2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yalnızlık mı dedin? bak sana kendimi örnek vereyim, yabancı bir ülkede yaşıyorum, bebeğim için işimi bıraktım, evden dışarı çıkmıyorum ve eşim ve ailesi de yabancı olduğu için sadece kendi dilimi bebeğimle konuşurken kullanıyorum ve kimse ona ne dediğimi nasıl hitap ettiğimi bile anlamıyor..bebeğimle sadece kendim ilgileniyorum, bundan çok keyif alıyorum o ayrı ama etrafımda eşimden başka yardımcı olacak kimse yok, ailemin se gelip bana yardımcı olması bir hayal...... ama bana kızım yetiyor onun bir gülüşünü görmek dünyaya bedel...

neyse size birşey sormak istiyorum , kızımdaki bu iştahsızlık hala devam ediyor.. uyurken biberondan bazen içiyor bazen içmiyor, uyanıkken ise hiçbirşey yemek, tatmak, içmek istemiyor.. bugün idrar tahlili için labratuara örnek verdik ( zannetmiyorum idrar yollarında bir sorunu olduğunu) onu bekliyoruz ve 20 günde sadece 200 gr almış... herhangibir önerisi olan??

canım bede sadece emziriyorum hamileliğimin başından bu yana ne çay ne kahve nede sigara kullanmadım.emziriyorum diye çay dahi içmiyorum,bebeğiminsütünün kalitesi artsın diye.çay nasılbizde uyku sorunu yaparsa onlarada sütten geçer.tabi kiii fazlasıı..

shyqueen canım bebek yemek istemiyorsa zorla yeddrilmiyor,bzidünakşam yemek için neelr yaşadık,yedirdim zorlaaa,ağlaya ağlaya,sonra hepsini kusttuuuu.bidaha zorlamıcam,sözverdim kendime zorlamıcam,istediğinde yer nasısaa.

20 günde 200 gr çok az değil mi ama... şimdi boyu 68,5 ve kilosu 6850.. off geceleri uyuyamıyorum karnıma ağrılar girmeye başladı, ya bişey olursa diye üzülüyorum çünkü sadece anne sütü alıyor, su vs. de içmiyor....

sen yozgatlı mısn canm bende yozgatlıyım
ve o sehrın asosyalıtesını maalesef ıyı bılıyorum
kolay gelsın sana

ahh cnm ya yalnızımdan sıkayet ettıgım ıcın cok uzgunum..
senın yazdıkalrını okuyuınca..
off hersey ust uste gelıyo ıste
ama bırde su varkı cevrende yakınlarının olması durumunda yalnız kalmakata daha farklı bı acı
benım yasadıgım tam olarak bu esasında

canım benimki okadar yediği hale bile 10 günde 100 gr bile almamıştı.oyüzxden dert etme sakın nasılsa düzelecekk..

slm annişler herkes nasıllar kuzularınız nasıl bakıyım

bizimde dün kontrolümüz vardı ishalimiz durdu çok şükür 10 gündür antibiyotik kullanıyoduk artık kullanmıyoruz çok şükür allahtan kilo kaybımız olmamış ona çok sevindim zaten kilo alımı azalmıştı bide verseydik çok üzülürdüm. 7900 olmuş kızım boyuda 66.5 bizimde yarım santim uzamış bu ay

bu arada ev taşıdık kızıma doğru düzgün ek besinde veremedim 2 gün sonra 6. ayımızda bitiyor bir düzene sokayım öğünlerini artık biberon veremiyorum hala devam sütüde içsin istiyorum ama kaşıkla zor oluyor ya

annem kızıma gel gel yapmasını öğretmiş ay bir görseniz bide artık konuşuyo bişiler anlatıyo ama anlamıyorum iyice kelimeler dökülmeye başladı bababababab diyo ağlarfken bilinçsiz olarak tabi anne diyo her bebek gibi ama ben havalara uçuyorum aha anne dedi diyorum ama hiç iş yaptırmıyor gözünün önünden ayrılsam bağırıyorrr

