2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnn bugün topiği ben acıyorum arkadaşlar.. Kociş yok 12 ye kadar ben buralardayımmmmmmm hadi kalkın yataklarınızdan koca göbişler..

herkese günaydınnnnnn bugün topiği ben acıyorum arkadaşlar.. Kociş yok 12 ye kadar ben buralardayımmmmmmm hadi kalkın yataklarınızdan koca göbişler..

günaydın benim kocişde yok eşimin bi sınavı varmış sabah namazından sonra gitti amma sayfa okuttunuz yaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

yalnız kalanlardanız biz bu haftaa (((

neyse benim kocis gelir 12-1 de bir yatar taaa aksam 8 e kadar oy oy oy

yalnız kalanlardanız biz bu haftaa (((

neyse benim kocis gelir 12-1 de bir yatar taaa aksam 8 e kadar oy oy oy

neyse canım ben çay içmedim daha içeyim de öyle geleyim şimdi kızlar gelir kahvaltı yapamadan otururum aç kalırım bu cadıların yüzünden hadi şimdilik bayyyyyyyy görüşürüzcokacimcoookbayanssulusmile:icecream::icecream::icecream:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Gunaydin sedefim blacsiyamm a.s.

Ben uyandim ama kahvalti etmedim dahacokacimcoook
Kahvaltimi hazirlayip yapim geliyorum siz kaynatadurunn

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
kahvaltı yaparken geçmişi okuyayım,neler kaçırmışım bakayım:)
pazar diye kimse olmaz bugun ama bakalım:)

kızlar bişi sormak istiyordum ya. bu hafta benim göğüsün birinden sıvı geliyor sizdede oluyormu bugün gene geldi bide gelince üstündeki kabuklarda gitmiş yok olmuş bir sorun olurmu

kızlar bişi sormak istiyordum ya. bu hafta benim göğüsün birinden sıvı geliyor sizdede oluyormu bugün gene geldi bide gelince üstündeki kabuklarda gitmiş yok olmuş bir sorun olurmu

benimde birinden gelmiş atletimden anladım diğerinden hiç tık yoktu sonra bir kere geldi 2 hafta önce falan artık hiç gelmiyor

Tekrar slm kislarr a.s.

Canim benimde 2 hafta önce kadar sari su gibi bisey gelmis gogsumun birinden atletimi leke yapmis öyle farkettim bende.Hic elleme ve sakin sikma gögsünü sanirim gögüsler kendini süt yapmaya hazirliyo.
Ama yinede bi doktoruna tel ac sor derim yerimseniben

kaşıntı oldumu sende benim felaket kaşındı akşama baktımki atletim leke olmuş

benimde birinden gelmiş atletimden anladım diğerinden hiç tık yoktu sonra bir kere geldi 2 hafta önce falan artık hiç gelmiyor

hafta içi gelmişti kaç kere çamaşır değiştim. bu sabah gene geldi kendim sıkmıyorum kendiliğinden geliyor. çarşamba doktora gidicem o gün mü sorsam şimdi arasammı ki

Seninde ayni benimki gibi olnus canim.Benimde 2 hafta önce kadar 1 kere sari rebkte geldi.Bende endiselendim ama bidaha olmayinca önemsemedimboshayallersmile

hafta içi gelmişti kaç kere çamaşır değiştim. bu sabah gene geldi kendim sıkmıyorum kendiliğinden geliyor. çarşamba doktora gidicem o gün mü sorsam şimdi arasammı ki

Canim surekli geliyosa carsambayi bekleme hemen yarin ara doktoruna sor hatta öne alabilirse kontrolu yarin git kontrole ...
Benimde carsamba gunu kontrolum var bakalim oglusum nasilmiss :ecrin_bebek:

Seninde ayni benimki gibi olnus canim.Benimde 2 hafta önce kadar 1 kere sari rebkte geldi.Bende endiselendim ama bidaha olmayinca önemsemedimboshayallersmile

herhalde normal bir durum dememmki o haftalarda normal bende süt hazırlığı diye biliyorum hatta tekrar gelmeyince sütüm gelmeyecek yada az gelecek diye yorumladım. Bencede göğüsler sıkılmadığı sürece normal bir süreç yoksa vaktinden önce doğuma neden oluyormuş.

benim hamileliğimin 4. ayından beri süt geliyo böyle beyazımsı bazande sarımsı yapışkan birsıvı şu anda göğüs pedi kullanıyorum yoksa iç ve dış giysilerime geçiyor bende dr uma sormadım önemsemedim ama önemlimidir acaba sizcede birde ben sıkıyodum ilk süt gelmeye başladığı zaman acaba tehlikesi olurmu kızlar yaeyvahedigeldismile

Canim surekli geliyosa carsambayi bekleme hemen yarin ara doktoruna sor hatta öne alabilirse kontrolu yarin git kontrole ...
Benimde carsamba gunu kontrolum var bakalim oglusum nasilmiss :ecrin_bebek:

ikindiye kadar bir takip edeyim bakayım ona göre doktoru ararım olmazsa sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…