nilpette sanırım dedigin ama simdi sütmü klosturummu birsey akıyoya o oldugu için kullanamam
ay inşallah görünümü dışa dogru bir gögüs ucum yok yarık görünüyo yani içe dönük tutabilirmi işte
işte tam olarak hatırlayamadım dediğim gibi benim kuzende sıkıntı yapıyor hamile kalırsam ne olur diye bende aklımda bulunsun demişştim ama tam hatırlayamadım..
canım benim de içerde gibiydi göğüs ucum. çok minicik çıkıyodu ama hamileliğimin bu aylarında kocaman oldu süngerli südyenlerden bşle belli oluyo artıkbence sen bebişine güven. o emme hırsıyla çıkarır senin meme ucunu
ayy inşallah canım bir kavussaydık bebişlere
sılaaaaaaaaaaaaaaaa napıyon gııııııııııııııı
ben de çok istiyorum artık bebişimi kucağıma almak. bu gün ikeaya gittik. ayyy bi bebiş vardı ki allahımmm nası tatlıydı anlatamammmmmmm. herkesin bebişi varrrr bi sürü de hamile gördüm benim gibi göbüşlü. aranızda istanbulda oturup bu gün ikeaya giden var mı
bende nereye gitsem gözüme hamile bebek ve bebek arabaları carpıyo
Geldim canim wc ye gitmistim.Son zamanlarda yarim saat demeden sikistiriyo sorma.Oglum sanirim asagiya indi artik rahatsiz etmeye basladi sik sik.
Sen nasilsin nasi gidiyo bakalim...
Blacksiya iyi geceler canimopuyorumnanaktan
e az kaldı tabi kız senin bebiş geldi gelecek.
ay çok yoruldum bugün ikeaya gittik. kociş bi fırın eldiveni buldu taktı eline bütün günçıkarmadı. sinirliydi bide. gündüzden tartıştık zatenbanyoya dolap aldık monte ederken azarı yedim. yetmedi bebiş odasının bordürlerini yapalım dedik yaparken de yedim zılgıtı. sürekli azar işittim egzamaymış göbeğimdekiler. hakikaten elimdekiler de çıktı bugün. göbeğimdeki de azdı iyice kapladı resmen göbüşü çok acıyo kaşınıyo
yarın pazarpazartesi giderim artık pazartesiye kadar göbeğim parçalanmazsa artık
inşallah bol bol sütümüz olur vede emer bebişlerimiz saglıkla:ecrin_bebek:
canım senin dogum tarihin ne listede yoksunda
yarın pazarpazartesi giderim artık pazartesiye kadar göbeğim parçalanmazsa artık
Icini fereh tut canim rabbim öyle bi sekilde duzene sokmuski herseyi sen bile sasiracaksin herseyin programli bi sekilde ilerleyip gitmesine buyrunnnnnnnnn
tickerimdan takip edebilirsin tatlım. 22 hazirana denk geliyo
tickerimdan takip edebilirsin tatlım. 22 hazirana denk geliyo
Dogruya yarin pazar.Anacim gunleri bile unuttum artik.
Idare et canim 1 gun daha ama sakin kasimalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?