ada'nın boynunun altında sivilce gibi kırmızı döküntüler olmuş,az önce gördüm.hemen doktorumuuz aradım,muhtamelen isilikdir dedi,kuru tut o bölgeyi,terlemesin,biraz tombik ondandır dedi,yayılırsa bakarız dedi,içim rahat etti.dün sabah portakal suyu verdim dedim,ondan olabilirmi diye?oda portakal suyu verme en alerik besinler grubuna dahildir,1 yaşından sonra öneriyoruz dedi,ondanda olmuş olabilir dedi.normalde mandalina suyu veriyorum hiç olmadı,evde mandalinalar çok yumuşamıştı bende portakal verdim.herzman kayısı-elma-armut hoşafı yapıyordum,tembelllik yaptım kendimce
teşekkür ederiz teyzesi
inş canım allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasiplesin hepimize
gerçekten vakitsizliği bende yaiıyorum günün 24 deyil 34 saat olması lazım bana yetmesi için.kızın nasıl oldu
çok geçmiş olsun canım.allahım sağlık sıhat versin hastalık yüzü görmesin bebeklerimiz.iyileşsin inşallah yavrun tez zamanda.bence soğuk uygulama yerine ılık duş yaptır o daha az ağlatır.küvetinin içine dikkatini çekecek birkaç şey at ılık suya oturt.ara ara sudan elinle oyun oynaya oynaya sırtına yüzüne vs sür.belki daha az ağlar bu sayede
ada'nın boynunun altında sivilce gibi kırmızı döküntüler olmuş,az önce gördüm.hemen doktorumuuz aradım,muhtamelen isilikdir dedi,kuru tut o bölgeyi,terlemesin,biraz tombik ondandır dedi,yayılırsa bakarız dedi,içim rahat etti.dün sabah portakal suyu verdim dedim,ondan olabilirmi diye?oda portakal suyu verme en alerik besinler grubuna dahildir,1 yaşından sonra öneriyoruz dedi,ondanda olmuş olabilir dedi.normalde mandalina suyu veriyorum hiç olmadı,evde mandalinalar çok yumuşamıştı bende portakal verdim.herzman kayısı-elma-armut hoşafı yapıyordum,tembelllik yaptım kendimce
cnm sıcaktan oluyo benimoğlumda terleyince sıcak olunca ense ve boğazı kızarıyo oğlumunda yanagında sivilce gibi bişey çıkmış
bu arada ben yine günaydın demeyi unuttumuzun zamandır uyumadığım için günaydın kelimesini unjutuyorum hep anlamsızlaştı.dün gece iyi uyudum gerçi yani gece ikide yattım altıda kalktım.yine 4 saat iyi uyudum ama yetmiyor sanırım.gözlerimin altları morardı yüzüm çöktü yaşlandığımı ve yavaşladığımı hissediyorum.kızımın hala dişi çıkmadı.şişlik falanda yok.babası çok istedi dişin çıkmasını.eşim gitti yine 2 ay olmayacak yanımızda.gitmeden çıksa dişi diye çok bekledi :))
bizde bugün 7.ayımızı doldurduk bitti günler ne çabuk geçiyo anlamadan büyüyolar o stresli sıkıntılı uykusuz günleri sanki biz yasamamısız
month silam_buse osylem haccepsut nurayege berrak80 sedef10 bugün kalabalık baya
kızlar hepinizden Allah razı olsun,dualarınızı için ve iyi dilekleriniz için.oğlum şuanda iyi ateşi dünden beri yok ama bugün de öksürük başladı,sanırım balgam var.iyi bakalım ateşi çok şükür geçti ya bu da geçer.ben de daha iyiyim.cumartesi sabahı kayınvalidemle kayınpederim gelecek.öyle işte.umarım sizler de iyisinizdir.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum kayınvalidemgil varken fazla giremem..kendinize çok çok ii bakınnn
kızlar merhaba
uzun zamandır bakamadım bıle buralara
kızım bronşit oldu onunla ugrastık
cok sukru duzeldı
hahahaha kusum kıyamam fıstıgımaaaa ...
yewwrumm duydunmuu hayranlarımz tarafndn takıp edılmekteymısız hala unutlmammsszzz buarada dıyorlrmısskıı bize tukrduklerını yalıyorlarr ahaha bilmezlerki biz anladıkkk degmeyen kişiler tarafndnnn buraalrdan uzak kalmısszz degmedıklerını anladıgımzz an sonuççç buradayızzz. vee asıl sonucc hala meraklılarımzz varmss bızı takıp edıyorlrmıssss:):)
ben dıyormkıı gruba cgrlm o bırtanecık ajanııda bızı ordada takıp etsnler malzeme coookkk=) hihihihih
günah kız parti çalışmaları bittiyse boşlukta hissediyolardır kendilerini
bırak vakit geçirsinler
kızlar hepinizden Allah razı olsun,dualarınızı için ve iyi dilekleriniz için.oğlum şuanda iyi ateşi dünden beri yok ama bugün de öksürük başladı,sanırım balgam var.iyi bakalım ateşi çok şükür geçti ya bu da geçer.ben de daha iyiyim.cumartesi sabahı kayınvalidemle kayınpederim gelecek.öyle işte.umarım sizler de iyisinizdir.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum kayınvalidemgil varken fazla giremem..kendinize çok çok ii bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?