• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar benim sabah değil ama akşam inanılmaz bulantım oluyor benim gibi bu durumu akşam yaşayan var mı
Ben varım bulantım akşam başlıyor 🥲 Akşam yemeklerini yiyemiyorum kokudan direkt bulantı kusma sürekli kahvaltılık yemekten çok sıkıldım açlıktan başım dönmeye başladı artık

Her gün içiyorum cola zero. Sigarayı bile bıraktım ama cola’dan vazgeçemiyorum 🥲
Ama günlük kafein sınırını geçmiyorum ve midemde ağrımıyor, o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Hergun mu maşallahhh 😃 zararı olmazmı kiz bence okadarda icme ya ben arada 1 bardak içtim zmn acaba oluyorum yani bende tüketmiyorum kafeinli şeyler sabahları sadece çay içiyorum ama okadar onun dışında içmiyorum sigarayı öğrendim gibi bende bıraktım aklıma bile gelmiyor

Henüz anneden beslenmiyor sanırım depolardan besleniyor üç aydan sonra beslenmeye daha dikkat etmek lazım
İşte ozmnda nasil olur bilmiyorum ben o.rum boyunca tuketmedim vegan oldum için yumurta kirmizi beyaz et balık süt hiçbiri yok bende ozmnda bakalim baklagillerle ilerleyeceğim meyve felan vitamin takviyeisyle başka yapacak birseyim yok

Kızlar günlük yürüyüş spor yapanınız varmı. Ben 7 bin 8 bin adım Yürüyorum kasıklarım ağrımaya başladı. Fazla yürümekten mi yoksa bebek yer mi açıyo kendine acaba.
yürüyecek enerjin varsa çok iyi ya ben yataktan kalkamıyorum yoksa günlük 30-40 dk yürümek istiyorum. çok yorulunca bel kasık ağrım oluyor benimde

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması önemli tabi

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması önemli tabi
Ben şuan hicbirsey almadım sadece battaniye oruyorum 🥰 Kasım olmaz Aralık olur kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman al bence

Back
X