2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bana 6 aylık oldugu gunler hıc gelmıcekmış gıbı gelmıştı ayyy şimdide 1 yaşında olacaklar yakındaaaaaaaaazaman su gıbı akıp gıdıyor bı bakmışız okuldalar odevlerle ugraşıyoruz
evet cnm ya bende hiç inanamıyorum bazen.
kızlar şu diş patladıgı zaman nasıl oluyor? :)
yani baya baya görünüyor mu? yoksa ucu falan mı? garip oldu soru belkı ama hiç görmedimm...:)
canım ilk önce diş eti kırmızı oluyor,2-3 gün içinde beyaza sarıya dönük bir renk alıyor sonra ucu çok hafif görünüyor.

cnm benım oglumun dişide cıkmadı ama pirinç gibi gorundugunu duydum
evet cnm.
tatlım kendini hiç telaşa sokma,sonuçta bebeğin var,insanlar seni anlar,yapabildiğin kadarını yap.
benim görümcemin oğlu ada'dan 3 ay büyük onun hala yok dişi falan.
ay dişini kaşımak için herşeyi ağzına alıyo kumanda oyuncak ne bulursa...sabah kahvaltıda bebek ekmeğini verdim eline kemirdi resmen ya diş etlerini acıtmaz dimi ya baya kıtır ya..
canım kıtır ekmek biraz sert bence sen normal ekmeğin ucunu ver,diş etini yara yapar.

pirinç tanesinin yarısı gibi bir beyazlık dişetinden gözüküyo. ellediğindede eline keskin keskin geliyo. tamamının çıkması ne kadar sürüyü bilmem valla.
tamamının çıkması 1-2 haftayı uluyo,sonra yavaş yavaş iyice uzuyor.
benim eşimin 15 aylıkken çıkmış ilk dişi. ödüm patladı berkin'de ona çekecek diye.

diş genetiktir cnm,benimde eşimninde 5,5 aylıkken çıkmış kızımızında öyle oldu.

kızlar bu arada ben evde sebzedır meyvedır herşeyı hazırlıyorum bıkere numune gelmıştı dedım meyve kavanozda tadı kotuydu kavanoz kokuyordu sankı hemen atmıştım bıde sebzelısını deneyeyım dedm mılupann organık tavuklu karışık sebzelı kavanozunu aldırdım eşime şuanda dolu dolu emzırdım bıde kavanoz mamayı vereyım dedım şapur şapur yedi evde yaptıgımdan daha iyi yedi bendeeee evde yapma taraftarıyım ama arada boyle yemekten bişeycik olmaz ben ozellıkle gezmeye gıderken alıcam

canım bencede sakıncası yok,ben hiç yedirmedim henüz hep kendim yaptım ama dışarıya çıkarken yapamazsam alırım nolucak kii??çok sakınırsak çöp bataaaarr,ben banyo yaptırıp dışarı çıkıyorum herkes hasta olucak diye,üstü incecik geziyo,sadece bir badi ve pijama,rahatız.

bende fazla gıydırmıyorum sıcaga cok alıştırmadım zaten sıcagıda pek sevdıgı soylenemez evet bende ılk defa verdım kavanoz mama

canım hediyen çok güzel çok beğendim tam benim istediğim tarzda ve giydirdim çok yakıştı üzerine tam oldu öyle tatlı olduki resmini çekip yollarım tekrar teşekkür ediyorum canım

ya kzılar the_best_55 ı goren varmı bend eona alcam hedıye ama yok ortalarda ozeldende mesaj attım donmedı :S

canım hediyen çok güzel çok beğendim tam benim istediğim tarzda ve giydirdim çok yakıştı üzerine tam oldu öyle tatlı olduki resmini çekip yollarım tekrar teşekkür ediyorum canım
hayırlı olsun cnm.
ya kzılar the_best_55 ı goren varmı bend eona alcam hedıye ama yok ortalarda ozeldende mesaj attım donmedı :S
valla yaa,görünmüyoo hiç.bende leylanın hediyesini yılbaşına ulaştırmak isterdim ama pazartesi vericem kargoya.

kızlar şu diş patladıgı zaman nasıl oluyor? :)
yani baya baya görünüyor mu? yoksa ucu falan mı? garip oldu soru belkı ama hiç görmedimm...:)

canım önce dişeti bezaylıo ben gelio diş die her gün dişetini yokladım.veeeee bi baktım keskin minnnacık bişey var ama ağzını açtığında dokunmadan görünmüyoo.anaa o da ne 2 gün sonra 2.si patladı:):) bizim alttakiler bitti.üsttekiler ne zaman çıkar bilmiorum.ama sakın dişler çıkacak dertler bitecek sanmayın bizim hala aynı huzursuzluk devam edio geceleri değil 3 defa her 15dk bir kalkıyorum.çoooooooooooooooooookkkkkk özledimm deliksiz uyuduğum günlerii.annelik çok zormuş be yawww
bana 6 aylık oldugu gunler hıc gelmıcekmış gıbı gelmıştı ayyy şimdide 1 yaşında olacaklar yakındaaaaaaaaazaman su gıbı akıp gıdıyor bı bakmışız okuldalar odevlerle ugraşıyoruz

inşallah canım o günleri de görürüz daha dün gibi karnımı tekmelediği günler şimdi evde terör estiriyo.dün akşam ben biraz ders çalışayım die babasının yanına koymuştum o da telefonla görüşüyorum diye bakmamış çocuğa odaya bi girdim bizimmki onu koyduğum yerden döne döne evin bi başından b başına gitmiş tv sehpasının orda..babası da ayakta arkasını dönmüş telefonla konuşuyoooyakında emeklerse hiç şaşmam.şimdiden arkasında koşturmaya başladııı

kızlar bugün çokkk yorgunum gece hiç uyumadım akşam da ders çalışayım die geç kalkmıştım sabah da erkenden ayaktaydık..bir de gün boyu fırsat buldukça evi temizledim hertarfım ağrıyoo:111:

ben dr. a sordum kavanoz mamaları sakıncalımı diye. tabiki hayır verebilirsin dedi. Zaten onlar vakumlanıyor, katkı maddesi içermiyor. son kullanma tarihine dikkat yeterli. Neticede bunlar bebeklere özel yapılan, yiyecekler.

almılacım nbrrrr paşam cok tatlı olmuşşşş toparlanmış iyiceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…