2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar yatmayanlar yardımcı olabilirmi gögüs uçlarım emzirmeye yönelik degil doguma kadar yapabilecegim birsey varmı sizce bildiginiz duydugunuz

Isırgan: Deri hastalıklarının büyük bölümüne özellikle egzamaya ve sedefe iyi gelir, şişkinlikleri indirir ve cildi canlandırır.

bak bir de bunu buldum ama nasıl kullanılıyor yazmıyor

bi bakayım canıım ne yapsam bilemiyorum. bi karış oldu egzama yayıldı. kociş bu gün gergindi biraz beni de gerdi sabahkine göre 2 katı olmuş

mrb kızlar yatmayanlar yardımcı olabilirmi gögüs uçlarım emzirmeye yönelik degil doguma kadar yapabilecegim birsey varmı sizce bildiginiz duydugunuz

canım nemlendirici sür aklına geldikce dogumdan önce ve sonra da susam yağı kullanabilirsin ben öyle yapıyorummm

yara olan göğüs uçları için kalkan da kullanabilirsin. silikon meme ucu gibi bişey takıyosun bebiş ondan emiyo

Slm kislarr gec oldu ama ben geldim...

Aman diyim sakin kalkan falan kullanmayin.Ben ilk oglumda yara oldu diye kullandim sonradan oglum kalkansiz emmedi gögsumu biraktirana kadar kalkanla emzirdim 11 ay :kedi:
Yara oluyo ama zamanla geciyo az dayancaz artik acisina.Ben dayanamadim kalkan taktim cok pisman oldum oglum kalkansiz emmeyince aklinialirimsmile

yani emebilirmi tutabilirmi onun endişesini yasıyorum

canım ya gecen gün bir internet sayfasında okumustum içe dönük meme uclarını cıkartan bir sey satılıyormus ama hala nerde okudugumu bulamadım googledan arastırırsan çıkar.. online satıs yapan bir siteydi sanırım

yani emebilirmi tutabilirmi onun endişesini yasıyorum

Canim ilk baslarda zorlansada bebegin onu mutlaka tutar.Belki baslarda zorluk yasarsiniz ama eminimki acliginda verdigi hirsla bebegin basarir emmeyi.Zaten bi kere tutsa ögrense gerisi kolay :ecrin_bebek:

ay inşallah görünümü dışa dogru bir gögüs ucum yok yarık görünüyo yani içe dönük tutabilirmi işte

canım benim annemin de kuzeninde öyle onun için endişelenme çözümü var hatta kiminin doğumdan sonra dışa dönüyormus..

hoş geldiiiinnnn

yara olur dayanırım yeterki tutabilsin emsinde ucu olmadıgı için endişem yara için degilde

kızlar ben cıkıyorum kocis yanımda oturuyor benle de ilgilen diyor sanırsam sizi kıskanmaya basladı heheheheheh

iyi gecelerrrrrrrrrrr

nilpette sanırım dedigin ama simdi sütmü klosturummu birsey akıyoya o oldugu için kullanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…