hastaneden yeni geldim durumum çok vahim tahlil sonuçlarımda demir eksikliği sınırı aşmış çıktı yani aşırı kansızmışım vücuttaki kan miktarım bitmiş demir depolarım boşalmış
troidlerim aşırı yüksek
kansızlığım hat safada olduğu için kırmızı et yememi söyledi hatta her öğünümde sebzeden çok et yemem lazımmış bende kırmızı eti pek sevmem nasıl yiycem bilemiyorum eğer bu tahlillerim 2 ay sonra aynı şekilde çıkarsa hastaneye yatırıp kan takviyesi yapılacakmış
bebek emzirdiğimden dolayı ilaç vermedi vericeği ilaç değişikmiş emziren anneler yada herhangi bir insan kullanamazmış
ooooooooooff offff napıcam ben bilemiyorum moralim çok bozuldu
canım tekrar tekrar geçmiş olsun şifalar versin rabbim sende yemeğe çalış eti falan dalak tüket az pişmiş bide şöyle düşün evet çok kansızsın ama bak ilaç vermemiş emzirdiğin için eger aşırı korkulacak olsaydı emzirmeyi kestirip ilaç derdi bence bide böyle bak bence biraz bak boğazına olmazsa yatarsın şükret canım allah dermansız dert vermesin tedavisi var şükür moral olsun sana bunlar bence allah kuzunada sanada yardım etsin
canım benim çok saol
tabiki dediğin gibi allahım dermansız dert verip aratmasın
çok şükür emzirmeyi kestirmedi
zaten ondan korkuyordum
hastaneden yeni geldim durumum çok vahim tahlil sonuçlarımda demir eksikliği sınırı aşmış çıktı yani aşırı kansızmışım vücuttaki kan miktarım bitmiş demir depolarım boşalmış
troidlerim aşırı yüksek
kansızlığım hat safada olduğu için kırmızı et yememi söyledi hatta her öğünümde sebzeden çok et yemem lazımmış bende kırmızı eti pek sevmem nasıl yiycem bilemiyorum eğer bu tahlillerim 2 ay sonra aynı şekilde çıkarsa hastaneye yatırıp kan takviyesi yapılacakmış
bebek emzirdiğimden dolayı ilaç vermedi vericeği ilaç değişikmiş emziren anneler yada herhangi bir insan kullanamazmış
canım benimmm çoookk çok geçmiş olsun,doktorunun deiklerini dinlemek zorundasın,heröğün et ye,pekmez ye sabah aç karna kendine dikkat etkii,zümra'cığıma iyi bakabilesin.bizler anneyizz,sağlıklı olmalıyızki bebekelrimize bakabilelim,hem emziriyorsun,kat-kat iyi beslenmen gerek,eğer çook vahim olsa idi doktorun sana emzirmeyi bırakilaç tedavisine başlayalım derdi,çok korkma,ALLAH yardımcın olsun boncukcum.
selam annişler nasılsınzzzz
ben gripoldumm
dunden berı cocugumu opemedımde koklayamdmda maskeyle yannda duryrmm cok morlm bozukbırde işe geldim bölee
ayyyyyyyy çok çok çok geçmiş olsun. senin ve bebeğinini adına çok mutlu oldum.benim oğlumdada dooğduğu zaman kalça çıkığında şüphelenmişlerdi. kalça ultrasonuna girene kadar günler geçmek bilmemişti.çok şükür daha sonra ki kontrollerde de sorun çıkmadı ve atlattık. çok zor bir durum.kızlaaaar gunayyydııınnnncok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı Allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn
Kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.
ayyyyyyyy çok çok çok geçmiş olsun. senin ve bebeğinini adına çok mutlu oldum.benim oğlumdada dooğduğu zaman kalça çıkığında şüphelenmişlerdi. kalça ultrasonuna girene kadar günler geçmek bilmemişti.çok şükür daha sonra ki kontrollerde de sorun çıkmadı ve atlattık. çok zor bir durum.
meraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladıertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşli doktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrum ben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hastalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.
bende bugün çok kötü bağırdım sonra vicdan azabı çektim.
çorba yediriyodum elime sürekli vuruyo bende dikkat etmeye çalışıyorum
1-2 derken kaşığa vurdu :S döküldü heryere daha yeni değiştrmiştim üstünü.
ya yeter dedim bi ağladı ilk defa böle içli ağladı sonra özür diledim ama korktu(
en ufacık şeye parlar oldum napıcam bilemiuorum
ne kdar kötü bi anneyim ben ya :/
kızlaaaar gunayyydııınnnncok mutluyum oglumun kalcasında kalca cıkıklıgı degılde kalcada gelışım gerılıgı vardııııı 1.5 ay sonra kontrole gel dedı ozaman bellı olacaktı freşka dıye b ı aletı takıp takmayacagıııı ama bol bol gunese gosterın dedı doktor ne dıcek dıye kalbım küt küt atıyordu veeeeeeeeeeeeeeeeeee iyileşmiiiişşşş hersey normal o ıgrenç aletı takmıcaz zaten 1 gun takmıştık oglum cok agladı Allah o aletı takan cocuklarada annelerede sabır versınnnnnnnn
Kızlar bu arada herzaman bir doktorlaaa sınırlı kalmayınnnn ben ılk cocuk hastanesıne goturmedım doktor o dedgım aletı tak 3 ay sonra gel dedı gııttık o aletı aldık işte bır gun taktık cok zordu eşim cocuk hadi cocuk hastanesıne gıdelım dedı doktor bırak aletı 1.5 ay boyunca guneşe goster 6 damla dıvıt ver dedı ve sonuc aletı kullanmadan iyileştık kendı doktorumuzda yuzde 95 ıyı olur dedı iyikide baska doktora gıtmışız.
troidlerim aşırı yüksek
ya kızlar sizin bebeklerinizde benimki gibi mi kızım sürekli çığlık atıyo ama öyle böyle değil hani bişeye sinirlenirsin bağırırsın ya elini yumruk yapıyoçenesini kilitliyo bağırıyo kabız falan değil diştenmi acaba ya
çok sağol şenaycım rabbim bütün evlatları hastalıktan korusun,kimseye dermansız dert vermesin.bizde ilk 3 gün çok zorlandık ne yemek yedi ne su içti nede uyku uyudu ama alıştı çok şükkür o da bizde zorda olsa alıştık mecburen.Bende ist.içerisindeyse o dr.götürelim dicektim.biz tekirdaağ/çorlu'da oturuyoruz ancak dr.kontrollerimiz istanbulda.neyse cnm sağlıcakla kalın.sizin adınıza sevindim.darısı bzim ve bizim gibi olanların başına...
meraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladıertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşli doktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrum ben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hastalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.
troidlerim aşırı yüksek
valla bizde de dişten eser yok.diş etlerinde ne sertlesme var ne de baska bir sey sadece bir iki gündür huysuzluk var o kadar.ne zaman cıkıcak su dişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?