2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım tekrar tekrar geçmiş olsun şifalar versin rabbim sende yemeğe çalış eti falan dalak tüket az pişmiş bide şöyle düşün evet çok kansızsın ama bak ilaç vermemiş emzirdiğin için eger aşırı korkulacak olsaydı emzirmeyi kestirip ilaç derdi bence bide böyle bak bence biraz bak boğazına olmazsa yatarsın şükret canım allah dermansız dert vermesin tedavisi var şükür moral olsun sana bunlar bence allah kuzunada sanada yardım etsin

canım benim çok saol
tabiki dediğin gibi allahım dermansız dert verip aratmasın
çok şükür emzirmeyi kestirmedi
zaten ondan korkuyordum

canım benim çok saol
tabiki dediğin gibi allahım dermansız dert verip aratmasın
çok şükür emzirmeyi kestirmedi
zaten ondan korkuyordum

doktorlar çok elzem bişey olmasa kestirmezler zaten canım düşün bazı emziren kadınlar yine hamile kalınca bile devam ettiriyolar tabi senn için zordur biz dışardan bakıyoruz nihayrtinde kansızsın yorgunluk çok hissediyomusun ya

canım benimmm çoookk çok geçmiş olsun,doktorunun deiklerini dinlemek zorundasın,heröğün et ye,pekmez ye sabah aç karna kendine dikkat etkii,zümra'cığıma iyi bakabilesin.bizler anneyizz,sağlıklı olmalıyızki bebekelrimize bakabilelim,hem emziriyorsun,kat-kat iyi beslenmen gerek,eğer çook vahim olsa idi doktorun sana emzirmeyi bırakilaç tedavisine başlayalım derdi,çok korkma,ALLAH yardımcın olsun boncukcum.

saol canım yaa szlerin sayesinde moralim düzeliyo
evet dediğin gibi anneyiz biz zaten anne olduğum için korkuyorum kendimden
inş. şu 2 ay içersinde düzelirde kurtulurum bu ndan

ayyyyyyyy çok çok çok geçmiş olsun. senin ve bebeğinini adına çok mutlu oldum.benim oğlumdada dooğduğu zaman kalça çıkığında şüphelenmişlerdi. kalça ultrasonuna girene kadar günler geçmek bilmemişti.çok şükür daha sonra ki kontrollerde de sorun çıkmadı ve atlattık. çok zor bir durum.

canım cok teşekkur ederım valla cok zor o alet hala duruyor evde aldık ama 1 gun taktık şimdi cekmeceyı acınca o aletı goruyorum sınır oluyorumm:84::84:atcam zatennnn burada bı arkadas vardı inş onun cocuguda duzelırrrr.

canım cooook gecmış olsunnnn ateşşşş en sinir oldugum şey bız yenı atlattık... ama uzulme canım iyi olacak paşamıııııızzzzzz onlar bızım kahramanımız annesi bızı uzmezler dualarım hep sızınle olacak hadiii iyilşin de gelinnn

canım bazı zaman geliyor bizim de sabrımız tükeniyor insanın sonuçta robot değil... ama onlarda bebekk hiç birşeyden haberleri yok hiç birşeyi bilerek yapmıyorlar herşeyi yeni öğreniyorlar ben de bunu düşününce ve onun gülümsemesini görünce rahatlıyorum sinirim geçiyor... sen de kendine haksızlık etme...

canım gözünüzaydın.. çok sevindim.....

geçmiş olsun cnm kan yapıcı besinler ye bol bol pekmez ve siyah kuru üzüm yeee avuç avuç

canım ayberk de yapıyor bizim çok hoşumuza gidiyor :) büyük adam gibi sinirleniyorr... çok tatlı oluyor... merak etme önemli birşey değildir.. bize karşı çıkıyor gibi geliyor bana ...

canım size de çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer sizinki de...

canım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm.. Allah acil şifa versin paşacığına...en kısa zamanda iyileşsin yavrucum inşallahhhh.. sen güçlü ol ona sen bakıyorsun.. kendinize iyi bak canım... dualarım seninle...

canım üzülme .. tadavisi var sonuçta.. arkadaşların dediği gibi çok ciddi birşey olsaydı emzirmeyi kesmeni isterlerdi... Allah acil şifa versin canım sana da sen de yemeklerine dikkat et medem sevmesen de yemeye çalış.... çok geçmiş olsun tekrardan.... zümracığına iyi bak...

boncugummm cok gecmis olsun canimmmmm
yemege calis,guclu ol ki zumramiza da bakabilesin...zumran icin iyilesmen lazim canim benim...cok cok gecmis olsun...

Seydacim benimde bagirdigim oluyor ama sonra icim gidiyorr yaaa...
demin esimle tartistik...bana bagirdi nilay da kucagimdaydi oyle korktu iclendi ki...esim aldi onu kucagina,bende ciktim odadan.sakinlestirmeye calisti ama sakinlesmiyordu bir turlu...sonra ben geldim kucagima bir atlamasi vardi gormeniz lazim...bebek ama anladi babasinin bana bagirdigini ben konustum onla sonra gulmeye oynamaya basladi....

kızlar facede 2010 haziran anneleri yazıyorum ama acılan yer aktif değil.Biriniz linkini gönderirse sevinirim

valla bizde de dişten eser yok.diş etlerinde ne sertlesme var ne de baska bir sey sadece bir iki gündür huysuzluk var o kadar.ne zaman cıkıcak su dişler

huysuzlukta arda geliyo tamam çıkıcak diyorum bi bakıyorum gene yok hayırlısı artık aman aglıkları yerinde olsun hasta olmasınlarda siş nasıl olsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…