mrb kızlar yatmayanlar yardımcı olabilirmi gögüs uçlarım emzirmeye yönelik degil doguma kadar yapabilecegim birsey varmı sizce bildiginiz duydugunuz
mrb kızlar yatmayanlar yardımcı olabilirmi gögüs uçlarım emzirmeye yönelik degil doguma kadar yapabilecegim birsey varmı sizce bildiginiz duydugunuz
sorunun ne ki? çok mu çatlak var?
yara olan göğüs uçları için kalkan da kullanabilirsin. silikon meme ucu gibi bişey takıyosun bebiş ondan emiyo
yani catlak degilde içe dönük diyeyim
bence bebiş emmeye başlayınca o sorun ortadan kalkabilir
yara olan göğüs uçları için kalkan da kullanabilirsin. silikon meme ucu gibi bişey takıyosun bebiş ondan emiyo
yani emebilirmi tutabilirmi onun endişesini yasıyorum
yani emebilirmi tutabilirmi onun endişesini yasıyorum
ay inşallah görünümü dışa dogru bir gögüs ucum yok yarık görünüyo yani içe dönük tutabilirmi işte
Slm kislarr gec oldu ama ben geldim...
Aman diyim sakin kalkan falan kullanmayin.Ben ilk oglumda yara oldu diye kullandim sonradan oglum kalkansiz emmedi gögsumu biraktirana kadar kalkanla emzirdim 11 ay :kedi:
Yara oluyo ama zamanla geciyo az dayancaz artik acisina.Ben dayanamadim kalkan taktim cok pisman oldum oglum kalkansiz emmeyince aklinialirimsmile
Slm kislarr gec oldu ama ben geldim...
Aman diyim sakin kalkan falan kullanmayin.Ben ilk oglumda yara oldu diye kullandim sonradan oglum kalkansiz emmedi gögsumu biraktirana kadar kalkanla emzirdim 11 ay :kedi:
Yara oluyo ama zamanla geciyo az dayancaz artik acisina.Ben dayanamadim kalkan taktim cok pisman oldum oglum kalkansiz emmeyince aklinialirimsmile
Canim ilk baslarda zorlansada bebegin onu mutlaka tutar.Belki baslarda zorluk yasarsiniz ama eminimki acliginda verdigi hirsla bebegin basarir emmeyi.Zaten bi kere tutsa ögrense gerisi kolay :ecrin_bebek:
canım ya gecen gün bir internet sayfasında okumustum içe dönük meme uclarını cıkartan bir sey satılıyormus ama hala nerde okudugumu bulamadım googledan arastırırsan çıkar.. online satıs yapan bir siteydi sanırım
kızlar ben cıkıyorum kocis yanımda oturuyor benle de ilgilen diyor sanırsam sizi kıskanmaya basladı heheheheheh
iyi gecelerrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?