selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizin de bebisleriniz kiyafet giydirince agliyor mu?
ben bu yuzden kizimi disari cikarmaktan sogudum yaaaa resmennnn...
o kadar agliyor kiii giydirinceee sinirlerim tepemeee cikiyorrrrrr
sizinkiler de bole mi?
bişey sorucam kızlar bebekleriniz uyurken ürküyolarmı benim bebeğim uykusunda ürküyo ve uyanıyo acaba uykusundamı korkuyo diye düşünüyorum ama uykusunda korkuncada ağlıyo bazende gülüyo sizin bebklerdede böyle oluyomu
kızlar biz ek gıdaya geçeli oğlum çok kaka yapar oldu.sizde durumlar nasıl günde kaç kere kaka yapıyolar.benim oğlum gece hiç yapmazdı artık gece uyanıyo kaka yapıyo altınız alıyoruz.günde 5 kere falan kaka yapar oldu.
aynen arkadaşım.benimki de günde beşi buluyor bazen .ama benim sorunum sayısı değil fazlalığı.her seferinde bezlerden taşıyor.
selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?
canim yazmissin sirinlik yaptigini görmedim.leylacim yaka kismini giydirirken kafadanmi gecirerek giydiriyorsun,hani kafadan gecirirken nefes alma konusunda panik yapiyor olabilir,cünkü ben böyle giydiriyordum ve cok panik oluyordu simdi ise yaka kisminda önce yüzünü cikartip ce diyorum ve o sekilde giydiriyorum ve buda hosuna gidiyorvalla kizlar konusmaktan, sirinlik yapmaktan mahvoluyorum nerdeyse, valla maymun ediyo beni:))) ama aglamasini kesmiyor.corap filan giydirince aglamaz tam tersi guluyor hosuna gidiyor:) ama sira yukariya gelince kiyameti kopariyor.yaz gelse de rahatlasam 1 body giydiriyordum o kadar ne rahatmisimmm
slm kızlarrr dun ortapedıye gıttık oglumda kalca cıkıgı var mı dıye kalca cıkıgı yok cok şukur ama hafif bi sığlık var dediı cıft bez degılde frejka yastık kullanın 3 ay sonra kontrole gelın dedi medıkale gıttık aldık dedgı şeyi ayyyy yavrummm yaaa bacaklarını oynatamıyor artık cok zor ben 3 aymı kullancam bunu ogluma yaaaa medıkaldekı bayan fazla bişeyı yokmuş bır ayda gecer aslında 3 ay fazla gıbı geldı dedı bana valla ne yapcam bılmıyorum ıyı bı doktor bulup muayenehanesıne goturmem gerek cift bez baglamaya razıyım yaaaa:2:
selam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?
ben de aynı sorundan mustaribim.dışarı çıkmak bir eziyet.alışverişe gidiyoruz bir ağlama bir bağırma apar topar eve dönüyoruz.eve tıkılıp kaldım ben bu kızla.büyük kızımsa tam tersi sokakta büyüdü desem yeridir.3 yaşına kadar iki bebek arabası eskittik.canım benim oğlan da öyle..hele akşamları yatmadan önce altını,üstünü değiştirirken nasıl ağlıyor. dışarı çıkarken de öyle.. dediğin gibi dışarı çıkmak istemiyor insan. bir de benimki dışarda arabasında da çok durmuyor ağlıyor kucağıma almak zorunda kalıyorum..iyice işkence yani...her seferinde bir daha çıkarmayacağım seni diyorum ..:) sanırsam karakter meselesi...:S
bişey sorucam kızlar bebekleriniz uyurken ürküyolarmı benim bebeğim uykusunda ürküyo ve uyanıyo acaba uykusundamı korkuyo diye düşünüyorum ama uykusunda korkuncada ağlıyo bazende gülüyo sizin bebklerdede böyle oluyomu
benim bebeğimde 4 aylık olana kadar ürkerdi bu yüzden uykuya dalamazdı hoplamaktan
hatta hocaya bile okutmayı düşündüm fakat okutmadım
her seferinde kendim okudum
özellikle ayet el kürsüyü
uyuyuncada kendi kendine hıçkırı gibi gülüyo sesler çıkarıyordu
allahıma şükür 2 aydır artık bu derdim yok herşeyin başı dua canım sende oku başka dualarda okuyabilirsin
aynen boncukcum sana katılıorum bende dua ile çözüm buldum o probleme bi de cevşen astım yatagının bas ucuna
ben keçi sütünden mayalamıştım,gayet güzel tuttu,2 yemek kaşığı kadar yedi bile.herisinide ben yicem.benim yoğurdum tutmadı malesef nedense
benim kızım dışarı kıyafetlerini giyerken çok mutlu oluyor,oynayarak giydiriyorumselam kizlar,nasilsiniz?
sizlere birsey sorucam.
sizinkiler de bole mi?
bizimde ilk dişimizin yanında 2.side geliyor,iştahsızlık var.kizlar bebeginizin disleri ne durumda,benim kizin alttan ve yandan disleri cikiyor,ilk diste ates yapti ve istahsizlik.istahsizligimiz hala devam ediyor.devam sütüne benim kiz deli olurdu 210 iciyordu ama artik 150 yi bile ögürerek iciyor.tamda ek gidalara gecmistim.su anda yedigi tek sey hippinin havuclu patates,digerlerinin hic birini yemiyor
afiyet olsun canım benimben keçi sütünden mayalamıştım,gayet güzel tuttu,2 yemek kaşığı kadar yedi bile.herisinide ben yicem.
benim kızım dışarı kıyafetlerini giyerken çok mutlu oluyor,oynayarak giydiriyorum
bizimde ilk dişimizin yanında 2.side geliyor,iştahsızlık var.
sağol canım.afiyet olsun canım benim
afiyet olsun,inşallah yer tatlı kızın.kızlar kızıma çorba yaptım
içine:
kereviz
havuç
yeşil mercimek
kırmızı mercimek
ve taze ısırgan otu koydum bakalım yicek mi inş. yer
sağol canım.
afiyet olsun,inşallah yer tatlı kızın.
benim bebeğimde 4 aylık olana kadar ürkerdi bu yüzden uykuya dalamazdı hoplamaktan
hatta hocaya bile okutmayı düşündüm fakat okutmadım
her seferinde kendim okudum
özellikle ayet el kürsüyü
uyuyuncada kendi kendine hıçkırı gibi gülüyo sesler çıkarıyordu
allahıma şükür 2 aydır artık bu derdim yok herşeyin başı dua canım sende oku başka dualarda okuyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?