herkese günaydınnnnnn bugün topiği ben acıyorum arkadaşlar.. Kociş yok 12 ye kadar ben buralardayımmmmmmm hadi kalkın yataklarınızdan koca göbişler..
günaydın benim kocişde yok eşimin bi sınavı varmış sabah namazından sonra gitti amma sayfa okuttunuz yaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
yalnız kalanlardanız biz bu haftaa(((
neyse benim kocis gelir 12-1 de bir yatar taaa aksam 8 e kadar oy oy oy
herkese günaydınnnnnn bugün topiği ben acıyorum arkadaşlar.. Kociş yok 12 ye kadar ben buralardayımmmmmmm hadi kalkın yataklarınızdan koca göbişler..
senide ugrastırdım gecenin bu vaktinde hakkını helal et
kızlar bişi sormak istiyordum ya. bu hafta benim göğüsün birinden sıvı geliyor sizdede oluyormu bugün gene geldi bide gelince üstündeki kabuklarda gitmiş yok olmuş bir sorun olurmu
kızlar bişi sormak istiyordum ya. bu hafta benim göğüsün birinden sıvı geliyor sizdede oluyormu bugün gene geldi bide gelince üstündeki kabuklarda gitmiş yok olmuş bir sorun olurmu
Tekrar slm kislarr a.s.
Canim benimde 2 hafta önce kadar sari su gibi bisey gelmis gogsumun birinden atletimi leke yapmis öyle farkettim bende.Hic elleme ve sakin sikma gögsünü sanirim gögüsler kendini süt yapmaya hazirliyo.
Ama yinede bi doktoruna tel ac sor derim yerimseniben
benimde birinden gelmiş atletimden anladım diğerinden hiç tık yoktu sonra bir kere geldi 2 hafta önce falan artık hiç gelmiyor
Tekrar slm kislarr a.s.
Canim benimde 2 hafta önce kadar sari su gibi bisey gelmis gogsumun birinden atletimi leke yapmis öyle farkettim bende.Hic elleme ve sakin sikma gögsünü sanirim gögüsler kendini süt yapmaya hazirliyo.
Ama yinede bi doktoruna tel ac sor derim yerimseniben
benimde birinden gelmiş atletimden anladım diğerinden hiç tık yoktu sonra bir kere geldi 2 hafta önce falan artık hiç gelmiyor
hafta içi gelmişti kaç kere çamaşır değiştim. bu sabah gene geldi kendim sıkmıyorum kendiliğinden geliyor. çarşamba doktora gidicem o gün mü sorsam şimdi arasammı ki
Seninde ayni benimki gibi olnus canim.Benimde 2 hafta önce kadar 1 kere sari rebkte geldi.Bende endiselendim ama bidaha olmayinca önemsemedimboshayallersmile
Seninde ayni benimki gibi olnus canim.Benimde 2 hafta önce kadar 1 kere sari rebkte geldi.Bende endiselendim ama bidaha olmayinca önemsemedimboshayallersmile
Canim surekli geliyosa carsambayi bekleme hemen yarin ara doktoruna sor hatta öne alabilirse kontrolu yarin git kontrole ...
Benimde carsamba gunu kontrolum var bakalim oglusum nasilmiss :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?