2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offffff ne yapcan katlancaz artık biraz :)))

seninkinin çözümünü buldu bak sedef dediği gibi bir iki defa giydirir kaldırırsın ya ben ne yapıcam koskoca port bebe anakucagı kanguru offfffffffffffffff

hehe bana dedidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:

canım olur mu öyle şey o kadar zahmet ettin. ben onu ödeyemem bi kere. hem bi işe yarasın var ya en büyük hediye de o olur.

canımmm işe yarıcak o ben garantisini veriyorum :))))) çok işe yararsa arkamdan küfür etme amaaa :))))))

ayyyyyyyyyyyy şu kaynanalar niye böyle yapıyo yapıyon bari güzel bişey alkaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka::mymeka:

yesica köpeği çaldın mı fiyatı ne yaaaaaaaa belki bende alırım:uhm:

rapunzell sen de üzülme en azından düşünmüş almış. onu yapmayanlar da var. bebişin öyle güzel olacak ki kimse üzerindeki kıyafete bakamıycak. blac aynı şey senin içinde geçerli :asigim:
saol yesıcım..artık bır yolunu bulcam yedek olarak gotururum belkı.:kedi:
olurda kusar felan bebekım o zamn onu gıydıır annem..:kedi:

yooo ben kimseye bişey demedim özel olarak. sedef atlama hemen kız kepek o köpek değil kaydirigubbakcemile3

offffffffffff kör görmez uydurur kepek mişbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:kedi::kedi::kedi::kedi:

blacksiya sayfa 234 yesic ya yazacağına bana yazmışsın yine:roflol::roflol:

evet canım ya yaşlandım artık idare edin beni yakında sana yesica yesicaya sedef dersem şaşırmayınnn :)))))))))))

kızlar telefonum çaldı açtım merba ben kenan imirzalıoğlu dedi suratına kapattım yalan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…