benim oğlumun vardı koca mobilya bende almadım o zaman bu mobilyayı napıcaktım diye almadım hala sallanıyo
bilmiyorum walla bzimki fazla dayanmadı.birde 3 kişi zor kaldırıyodu çok ağırdı.aldığıma pişman olmuştum
doğrudur zaten mecburen almışsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya sedefcimm kıyafetleri almaya eşimle gittim.dönüşte anneme telefon edip aldıklarımı söyledim ne dese beğenirsin-- amaan hastane çıkışıda neymiş ne gereği varmış hastanede bebek 1 kere giyinir 2 günda zaten üstü değişmezz gerek yokki.illa çevreye uyacaksınız filan diye biraz bağırdı--sonra bende eşime --acaba gereksizmi aldım hastane çıkışını zaten ayrıca zıbın almıştım.hastane çıkışının içinde hepsi varmış-- filan dedim..oda -- napiym annen çağırsaydı beraber gitseydiniz dedi.biraz moralim bozuldu.halende öle
:çok üzgünüm:
aaaaaaaaaaa olmaz öyle kızım 2 taney le iş mi olur sen biliyosun bu işi ben 4 tane götürdüm sıcak oluyo hastahane ben ağustostaydım ha haziran ha ağustos hava sıcak oluyo afedersin bebişin kirletmesi var terlemesi var varda var boş ver anneni iyi ki almışsın bundan sonra çok alma derim hep getiriyolar alıyım giydireyim diyosun bi sürü getiriyolar bebişler çabuk büyüyo o yüzdenzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
haklısın ama işte annenin o derece çıkışması belli bi yaşa gelmiş bi insana baya bi koyuyo ya.:çok üzgünüm: ama şimdiye kadar herşeyimi ben kendim yaptım hiç destek görmedimki benneyaptımki iilk bebiştede herşeyimi ben aldım hiç kimse yanımda yoktu.
boşver canım moralini bozma biz varız kız artıkyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
canım iyi ki yapabilecek gücünüz var ki yapabiliyorsunuz ya olmasaydı o yüzden hiçç üzülme derim..
iyiki varsınız kızlar yaaaa
çok sağol canım.ıyı geceler hanınlar.lısteye eklemıs kazen benıalkisalkisalkis
bel agrısından dolayı cok fazla gıremıyorum ..
ama sızlerı takıp edıyorum...
sonsuz hayalcım annelere bakma sen ıyıkıde almısın hastane setını..kaydirigubbakcemile5
almasan ıcınde kalcaktı...
benımde kaynana almıs hastane setını gordukce sınırlerım tepem cıkıyoralsanaalsanasmile
en ucuz en adı hastane setlerınden almıs.alsanaalsanasmile
gıydırmesem ben kotu olcam aldımda gıydırmedı olcakmafoldumben
ama ben onu gıydırmek ıstemıyorum oglumamafoldumben
ıyı geceler hanınlar.lısteye eklemıs kazen benıalkisalkisalkis
bel agrısından dolayı cok fazla gıremıyorum ..
ama sızlerı takıp edıyorum...
sonsuz hayalcım annelere bakma sen ıyıkıde almısın hastane setını..kaydirigubbakcemile5
almasan ıcınde kalcaktı...
benımde kaynana almıs hastane setını gordukce sınırlerım tepem cıkıyoralsanaalsanasmile
en ucuz en adı hastane setlerınden almıs.alsanaalsanasmile
gıydırmesem ben kotu olcam aldımda gıydırmedı olcakmafoldumben
ama ben onu gıydırmek ıstemıyorum oglumamafoldumben
Yesicaaaaa sobeeeeeeeeeeeeeeeee
yesica hoşgeldinn
yesoş hoşgeldin bugün beni kenan imirzalıoğlu aradıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?