Selamm herkese! benim kızımda artık iştahsızlık hat safhada...ne biberondan anne sütünü içiyor ne formül süt içiyor ( 3 kez marka değiştirdik) ne kaşıkla meyve püresi ya da mama yiyor.. genelde çok neşeli gülüyor oynuyor hiç öyle ağlaması mızmızlanması falan yok ama ne zaman sıra bişeyler yemeye geliyor kapatıyor ağzını sıkı sıkı... geçen gün tamam acıkınca yersin dedim ve bıraktım uyurken de süt vermedim ve tam 9 saat hiçbirşey yemeden durdu sonra uyudu da uykusunda sütünü içirdim...
bugün tekrar idrar tahlili için örnek verdik, ve kan tahlili için kan aldılar.. o küçücük koldan kan örneği aldılar

yarın sonuçlar belli olacak.. ama neden böyle yapıyor anlamadım.. çok kötüyüm yaa.. ben de eşim de çok üzgünüz .. neden böyle yaptığına bir anlam veremiyoruz.. sizin bebişler günde ne kadar süt içiyor ve ne kadar ek besin alıyorlar??
önceden gece 9 saat hiçbirşey yemeden uyurdu şimdi gece uyurken de 2 sefer süt veriyorum..
doktor 800 ml civarı içmeli diyor.. benim kızım 500-600 civarı o da uykudayken içiyor... off ne yapacağımı bilmiyorum............