2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende de erkek versiyonu var senin kızın. altta sorun yok. üstte kızılca kıyamet.

canım 9 da yaptım zaten süresi 3 saatti nette okudum 3 saat dolunca açtım aynı kapattığım gibi duruyo bakalım seninkisi iii tutarsa senin yaptığın gibi yaparım belkide ben beceremedim
canım yoğurt olmuşş ama sulu olmuş sıcaklığı biraz düşüktü ondan mı acaba bugün tekrar deniycem

canım benimkilerde bazen ağlayarak kalkıyo
bizde de aynı 5 kereye çıkıyor bazen çok olabiliyor bi kere de taştı ama ogün sıvı gibiydi ondan sanırım
bizim çıkmadı ama iştahlı olan kızımın bir anda iştahı kesildi ve artık çok az uyuyor dün de ağladı uykusundan kalktı kaç kere acaba diş mi ama gözükürde bişey yok
kızlar kızıma çorba yaptım
içine:
kereviz
havuç
yeşil mercimek
kırmızı mercimek
ve taze ısırgan otu koydum bakalım yicek mi inş. yer
canım wlinw sağlık bir tek mercimeği katmasan daha mı iyi olur acaba gaz yapar diyolar gerçi yedikten sonra değerlendir rahatsız ediyomu
canım 3 saatten daha uzunda tutman gereke bilir. olmadı diye dökme. bir kaç saat daha beklet. pastörize süt olduğu için hemen mayalanmıyor.
yok canım bizim normal sütte sorun yok onla mayalanıyo da devam mamasıyla denedik

canım 3 saatten daha uzunda tutman gereke bilir. olmadı diye dökme. bir kaç saat daha beklet. pastörize süt olduğu için hemen mayalanmıyor.

canım devam mamasıyla 2 defa denedim dün ama galiba olmadı çökelek gibiydi biraz muhallebi kıvamında döktüm bu arada mama bebelac farkeder mi acaba:44:

canım 3 saatten daha uzunda tutman gereke bilir. Olmadı diye dökme. Bir kaç saat daha beklet. Pastörize süt olduğu için hemen mayalanmıyor.
canım akşam mayala,sabaha karşı kalkıyorsanbak tutmuş olucaktır,arkadaş doğru diyor hemen tutmaz,enaz 6 saat,bide sütü kaynatınca kesin tutuyoo,yoksa ılıtırsanız tutmayabilir.

inanamıyorum kızım yaptığım çorbayı çok sevdi ve iştahla yedi
ilk deneme başarılı
afferimm şekr kızıma benim.yarasın.bende muz,yeşil elma,üzüm püresi yaptım yedirdim.

kızıma bu defada kayısılı elma püresi yapıcam
bakalım ona ne diycek....:)
afiyet olsun annesi yer yer merak etme.

ee ne yapcaz bilmem böyle.. inşallah düzelirler büyüdükçe...aman oğlum arabasında dursun da 5 araba eskisin..

ben en az 4 saat bekletiyorum hatta bazen unutuyorum 4 saat sonra almayı daha güzel bile oluyor... yalnız pastorize sütü kaynatmamak gerekiyormuş. sadece yoğurdu yapabilecek sıcaklığa gelene kadar ısıtıyorum ben ... pastorize süt kaynatılınca değerleri kayboluyormuş diye duydum ..

ya kızlar şu boğum olayı kafama takıldı.... ben bugün baktım ama anlayamadım .. sanki boğumlar eşit değil gibi geldi..:S neyse bu hafta içi kontrolümüz var doktora soracağım... sizler baktınız mı?

bende bu konuya deginecektim boncuk.benim kizda sürekli korkuyordu,son 1 aydir azaldi.uyurken ufacik bir seste sicriyordu.hala var ama dedigim gibi azaldi.bende okurum ayetel kürsi felak nas,2 aylikkken trde hocayada götürdüm okudu yildizi düsük oldugunu söyledi sürekli oku kizim dedi,en cokda felak nas ihlas fatiha ayetel kürsi bunlari sürekli oku dedi,en cok annenin nazari deydigini söyledi her sevdiginizde maasallah deyin dedi.benim kiz süpürge sesinden hoslanir uyuyakalir,ufacik bir poset sesi hisiltida sicrar.bir tezatlik var ama cözemedim.

