2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim oğlum soyunmayı çok seviyorama bildiğim kadarıyla bebeklerin çoğu soyulmaktan ve giydirilmekten hoşlanmazlarmış ağlarlarmış.doktor sölemişti

cnm benim oğlumda bi dönem çok irkiliyodu hatta o yüzden uykuya dalamıyodu yine bazen oluyo uyurken gülüyo yada ağlıyo.bunlar normal mimiklermiş

kızlar biz ek gıdaya geçeli oğlum çok kaka yapar oldu.sizde durumlar nasıl günde kaç kere kaka yapıyolar.benim oğlum gece hiç yapmazdı artık gece uyanıyo kaka yapıyo altınız alıyoruz.günde 5 kere falan kaka yapar oldu.

aynen arkadaşım.benimki de günde beşi buluyor bazen .ama benim sorunum sayısı değil fazlalığı.her seferinde bezlerden taşıyor.

benim kiz aglamiyor leylacim,yeni dogdugunda altini degistirirken cok agliyordu.sonra bu huyu gecti.hatta benim kiz giyinirken gülüyor bile.oyun yaparak giydir o zaman hosuna gider belki,hani yakadan kafa cikinca falan ce yap,ben bu sekilde giydiriyorum.

canim yazmissin sirinlik yaptigini görmedim.leylacim yaka kismini giydirirken kafadanmi gecirerek giydiriyorsun,hani kafadan gecirirken nefes alma konusunda panik yapiyor olabilir,cünkü ben böyle giydiriyordum ve cok panik oluyordu simdi ise yaka kisminda önce yüzünü cikartip ce diyorum ve o sekilde giydiriyorum ve buda hosuna gidiyor

kizlar bebeginizin disleri ne durumda,benim kizin alttan ve yandan disleri cikiyor,ilk diste ates yapti ve istahsizlik.istahsizligimiz hala devam ediyor.devam sütüne benim kiz deli olurdu 210 iciyordu ama artik 150 yi bile ögürerek iciyor.tamda ek gidalara gecmistim.su anda yedigi tek sey hippinin havuclu patates,digerlerinin hic birini yemiyor

Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda düzelir...

canım benim oğlan da öyle..hele akşamları yatmadan önce altını,üstünü değiştirirken nasıl ağlıyor. dışarı çıkarken de öyle.. dediğin gibi dışarı çıkmak istemiyor insan. bir de benimki dışarda arabasında da çok durmuyor ağlıyor kucağıma almak zorunda kalıyorum.. iyice işkence yani...her seferinde bir daha çıkarmayacağım seni diyorum ..:) sanırsam karakter meselesi...:S

ben de aynı sorundan mustaribim.dışarı çıkmak bir eziyet.alışverişe gidiyoruz bir ağlama bir bağırma apar topar eve dönüyoruz.eve tıkılıp kaldım ben bu kızla.büyük kızımsa tam tersi sokakta büyüdü desem yeridir.3 yaşına kadar iki bebek arabası eskittik.

benim bebeğimde 4 aylık olana kadar ürkerdi bu yüzden uykuya dalamazdı hoplamaktan
hatta hocaya bile okutmayı düşündüm fakat okutmadım
her seferinde kendim okudum
özellikle ayet el kürsüyü
uyuyuncada kendi kendine hıçkırı gibi gülüyo sesler çıkarıyordu
allahıma şükür 2 aydır artık bu derdim yok herşeyin başı dua canım sende oku başka dualarda okuyabilirsin

aynen boncukcum sana katılıorum bende dua ile çözüm buldum o probleme bi de cevşen astım yatagının bas ucuna

benim yoğurdum tutmadı malesef nedense
ben keçi sütünden mayalamıştım,gayet güzel tuttu,2 yemek kaşığı kadar yedi bile.herisinide ben yicem.

benim kızım dışarı kıyafetlerini giyerken çok mutlu oluyor,oynayarak giydiriyorum

bizimde ilk dişimizin yanında 2.side geliyor,iştahsızlık var.

afiyet olsun canım benim

kızlar kızıma çorba yaptım
içine:
kereviz
havuç
yeşil mercimek
kırmızı mercimek
ve taze ısırgan otu koydum bakalım yicek mi inş. yer

cnm bende okuyorum ama yine aynı babaanneme sorucam bişey yapıyomuşlar ürkünce falan bi soruyımda öyle yapıyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…