bide kızlar bu ay 6. ayın aşıları yapılacakya zatürrenin özeli çıkmış duydunuzmu doktorumuz onu sğlık ocağında vurdurmaın burda buralım dedi bilginiz varmı ne yapsam ki

canım ben emziriyorum çay içiyorum ama abartmıyorum kahvaltıda 2 bardak bazı akşamlarıda içerim gene 2 bardak ama ben kolayı çok seviyorum 1 bardak falan içerim iyi etmiyorum ama dayanamıyorum kolaya

canım tahlil sonucunuz iyi çıkar inşallah benim bilgili bir arkadaşım iştahsızlık olduğunda mutlaka idrar yollarına baktır demişti çok etkiliyomuş özellikle kızlarda bir çıksın bakalım sonucunuz çeşitli tatlar deniyomusun sadece sütt yada mamamı alıyor canım

az evett.ama böyle bütün bebeklerde bu aylarda iştahsızlık oluyor,bende öyle o aç yatınca uyuyamıyorum hiç.boyu çok iyi maşallah,kilosuda iyi kız çocuğu için.damakları falankabarmışmı?dişmi çıkarıyor acaba??
ben iyiyim canım sağol daa ada pek değil.iştahsızzlık çok baş gösterdi.1 dişimiz çıktı,sanırım 2.si gelicek,çok zorluyor yavrumu.benimdekzıım annedergibises çıkarıyooo,çok mutlu oluyorum bendee:))demek gel gel yapıyoo maşşallah öyküye:))cadılar bunlar yaa.bebeklerimiz aynı gündoğmuş,bizimde 2 günümüz var,doktora gidicezz,ek besine başlıcaz,heyecanlıyım.zatürre aşısının özeli nasıl oluyormuş?farkı varmı acaba diğerinden?

canım ben emziriyorum çay içiyorum ama abartmıyorum kahvaltıda 2 bardak bazı akşamlarıda içerim gene 2 bardak ama ben kolayı çok seviyorum 1 bardak falan içerim iyi etmiyorum ama dayanamıyorum kolaya

zatüre asısının ozelını bende yenı duydum
bugun dr a sorsyım bakalım

benım oglumda ılk dogdugunda hastanede bı bgaırdı anneee dıye hepımız sok olduk
ılk gunden berı seslenır gıbı bagırıyo anne dıye
herkes anne dıyo bu cocuk dıyo

bende artık ıyıce ogrensınd ıye sureklı anne dıyorum cok hosuna gıdıyo guluyo
baba kelımesınde de tuhaf sekılde yuuzme bakıyo

sadece anne sütü canım ama yavaş yavaş da kaşık maması vermeye başladım.. hergün deniyorum pek yemiyor ama deniyorum yine de...

keşke diş olsa da ondan iştahı yok desem.. doktor 2 gün önce kontrole geldi ve dişler diş etini yarıp çıkınca ağrı iştahsızlık yapar dedi... ben de hangi doktora inanacağıma şaşırdım....

pnömokok diye geçiyo kartta bu aşı 2-4-6-12 aylarda vuruluyomuş ya 2-4 sağlık ocağı vurdu zaten6-12 aylarda olması gerekeni özel yaptır daha geliştirilmişi bu aşının dedi 150 tl dedi ama ne yapmalı şaştım bende ticarimidirki iyimidir yaptırayımmı anlamadım size sorayım dedim pazartesi yaptırmam lazım aşı günümüz pazartesi çünkü

cnm saglık ocagında yaptır bencee yanı ben kendı adıma öle dusunyorm bılgım yok gerçi ama
özel olarak rota vırusunu oldu oglum ama onada pişman oldm acaba yaptrmasamıydım dıye cunku hala ası hakknda tereddtler vrmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…