2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım Allah kimseye muhtac etmesin

aminn canım aminnn

canım sorma aynı dert bende de var benim kaynanamda port bebesini anakucagı bir de kangurusunu almıs fosforlu turuncu!! hehehe hadi onu bırak nasıl dandik ben kullanmam diye tutturunca yine asil anacım olmaz kızım ayıp dedi kullan gönlü olsun dedi

kadın bilmediğinden dandik alıyor ama eşime dedim bir daha annen alırsa haber versin böyle şeyleri çok dandik bunun kuması hadi o anlamıo kaliteden beni de mi anlamıo sanıyor dedim çenemi tutamadım walla..

sonsuzumm güle güle giydir cicilerini. annen de olsa kimselerin seni üzmesine izin verme. şüphesiz bebişin için en iyisini istersin. kızımıza hayırlı olsunnnnn

sonsuzumm güle güle giydir cicilerini. annen de olsa kimselerin seni üzmesine izin verme. şüphesiz bebişin için en iyisini istersin. kızımıza hayırlı olsunnnnn

canım bende katılıyorum yesicaya sen hiççççç takma kafanı içinde kalıcagına boşverrrrrrrrrrrr

ayyyyyyyyy canım sen o kaynanan gelince giydir hoşgeldinbilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemus
kadın hastaneye gelıp baska bır takım goruruse napcamsempatiksalakcinni
bu arada hosbuldum sedef..
hazıran annesı olmasanda engın tecrubelerıını okuyorum burda:1hug:

blacim bugün eşim kepeği getirdi. sana ne kadar dua etsem az. o yüzden etmiyorum :roflol: yok kıs helal et hakkını nolur. allah iyiliğini karşına çıkarsın inşallah

rapunzell sen de üzülme en azından düşünmüş almış. onu yapmayanlar da var. bebişin öyle güzel olacak ki kimse üzerindeki kıyafete bakamıycak. blac aynı şey senin içinde geçerli :asigim:

blacim bugün eşim kepeği getirdi. sana ne kadar dua etsem az. o yüzden etmiyorum :roflol: yok kıs helal et hakkını nolur. allah iyiliğini karşına çıkarsın inşallah

ayyyyyyyyyyyy göster yesica yaaaaa fiyatı ne bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım ne kadar yaptırcan kişibaşı ne kadar düşüyobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım ben daha önce de bunlara benzer seker hamurundan pastalaar yapıyordum o yüzden kendim yapıcam evde zor değil.. Benimkiler biraz daha amatörce olucak ama olsun gene de güzel olucak dısardan alırsan tanesi 3-5 tl gibi çok pahalı yanı evde ben bunu 25 tl ye mal ederim 2-3 tepsiden de fazla çıkar ama bir merdanesi var onu almam lazım o da 60 tl ama alıcam nasıl olsa hep kullanırım artık..

sanada gecmıs olsun..senınkı daha fenaymıs ben en azından kamufle ederım dıye dusunuyorum
aynısını benım anemde dıyor..ayıp olur kıızm ıyı kotu gıydırcen dıye :gitme:
kaynator hıc bırsey almadı sımdıye kadr hatta arayıp sormadı napıyosun dıye.
aklına hastane setı dusmus almıs..
benım esım bırsey demıyor cunku oda begenmedıkaydirigubbakcemile3
durumu olmasa gayet durumu ıyı bırde kaynanınalsanaalsanasmile
bugun eltımın cocougunun dogum gunu vardı..bır gomlek aldı 30 lıra.
benım hastane setı 15 lıra felandıralsanaalsanasmile
bornoz ve polar battanıyesınıde alcam dedı alma dıyemedım bendemafoldumben

ayyyyyyyyyyyy göster yesica yaaaaa fiyatı ne bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ya canım güle güle kullan inş. işe yarar. hatta mahcubum sana çünkü eşime vermiiştim yolla deyip o da iş adresini görünce bodoslama yollamıs aksam söyledi bana aslında ben önceden tembihlemiştim arkadasım var bayan hamile ona yollucam kargo ücreti kestirme die ama anlamamıs sana yolladıgımızı bir dahakine borcum olsun :)

pempe daha şık durmuş pembesinden yap bizede yolladelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…