• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Dimii Yani yürüyüş sağlık açısından, psikolojik açıdan temiz hava alıyosun hani güzel. Ağrı artınca korktum sizde de oluyomuş sanırım ilk zamanlar normal yer yapıyor büyüyo bebek bende ona bağlamıştım
Yavaş adımlarla yürümeye çalışın. Yanş alışkanlık tabi Buda ne kadar yavaş yürüyebilirsiniz ki? Ağrınız olursa da sol yana yatıp yarım saat dinlenmeye ve sıvı almaya çalışın

Yürüsek bile yavaş yürümek lazım diye biliyorum. Siz kaç haftalıksınız bilmiyorum fakat 10-11. Haftadan sonra artık yavaş yavaş eski hayatımıza donuyoruz. Son gittiğim doktor hiç bir kısıtlama yok hayatına devam edebilirsin demişti. Fakat bu serbestliğin içşnde cinsellik izni var mı onu bilemiyorum
10 haftalık olduk inşallah sen kaç haftalıksın🥰 cinsellik yönünden 1.5 ay kanamam oldu dolayısıyla eşim yaklaşmadı sağolsun ben kendimi iyi hissedersem oluyo haftada 1 diyelim. Normalde ilk 3 ay riskli olduğundan önemiyolar ama bazı annelerimiz tavan yapıyo istiyo, eşler istiyo. Çok farklı şeyler okudum burada. Bizler biraz daha hoşgörü bekliyoruz sanırım gerçekten kolay olmuyo

Kızlar aşerenleriniz oldu mu. Birde tiksinmeler . Aşermek istiyorum heyecan yaşamak istiyorum ama yok anacım🤣 çok mülayim takılıyoz ne bulsak yiyoz kafasındayız🤣🤣🤣🤣
Ben hem tatlı hem ekşi aşeriyorum. Aynı anda ikisi. Dün kakaolu kek yapmıştı kayınvalidem. Kekin üstüne limonlu dondurma koydum nasıl bir şeydi hu hayatımda ilk defa yaptım ama bayıla bayıla yedim 😂

10 haftalık olduk inşallah sen kaç haftalıksın🥰 cinsellik yönünden 1.5 ay kanamam oldu dolayısıyla eşim yaklaşmadı sağolsun ben kendimi iyi hissedersem oluyo haftada 1 diyelim. Normalde ilk 3 ay riskli olduğundan önemiyolar ama bazı annelerimiz tavan yapıyo istiyo, eşler istiyo. Çok farklı şeyler okudum burada. Bizler biraz daha hoşgörü bekliyoruz sanırım gerçekten kolay olmuyo
Transfer tarihine göre 10+5 kesin olan bu. Ama son ultrason ölçümüne göre bebeklerim 11+1 günlük bugün. 2. Trimester da cinsellik isteği artıyor fakat tüp bebekte nasıl oluyor bilemiyorum. Bende o artan kategorislndeyim sanırım artık 😂 çünkü eşimi 2 aydır hiç görmedim ve çarşamba günü kavuşuyoruz 🙏

Yanlış yönlendirmek kesinlikle istemem ama multivitaminler bunu tetikledi bende de eminim, çünkü değiştirince düzeldim💐🤲🏻 Hatta kullandığıma alışınca da biraz biraz başladı yine..
Bence doğru dediğin kuzum. Muktivitaminler özellikle folikasit mide bulantısı çok yapıyor.

cips kola canım isteyince yedim içtim valla 1-2 kereden bişey olmaz
Bunların hepsi tv reklamlarından bence yani en azından benim öyle. Cola hiç sevmem ama istiyor canım bu ara. Pizza istiyor sonda cips istiyor saçmasapan şeyler. Ama henüz savaş veriyorum yememek için

hanımlar bende bugün kasıkta dolgunluk iğne batması ve daha çok sola kayan bir ağrı var. Kanama alanı da vardı ama doktorum iğneyi gün aşırıya çekmişti. Bu ağrılar büyümeye bağlı mı yoksa kanama alanı mı bir sıkıntı mı var anlayamadım. 9. Hafta bitmek üzere sizde kasık ağrısı var mı varsa nasıl bir ağrı?
Dediğin ağrıları yaşıyorum ara ara. Bende acaba idrar yolları enfeksiyonu mu var diye düşünmeye başladım çünkü suyu azalttım bu ara

Kızlar bir de şöyle bir görüntü aldım ekrandan doktor pipi dedi ama inanmak istemiyorum o kadar çok kıza koşullanmıstım ki saçma bir üzüntü yaşadım :d bu fotograftaki cıkıntı klitoris olma ihtimali var mıdır
Seni çok iyi anlıyorum 😂 o kadar çok kızıma kız kardeş istemiş ve inanmıştım ki her seferinde oğlum oldu. Ne yapalım demek ki oğullarımın aynı cinsiyetten kardeşe ihtiyacı varmış dedim. Hiç unutmuyorum doktor kapısının önünde oturup ağladığımı 😂 şimdi ne çok kızıyorum bu davranışıma. İyiki varlar hayatımda.
Amaaaaaa vazgecmedik. Bu sefer tuttu sanırım.

Back
X