evet canım Allah kimseye muhtac etmesin
ıyı geceler hanınlar.lısteye eklemıs kazen benıalkisalkisalkis
bel agrısından dolayı cok fazla gıremıyorum ..
ama sızlerı takıp edıyorum...
sonsuz hayalcım annelere bakma sen ıyıkıde almısın hastane setını..kaydirigubbakcemile5
almasan ıcınde kalcaktı...
benımde kaynana almıs hastane setını gordukce sınırlerım tepem cıkıyoralsanaalsanasmile
en ucuz en adı hastane setlerınden almıs.alsanaalsanasmile
gıydırmesem ben kotu olcam aldımda gıydırmedı olcakmafoldumben
ama ben onu gıydırmek ıstemıyorum oglumamafoldumben
hoşbulduk kızlarrrrr.. kocişin elinden zorla aldım. sizin yüzünüzden :mymeka:
sonsuzumm güle güle giydir cicilerini. annen de olsa kimselerin seni üzmesine izin verme. şüphesiz bebişin için en iyisini istersin. kızımıza hayırlı olsunnnnn
aferin bi çak ağzına :mymeka:mymeka::mymeka:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kadın hastaneye gelıp baska bır takım goruruse napcamsempatiksalakcinniayyyyyyyyy canım sen o kaynanan gelince giydir hoşgeldinbilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemus
sonsuzumm güle güle giydir cicilerini. annen de olsa kimselerin seni üzmesine izin verme. şüphesiz bebişin için en iyisini istersin. kızımıza hayırlı olsunnnnn
http://www.google.com.tr/imgres?img...mage_result&resnum=5&ct=image&ved=0CBgQ9QEwBA
kızlar şuraya bir bakın bebek mevlüdü yapınca bunlardan ikram etmeye karar verdim :)
blacim bugün eşim kepeği getirdi. sana ne kadar dua etsem az. o yüzden etmiyorum :roflol: yok kıs helal et hakkını nolur. allah iyiliğini karşına çıkarsın inşallah
canım ne kadar yaptırcan kişibaşı ne kadar düşüyobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aminn canım aminnn
canım sorma aynı dert bende de var benim kaynanamda port bebesini anakucagı bir de kangurusunu almıs fosforlu turuncu!! hehehe hadi onu bırak nasıl dandik ben kullanmam diye tutturunca yine asil anacım olmaz kızım ayıp dedi kullan gönlü olsun dedi
kadın bilmediğinden dandik alıyor ama eşime dedim bir daha annen alırsa haber versin böyle şeyleri çok dandik bunun kuması hadi o anlamıo kaliteden beni de mi anlamıo sanıyor dedim çenemi tutamadım walla..
kadın hastaneye gelıp baska bır takım goruruse napcamsempatiksalakcinni
bu arada hosbuldum sedef..
hazıran annesı olmasanda engın tecrubelerıını okuyorum burda:1hug:[/Qo zaman sadece hastahanede giydir sonra üstüne bi leke dök çıkmayan cinsten ayyyyyyyyyyy bana bak akannehirakannehirakannehirakannehirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ayyyyyyyyyyyy göster yesica yaaaaa fiyatı ne bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım ben daha önce de bunlara benzer seker hamurundan pastalaar yapıyordum o yüzden kendim yapıcam evde zor değil.. Benimkiler biraz daha amatörce olucak ama olsun gene de güzel olucak dısardan alırsan tanesi 3-5 tl gibi çok pahalı yanı evde ben bunu 25 tl ye mal ederim 2-3 tepsiden de fazla çıkar ama bir merdanesi var onu almam lazım o da 60 tl ama alıcam nasıl olsa hep kullanırım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?