günaydddıııınnn,herkese iyi haftalar.çok uykusuzum,kzım gece uykusunda çok rahatsızdı,gözlerini açamıyor,fakat inliyordu,üst dişin biri çıktı diğeri çok zorluyor yavrumu,altlarda hiç farketmedim bile.ALLAH yardımcımız olsun.
zor iş canım yaaa,doktorda bilmediğin bişey söymememiş,yer sonunda merak etme,az az yedir.senin bebeğini göremedik,fac.in yokmu?
Herkese günaydııınnn cnm hiç sorma yemeyen bebek çok zor.ama allaha şükür dün biraz biraz yemeye başladı tekrar.
bende merak ediyorum,bidahaki kontrolümüzde sorucam.arkadaşlar aranızda bebişine bıldırcın yumurtası veren varmı?
cnm allaha şükür yemeye başladı sanki biraz biraz.faca var.hatta birçok kişi kayıtlıydı.ama iş yerimde face açılmıyo.evdede net yok.anneme gittikçe bakıyorum faceye
meraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladıertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşli doktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrum ben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hunlaara hiç üzülme astalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.
yorumlariniz icin tsk edr arkadaslar.benim kizimda cok sicriyordu.
aynisini benim kizimda yapiyor.agzini kapatiyor ve himmmmmm diye ses cikartiyor hani yapariz ya biz himmm,seni gidi yaramaz tarzindan.sanirim bebekce bir dil himmm,bazen birseyler diyor ingida mesela kizim diyorum ingida ne demek ben bebekce bilmiyorum anlat bakalim diyorum hemen siritiyor.ama bugün cok agladi zuzum,asi oldu.artik akillari eriyor dra bir bakis atti büyüyeyim ben sana sorarim tarzindandoktor kendini gülmekten alamadi,yavrum ama icim yandi nefes nefese kaldi aglarken,tabi bende mafoldum. artik bir dahaki kontrolümüz nisan 13 de.
meraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladıertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşli doktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrum ben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hastalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.
arkadaşlar aranızda bebişine bıldırcın yumurtası veren varmı?
meraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladıertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşli doktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrum ben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hastalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.
günaydın kızlarrrr...giremiyorum pek kızımın ilaçları buharı filan ev işleri pek vakit yok girsemde yazamıyorum nasılsınız bakalım?
çok geçmiş olsun kızlar..üzüldüm alminacım.ALLAH yardımcınız olsun,hepimizinnn..meraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladıertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşli doktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrum ben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hastalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.
kızlar benim ufaklık uyurken hep başını bir yerlere gömmeye çalışıyor.incecik bir yastığımız var.onun üstünden aşıyor kafasını yatağın kumaşına iyice bastırıp öyle uyuyor.ablası da yatak korumasına asılır kafasına çeker öyle uyurdu.bir benimkiler mi böyle sizlerde de var mı...
kızlar benim ufaklık uyurken hep başını bir yerlere gömmeye çalışıyor.incecik bir yastığımız var.onun üstünden aşıyor kafasını yatağın kumaşına iyice bastırıp öyle uyuyor.ablası da yatak korumasına asılır kafasına çeker öyle uyurdu.bir benimkiler mi böyle sizlerde de var mı...
selam annişler nasılsınzzzz
ben gripoldumm
dunden berı cocugumu opemedımde koklayamdmda maskeyle yannda duryrmm cok morlm bozukbırde işe geldim bölee
selam annişler nasılsınzzzz
ben gripoldumm
dunden berı cocugumu opemedımde koklayamdmda maskeyle yannda duryrmm cok morlm bozukbırde işe geldim bölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?