sanada gecmıs olsun..senınkı daha fenaymıs ben en azından kamufle ederım dıye dusunuyorum
aynısını benım anemde dıyor..ayıp olur kıızm ıyı kotu gıydırcen dıye :gitme:
kaynator hıc bırsey almadı sımdıye kadr hatta arayıp sormadı napıyosun dıye.
aklına hastane setı dusmus almıs..
benım esım bırsey demıyor cunku oda begenmedıkaydirigubbakcemile3
durumu olmasa gayet durumu ıyı bırde kaynanınalsanaalsanasmile
bugun eltımın cocougunun dogum gunu vardı..bır gomlek aldı 30 lıra.
benım hastane setı 15 lıra felandıralsanaalsanasmile
bornoz ve polar battanıyesınıde alcam dedı alma dıyemedım bendemafoldumben
ya canım güle güle kullan inş. işe yarar. hatta mahcubum sana çünkü eşime vermiiştim yolla deyip o da iş adresini görünce bodoslama yollamıs aksam söyledi bana aslında ben önceden tembihlemiştim arkadasım var bayan hamile ona yollucam kargo ücreti kestirme die ama anlamamıs sana yolladıgımızı bir dahakine borcum olsun :)
ya canım güle güle kullan inş. işe yarar. hatta mahcubum sana çünkü eşime vermiiştim yolla deyip o da iş adresini görünce bodoslama yollamıs aksam söyledi bana aslında ben önceden tembihlemiştim arkadasım var bayan hamile ona yollucam kargo ücreti kestirme die ama anlamamıs sana yolladıgımızı bir dahakine borcum olsun :)
hehe bana dedidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:
canımmm işe yarıcak o ben garantisini veriyorum :))))) çok işe yararsa arkamdan küfür etme amaaa :))))))
saol yesıcım..artık bır yolunu bulcam yedek olarak gotururum belkı.:kedi:rapunzell sen de üzülme en azından düşünmüş almış. onu yapmayanlar da var. bebişin öyle güzel olacak ki kimse üzerindeki kıyafete bakamıycak. blac aynı şey senin içinde geçerli :asigim:
kadın hastaneye gelıp baska bır takım goruruse napcamsempatiksalakcinni
bu arada hosbuldum sedef..
hazıran annesı olmasanda engın tecrubelerıını okuyorum burda:1hug:[/Qo zaman sadece hastahanede giydir sonra üstüne bi leke dök çıkmayan cinsten ayyyyyyyyyyy bana bak akannehirakannehirakannehirakannehirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende yanlısla yuksek derecye attım oda takımda kendını bırakmıs gıynılecek gıbı degıldı
yenısını aldımmı desem:jeyyar::jeyyar:
kızlar verdiğim linklere baktınız mıııııııııııııııhttp://www.google.com.tr/imgres?img...B1nlar+k%C3%BCl%C3%BCb%C3%BC&hl=tr&tbs=isch:1
saol yesıcım..artık bır yolunu bulcam yedek olarak gotururum belkı.:kedi:
olurda kusar felan bebekım o zamn onu gıydıır annem..:kedi:
bende yanlısla yuksek derecye attım oda takımda kendını bırakmıs gıynılecek gıbı degıldı
yenısını aldımmı desem:jeyyar::jeyyar:
eferin kız ama erken yapma kaynanan hemen kaynamasın:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kızlar verdiğim linklere baktınız mıııııııııııııııhttp://www.google.com.tr/imgres?img...B1nlar+k%C3%BCl%C3%BCb%C3%BC&hl=tr&tbs=isch:1
ben goremıyorum tıkladıgım zaman google cıkıyor :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?