2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr saglık ocagındakı doktor bogumları konusunda a oyle dedı ama diger ortapedi doktoruna dedım bogum eksık dedım onunla alakası yok dedı neyseeeee yarın cocuk ortapedısıne goturcem sıze yazarım

anladim canim.msjlarda sorun olabilir.mutlaka eylülcüm disleri yapiyordur.benim kizim maasallah istahliydi dedigim gibi istahi kesildi.evt benim kizda cok kasiyordu.agiz akintisida vardi ve yanaklari kipkirmizi olmustu.ateste yapiyor.geceleri slk slk atesini ölc canim.

günaydın ,,,hepimiz bebeklerimizle güzel,sağlılı,mutlu,huzurlu bir hafta geçirelim..inşallahhh!!!

ben birazdan kızımı aşıya götürücem,inşalllah rahatsızlanmaz kızlar,dua edin

kızımın da 3-4 gündür iştahı yoktu.erkendir ama belli mi olur diye bir kontrol ettim ki iki tane dişimiz çıkmış

dislerden canim.cikacaktir artik
inşallah kızlar diştndirde cıksn artık yaaa bi başlangıc yapalım:)bide sürekli kusuyor hayr dogru duzgn bişi yyp ıcmıyor ne kusyr annamadım:

valla benmkıde öle yaaa soyunrken sevınyr oynuyor gıydrrken aglıyor acaba yaz bebeklerı sureklı cıplakmı durmk ıstyrlr ehehe:):)
günaydın ,,,hepimiz bebeklerimizle güzel,sağlılı,mutlu,huzurlu bir hafta geçirelim..inşallahhh!!!

ben birazdan kızımı aşıya götürücem,inşalllah rahatsızlanmaz kızlar,dua edin

inş sıkntısız atlatırsınz cnmmmm geççmiş olsun şimdiden

kızlar dr dan geldıkk..
kulagında sıvı toplanması devam edıyormuşş
antıbıyotık kullanıp her ay takıp edıkcek uzun surmwz ınsallah
3 haftada gecebılır dedı kbb ı
sonr akendı dr umuza ugradık pıspısı kızarmıstı atanın basıt bı enfeksıyon dedı
zaten kullandıgınız antıbıyotık bunada ıyı grlır dedı
bbende sunnnetı sordum
3 yasından once dedı
ıstersen errahlarla konusalım dedı
benım dr zeynep kamıl sut cocugu klınık sefı
hastanede yaptıralım dedı
cuma gunu hsatanede bulusup cerrahla goruscez bakalım

buyukler ınsallah cok konusmazlar
annem dırdır ettı casnımı sıktı
yok kıs gunu
yok cocuk buyusun
sankı pıpısınıın kesıldıgını hatırlayınca ne ısıne yarayaak cougumun

geçmiş olsun.allah kolaylık versin.

cnm kıyamam kuzucugumaa yaaa cok geçmiş olsn inş biran önce gecerdee bir dahagda sıkıntı cekmez kuzmm sunnetıde yaptrn gıtsn yaa doktor dedyse takmyn mılletııı erkekiiiim benm yyyyyaaaaaaa

kızlar aşımızı olduk geldik,şimdi uyuyor kuzum.inşallah akşama rahatsızlanmaz.ben kzııma ekbesine başladdım,dışarıya falan çıkarken yemeklerini yoğurdunu,çorbasını,meyvesini koyabileceğim,sağlıklı bir saklama kabı arıyorum ama nerden alabilirm kızlar.fikri olan varmı??

birçok arkadasım tuuper waredn alıyor bende almadım henuz ama bır bak ıstersennn googleda arat

kızlar nerdesiniz kimse yok süt sağma pompası alıcam benim bebiş emmiyo artık bıraktı mamada yemiyo hiç bişey yemiyo aç yaşıyoçok zayıfladı ya önceden kemikleri gelmezdielime şimdi kemikleri geliyo ellerime benimde sütüm var sağıp biberona alıştırıp uyurken vermeyi deniycem yada mamalarına koyucsm ama hangi marka daha iyidir kullanıp memenun kaldığınız varmı kızlar

cnm kiralasan denesen bı bakalm
ben medela kullanıyorum memnunum 145 tl falandı bıara sıtede banada arkadasım verdı
bir ben buralarda nöbetcıym sanrm

canım bende medela kullandım 3 ay ve çok memnun kaldım biz 125tl ye almıştık medikalcilerde uygun oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…