2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allaha şükür yemeye başladı sanki biraz biraz.faca var.hatta birçok kişi kayıtlıydı.ama iş yerimde face açılmıyo.evdede net yok.anneme gittikçe bakıyorum faceye

nurceng ne güzel zayıflamaya başlamısın ayyy bende zayıflamak istiyorum 65 te takılıp kaldım yaaaaa 55 olmak istiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda bebişine bıldırcın yumurtası veren varmı?
bende merak ediyorum,bidahaki kontrolümüzde sorucam.
cnm allaha şükür yemeye başladı sanki biraz biraz.faca var.hatta birçok kişi kayıtlıydı.ama iş yerimde face açılmıyo.evdede net yok.anneme gittikçe bakıyorum faceye

anladım yanım.maşşallah bebeğine,inş. hiç üzmezler annişlerini.

günaydın kızlarrrr...giremiyorum pek kızımın ilaçları buharı filan ev işleri pek vakit yok girsemde yazamıyorum nasılsınız bakalım?

meraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladı ertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşlidoktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrumben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hastalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inş. aile hekimimşzde bize aynı şeyi söylüyo çocuk bu hasta olcak ateşi çıkacak bunlar için üzülme bağışıklığı güçlenir diyo ne bileyim yinede insan dayanamıyor işte

sanırım böyle çığlık atmak hoşuna gidiyo şaşırıyorum bazen o çığlığı ben atsam boğazım ağrır ya hoş doğduğu günden beri bağır çığır ya ay bizimde ay sonuna aşımız var ne yapcam bilmiyorum valla kızım tam kucakçı bide aşılı olunca kucağıma alıyorum kıyameti koparıyo

Geçmiş Olsun canım inş biran evvel düzelir oğluşun Allah acil şifalar versin...

arkadaşlar aranızda bebişine bıldırcın yumurtası veren varmı?

Bizim dr bıldırcın yumurtasını 9 aydan sonra dene demişti alerji riski biraz daha yüksekmiş yoksa bıldırcın yumurtası tam bir protein deposu canım istersen biraz daha bekle vermek için....

allah yardımcınız olsun canım.yeni abdest almıştım dua okurum şimdi oğlun için.

kızlar benim ufaklık uyurken hep başını bir yerlere gömmeye çalışıyor.incecik bir yastığımız var.onun üstünden aşıyor kafasını yatağın kumaşına iyice bastırıp öyle uyuyor.ablası da yatak korumasına asılır kafasına çeker öyle uyurdu.bir benimkiler mi böyle sizlerde de var mı...

günaydın kızlarrrr...giremiyorum pek kızımın ilaçları buharı filan ev işleri pek vakit yok girsemde yazamıyorum nasılsınız bakalım?

çok geçmiş olsun kızlar..üzüldüm alminacım.ALLAH yardımcınız olsun,hepimizinnn..

benimkide öyle bişeyler çekiyor kafasına ama herzman değil.seninkiler herzaman yapıyolarsa genetikti:)))çok şekerler yaaa:)=)

selam annişler nasılsınzzzz
ben gripoldumm
dunden berı cocugumu opemedımde koklayamdmda maskeyle yannda duryrmm cok morlm bozukbırde işe geldim bölee

canım benim kızda halen yastıkta yatamyor.düz yatırıyorum birde özellikle uyucağı zaman battaniyesini illaki yüzüne örtüp öyle uyuyor.ilk zamanlar endişelenmiştim gecede örterse diye ama çok şükr sadece gündüzleri yapıyo.uykusu gelince aydınlıktan hoşlanmıyor.normaldir sanırımm...

ben gripoldumm
dunden berı cocugumu opemedımde koklayamdmda maskeyle yannda duryrmm cok morlm bozukbırde işe geldim bölee

canım çok geeçmiş olsun. ben de kızım 40 günlükken grip olmuştum.maskeyle durmuştum, ozamanlar sürekkli memede olduğu için çok zor oluyor .allah yardımcın olsun bol bol c vitamini al.inş çabucacık atlatırsn ve sonra doya doya öpersin...

hiç üzülme canım olsun bu da geçecek inşş.allah dermansız dert vermesin.ilk ateşii olduğu için daha da zorlanmışsınızdır. gelişimi duruyo diye de hiç üzülme şu hastalığını atlatsın hemencik toparlar o kendisini.sirkeli aspirinli su yapıp bolbol vücudunu sil.neyse cnm çok geçmiş olsun.mutlaka haberdar et bizi...sağlıcakla kalın

ayy kıyamam bebişine yaa küçücük bedene soğuk su değdi ben bile dayanamam çok kötü oldum yaa anne olduğumda beri zaten duygusaldım şimdi dahada duygusallastım herseye aglar oldum çok üzüldüm cnm insallah tez zamanda iyileşir oğlun dua edicem her dua edişimde oğlusun içinde edicem

Son düzenleme:
ben gripoldumm

gemiş olsun cnm benim 2 haftadır geçmedi daha hala burun akıntısı var

Son düzenleme:
hastaneden yeni geldim durumum çok vahim tahlil sonuçlarımda demir eksikliği sınırı aşmış çıktı yani aşırı kansızmışım vücuttaki kan miktarım bitmiş demir depolarım boşalmış
troidlerim aşırı yüksek
kansızlığım hat safada olduğu için kırmızı et yememi söyledi hatta her öğünümde sebzeden çok et yemem lazımmış bende kırmızı eti pek sevmem nasıl yiycem bilemiyorum eğer bu tahlillerim 2 ay sonra aynı şekilde çıkarsa hastaneye yatırıp kan takviyesi yapılacakmış
bebek emzirdiğimden dolayı ilaç vermedi vericeği ilaç değişikmiş emziren anneler yada herhangi bir insan kullanamazmış
ooooooooooff offff napıcam ben bilemiyorum moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…