2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

blacksiya seyret seyret:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bakıyoki yesica gelmemiş gidiyolaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositonaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

aaaaaaaaaaa olmaz öyle kızım 2 taney le iş mi olur sen biliyosun bu işi ben 4 tane götürdüm sıcak oluyo hastahane ben ağustostaydım ha haziran ha ağustos hava sıcak oluyo afedersin bebişin kirletmesi var terlemesi var varda var boş ver anneni iyi ki almışsın bundan sonra çok alma derim hep getiriyolar alıyım giydireyim diyosun bi sürü getiriyolar bebişler çabuk büyüyo o yüzdenzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

haklısın ama işte annenin o derece çıkışması belli bi yaşa gelmiş bi insana baya bi koyuyo ya.:çok üzgünüm: ama şimdiye kadar herşeyimi ben kendim yaptım hiç destek görmedimki benneyaptımki iilk bebiştede herşeyimi ben aldım hiç kimse yanımda yoktu.

canım iyi ki yapabilecek gücünüz var ki yapabiliyorsunuz ya olmasaydı o yüzden hiçç üzülme derim..

boşver canım moralini bozma biz varız kız artıkyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

iyiki varsınız kızlar yaaaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yesoş hoşgeldin bugün beni kenan imirzalıoğlu aradıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ıyı geceler hanınlar.lısteye eklemıs kazen benıalkisalkisalkis
bel agrısından dolayı cok fazla gıremıyorum ..
ama sızlerı takıp edıyorum...
sonsuz hayalcım annelere bakma sen ıyıkıde almısın hastane setını..kaydirigubbakcemile5
almasan ıcınde kalcaktı...

benımde kaynana almıs hastane setını gordukce sınırlerım tepem cıkıyoralsanaalsanasmile
en ucuz en adı hastane setlerınden almıs.alsanaalsanasmile
gıydırmesem ben kotu olcam aldımda gıydırmedı olcakmafoldumben
ama ben onu gıydırmek ıstemıyorum oglumamafoldumben

çok sağol canım.

ayyyyyyyyy canım sen o kaynanan gelince giydir hoşgeldinbilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…