benim bebişinde boyu normal ama oysa her iki tarafta uzun boylu hele babası 1.88cm
cnm daha ne olsun 69 cm az mııı hem bebekken bellı olmaz uzun mu olcak kısa mı olcak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bebişinde boyu normal ama oysa her iki tarafta uzun boylu hele babası 1.88cm
muhallebiyi neyle yapıyosunuz? bize mısır ve patates nişastası kullan dedi doctor! bi arkadaşımda tuzsuz peynir yerine labne peynir ver dedi.Onlar öle yapmış daha önce bi sıkıntı olmamış.![]()
maşallah hepsine :) peki ek gıda neler veriyosunuz.Bizim DR bi liste verdi aman aman.Uymakta epey zor.Siz neler yapıyosunuz
cnm daha ne olsun 69 cm az mııı hem bebekken bellı olmaz uzun mu olcak kısa mı olcak :))
neyse kızlar ben yatıyorum yarın bakalım doktor nasıl liste verecek iyi geceler herkese
neyse kızlar ben yatıyorum yarın bakalım doktor nasıl liste verecek iyi geceler herkese
kendi eliyle yazdı kargacık burgacık okuyabilene aşk olsun. ne kitapçığı anacım.Sözde özel dr.oda pekmez yumurta peynir vs dedi. Bide kıymalı sebze çorbası vs.![]()
zor valla ek gıdalara geçmek. herşeyi bi çırpıda yiyeceğini düşünüyordum ama öle olmuyormuş![]()
cnm bende özele gidiyorum bende sandım liste vericek kitapçık verdi kitabın içinde bunlarda yazıyo cnm