• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

muhallebiyi neyle yapıyosunuz? bize mısır ve patates nişastası kullan dedi doctor! bi arkadaşımda tuzsuz peynir yerine labne peynir ver dedi.Onlar öle yapmış daha önce bi sıkıntı olmamış.:52:

muhallebiyi neyle yapıyosunuz? bize mısır ve patates nişastası kullan dedi doctor! bi arkadaşımda tuzsuz peynir yerine labne peynir ver dedi.Onlar öle yapmış daha önce bi sıkıntı olmamış.:52:

ben hazır alıyorum muhallebıyı mılupanın yada bebelac ın sutlu pirinclı meyvelı ceşıtlerınden alıyorum icerı daha iyi kof şişmanlık yapmıyor ben tuzsuz peynır aldım sudan gecırıyorum bıde cokelek yaptım onu verıyorum doktorlar fazla labne onermıyorler dıye duydum hem ben bıraz puturlu yıyeceklere alışsın ıstıyorum kiiii alıştı sanırım once çigniyor baya bı ondan sonra yutuyorrr dişi olmadıgı halde:52:

maşallah hepsine :) peki ek gıda neler veriyosunuz.Bizim DR bi liste verdi aman aman.Uymakta epey zor.Siz neler yapıyosunuz

cnm ben sabahları kaşık maması bazende devam maması yada açık çayın içine bebe bisküvisi,çok az peynir,çok az tereyağ,pekmez koyuyorum öğlenleri yine kaşık maması 3 te meyve püresi bazen bu 2 sini yer değiştiriyorum 5 te yoğurt veriyorum içine bazen muz bazende bebe bisküvisi eziyorum akşamları 8 gibi pirinç unu veriyorum sonrada uyutuyorum

dorucan sana dr listemi yaptı bana kitapçık verdiiçinde hangi ayda hangi saatte ne besleniyo yazıyo tarifleriyle beraber

kendi eliyle yazdı kargacık burgacık okuyabilene aşk olsun. ne kitapçığı anacım.Sözde özel dr.oda pekmez yumurta peynir vs dedi. Bide kıymalı sebze çorbası vs. :27:

kendi eliyle yazdı kargacık burgacık okuyabilene aşk olsun. ne kitapçığı anacım.Sözde özel dr.oda pekmez yumurta peynir vs dedi. Bide kıymalı sebze çorbası vs. :27:

cnm bende özele gidiyorum bende sandım liste vericek kitapçık verdi kitabın içinde bunlarda yazıyo cnm

kızlar bende yatıyorum oğlum uyurken bende uyuyım yoksa sabahın köründe kalkıyo gecede uyanıyo herkeze iyi geceler.......

kızlar kahvaltı tariflerinizi yazarmısınız..
ben 12 gibi meyve püresi veriyorum
3, 4 gibi yoğurt mayalayıp veriyorum
8 gibi milupanın gece kaşık mamasını veriyorum.
kahvaltıya da ufak ufak başlamayı düşünüyorum.
zeytin ezmesi tuzsuz peynir pekmez muhallebiyle karıştırmayı düşünüyorum. bebe büskivisi vermeye başladınız mı?

kızlar gunaydın ben cok bulamaç yapmıyorum oglum sevmıyor bende cok sevmıyorum tatlı ve tuzluyu karıştırmcm yıyeceklere daha tam gecmedık ek besıne ama kahvaltı verıyorum yumurta sarısı ve tuzsuz peynır yada kendi yaptıgım cokelekği karıstırıyorum verıyorum bı bu karışımdan bıde yogurttan verıyorum severek yıyor bu arada pekmez verıyorum

Arkadaslar benim bebegim bu y hic kilo almamıs sadece200 gr almıs ;dun doktordaydık ama gec kaldıgımız icin tam konusamadık haftaya yeniden gidicez.
ama cok uzuldum kilo almamasına siz kahvaltıya basladınız mı tarif varmı elinizde ben bu hafta su sekilde yapmak istiyorum :

anne sutune biraz pekmez azcık tereyag biraz labne ceyrek yumurta sarısı azcık tam bugday ekmegi.
Nasıl sizce ?

Back
X