2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr

zasacım evet benim doktorumda 1 yasına kadar kesinlikle turncgil,çilek,bal,patlıcan,salça tuz,şeker ve baharat vermiceksin dedi

kızlar bebişlere yaptığınız çorbalar oluyo malum tuz falan olmuyo hoş onlar tuz tadınıda bilmiyoda ama ben yaptım kızım yemedi hiç tadını güzelleştirmk için neler yapıyorsunuz

canım kızım iyileşiyo ama daha var rahatsızlığı artı mızmızlığı...keşke hasta olmasa kuzular uyku düzeni huyu herşeyi değişiyo..eşin 2 ay yok mu?tek mi kalıyosun zor ya Allah sabırlarversin..

cnm sıcaktan oluyo benimoğlumda terleyince sıcak olunca ense ve boğazı kızarıyo oğlumunda yanagında sivilce gibi bişey çıkmış

bizde bugün 7.ayımızı doldurduk bitti günler ne çabuk geçiyo anlamadan büyüyolar o stresli sıkıntılı uykusuz günleri sanki biz yasamamısız

cnm sıcaktan oluyo benimoğlumda terleyince sıcak olunca ense ve boğazı kızarıyo oğlumunda yanagında sivilce gibi bişey çıkmış

ya benşm kızımdada var dr aradım hastalığından dedi ama vücudunda var saçlarına doğruda gelmiş..dün banyoda gördüm..kızım kucağımda bi elimde nebülizatör kızıma buhar veriyorum bi elim laptopta buraya yazıyorum anne olmak kolay değil gerçekten

canım bebişlerimiz alerji ola ola, bizlerde bu sayede öğrenerek onlarla birlikte büyüyoruz.benim elifimde dün alerji olmuştu, acaba ne dokundu diye bütün gece annemle düşündük.cevizi biraz fazla kaçırdım sandım.şimdi senin paylaşımını okuyunca aynı üşengeçliği dün bende yaptım sanırım portakalmış sebebi.... ((

inş biran önce dişlenirsiniz de babasına geldiğinde ceee yapar...:)))bu arada Allah kavuştursun cnmmm

bizde bugün 7.ayımızı doldurduk bitti günler ne çabuk geçiyo anlamadan büyüyolar o stresli sıkıntılı uykusuz günleri sanki biz yasamamısız

kesinlikle sana katılıyorumm cnmm, hele ilk 3 ay felaketti.O uykusuzluğu ve gaz problemini düşünüp aklıma bile getirmek istemiyorum (( bizde dün doldurduk cnmm....

kızlar hepinizden Allah razı olsun,dualarınızı için ve iyi dilekleriniz için.oğlum şuanda iyi ateşi dünden beri yok ama bugün de öksürük başladı,sanırım balgam var.iyi bakalım ateşi çok şükür geçti ya bu da geçer.ben de daha iyiyim.cumartesi sabahı kayınvalidemle kayınpederim gelecek.öyle işte.umarım sizler de iyisinizdir.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum kayınvalidemgil varken fazla giremem..kendinize çok çok ii bakınnn

cnm inş dahada iyi olur oglusn allah şifaa versınnn

kızlar merhaba
uzun zamandır bakamadım bıle buralara
kızım bronşit oldu onunla ugrastık
cok sukur duzeldı

Son düzenleme:
hahahaha kusum kıyamam fıstıgımaaaa ...
yewwrumm duydunmuu hayranlarımz tarafndn takıp edılmekteymısız hala unutlmammsszzz buarada dıyorlrmısskıı bize tukrduklerını yalıyorlarr ahaha bilmezlerki biz anladıkkk degmeyen kişiler tarafndnnn buraalrdan uzak kalmısszz degmedıklerını anladıgımzz an sonuççç buradayızzz. vee asıl sonucc hala meraklılarımzz varmss bızı takıp edıyorlrmıssss:):)
ben dıyormkıı gruba cgrlm o bırtanecık ajanııda bızı ordada takıp etsnler malzeme coookkk=) hihihihih

kızlar merhaba
uzun zamandır bakamadım bıle buralara
kızım bronşit oldu onunla ugrastık
cok sukru duzeldı

günah kız parti çalışmaları bittiyse boşlukta hissediyolardır kendilerini
bırak vakit geçirsinler

Son düzenleme:
hahaha olabilirr ivit aslnda en dogal haklarıı ama baskalrnn ahaytına mudahale etmek hakları dııl neyse baklm şeekr kuzum nasıl oldu baya ııceee dımı
günah kız parti çalışmaları bittiyse boşlukta hissediyolardır kendilerini
bırak vakit geçirsinler

üzülme arkadaşım ateşi düşmüş yaa bir kaç güne kadar balgamınıda atar.Arkadaşlarımla kullandığımız ortak bir cümlemiz var ''Geç zamanda gelip tez zamanda evlerine dönerler inş:)))''

canım ben mandalina da vermiyorum.tattırdım tabii ama hepsi o kadar.hoşaf iyi fikir.kuru meyve de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…