canım devam mamasıyla 2 defa denedim dün ama galiba olmadı çökelek gibiydi biraz muhallebi kıvamında döktüm bu arada mama bebelac farkeder mi acaba:44:
boncuk canım bız bu ay sutle yogurda getık oncekı 2 ay mamadan amayaldım
ve mamadan mayalayınca mesela 4 olcek suya 4.5 olcek mama koyuyordum yanı bıraz fazla
mamayıda yarım cay kasıgı fazla koyuyordum ve 4 saatten fazl abekletıp hıc kımıldatmadan dolaba
2 saat sonra dolaptan cıkarıyordum

bırde mamayla yogurdun koyu olmasını bekleme zaten uzerınde bı katman gıbı olur altı sulu olur
mamayla baska turlu tutmuyor

eylüllllllllcümmmm özeline baktinmi msjimi aldinmi.cevap yazmistim sana
disi cikacaktir eylülcüm.ufak sisliklle varmi dis etlerinde

Son düzenleme:
ALINTİ YAPMADIM KİMSEDEN AMA TUM YORUMLARI OKUDUM.
BENCE BU KARAKTER MESELESİ HERKESE SORUYORUM CUNKU VARDİGİM SONUC BU :)
SAKİN BEBEKLER GENELDE AGLAMİYORLAR HOSLARİNA GİTMESE BİLE MİZ-MİZLİK YAPİYORLAR O KADAR :78:
SOYUNURKEN HİC Bİ PROBLEM YOOK COK SEVİYOR SOYUNMAYİ AMA UZERİNİ GİYDİRİNCE CİLDİRİYORRRRR RESMEN
HELE DE ŞAPKA KOYUNCA
aLIŞIR İNŞALLAH ALLAH KOYLAYLIK VERSİN BENİM GİBİLERE:)

arkadaşlar ben bu mamadan yoğurt işine bir türlü ısınamadım.bir aydır günlük pastörize sütten mayalayıp yediriyorum bebeğime.ilk çocuğumu da öyle büyüttüm.bir sorunumuz yok.

leylacımm benımkıde aynı
altını aınca kaıyo surune surune
hemen donuyo uzerını gıydırmeyım altını baglamıyım dıye
bızımd erdımız hem altla hem ustler
uzerını gıydırmek ıskence
ve bende evden cıkmadan hazırlanma olayı yuzunden sınır oluyorum
o yuzden genelde bırı varken uzerını degıstırıyroum
ama gun ıcınde alt degısırken sureklı kosusma halındeyı z
ayta kacıyo ben kovalıyorum
yakalaıgımda kıyamet kopuyo
esım gelınce o tutuyo elını ayagını ben ustunu basını gıydırıyorum
ama cıkarırıken pek bı mutlu

ben de pastörizeyi kaynatmıyorum canım bildiğim kadarıyla pastörizede zararlı maddelerden arındırıyolar
canım bana da öyle geldi ayaklarınının tabanlarını birleştirip bakıyodu doktor öyle hatırlıyorum sanırım boğumların karşılığı olmallı belki de biz bakamıyoruz ben 6. ay kontrolumuzde doktorumuza gitmedim daha gidicem anlaşılır o zaman sana da söylerim
eylüllllllllcümmmm özeline baktinmi msjimi aldinmi.cevap yazmistim sana
disi cikacaktir eylülcüm.ufak sisliklle varmi dis etlerinde
canım benim, mesajın gelmedi nedense geçen gün bi arkadaşa ben atmıştım gitmedi mesajlarda sorun var sanırım baktım ama anlamadım canım ama dişlerini çok kaşımaya başladı çok huzursuz doğru olabilir iştahı da kesilir di mi ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…