- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
hahahaha kusum kıyamam fıstıgımaaaa ...
yewwrumm duydunmuu hayranlarımz tarafndn takıp edılmekteymısız hala unutlmammsszzz buarada dıyorlrmısskıı bize tukrduklerını yalıyorlarr ahaha bilmezlerki biz anladıkkk degmeyen kişiler tarafndnnn buraalrdan uzak kalmısszz degmedıklerını anladıgımzz an sonuççç buradayızzz. vee asıl sonucc hala meraklılarımzz varmss bızı takıp edıyorlrmıssss:):)
ben dıyormkıı gruba cgrlm o bırtanecık ajanııda bızı ordada takıp etsnler malzeme coookkk=) hihihihih
canm beyaz tenli ise ondanda olur hafif terlemede .mertte de oluyo boyun altında arada.banyodan sonra düzeliyo ciltleri çok hassas bebişlerin .
günaydın kızlarrr
zasacım evet benim doktorumda 1 yasına kadar kesinlikle turncgil,çilek,bal,patlıcan,salça tuz,şeker ve baharat vermiceksin dedi
cnm sıcaktan oluyo benimoğlumda terleyince sıcak olunca ense ve boğazı kızarıyo oğlumunda yanagında sivilce gibi bişey çıkmış
canım bebişlerimiz alerji ola ola, bizlerde bu sayede öğrenerek onlarla birlikte büyüyoruz.benim elifimde dün alerji olmuştu, acaba ne dokundu diye bütün gece annemle düşündük.cevizi biraz fazla kaçırdım sandım.şimdi senin paylaşımını okuyunca aynı üşengeçliği dün bende yaptım sanırım portakalmış sebebi....((
canım ben mandalina da vermiyorum.tattırdım tabii ama hepsi o kadar.hoşaf iyi fikir.kuru meyve de iyidir.
BU ARADA BUGÜN 8 AYLIK OLDUKK DİŞİMİZDE İYİCE BELİRGİNLEŞTİİİİ
nurceng ne güzel zayıflamaya başlamısın ayyy bende zayıflamak istiyorum 65 te takılıp kaldım yaaaaa 55 olmak istiyorum.
geçmiş olsun canım benim oğlumda hasta enfeksiyon başlangıcı varmış ökssürüyo bide inş. en kısa zamanda iyileşirlermeraba kızlar ben hastaydım bu sefer de oğlum hasta çok kötüyüm çok ateşlendi pazrtesi akşam çıkmaya başladı o gece hiç uyumadık eşimle,sabaha karşı acile götürdük bi fitil verip 2 saat boyunca soğuk suyla alnına koltuk altlarına karnına ve kasıklarına tampon yaptık yavrum nasıl ağladıertesi gün de devamlı çıktı biz indirdik çıktı indirdik çıktı.dün doktora götürdük kan değerleri hep yüksek çıktı mikrop kapmış,kakasında da maya mantarı sporu olduğu ortaya çıktı hem ishal hem ateşli doktor 5 iğne bi ateş düşürücü bir de ishali için toz verdi.dün akşam yine aynıydı ılık duş yaptırdık geçmedi sonra yine soğuk su yaptık.hiç yüreğim dayanmadı o su vücuduna değince nasıl ağladı yavrum ben de ağladım doğduğundan beri ilk kez bukadar çok ağladı.allahtan gece çıkmadı ateşi,şimdi de iyi uyuyo.bugün yine iğnesi var doktor ğerşembe günü ateş olmaz dedi ama beklioruz bakalım.dua edin kızlar oğlum hiçç kalmadı yaa niye hiç hastalığı bitmiyo anlamadım.tam herşey düzeldi çocuk toparlanmaya başladı diyorum bişey çıkıo.gelişimi duruyo.onu öyle görünce dyanamıyorum.ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu.hiç ateşlenmemiştik.doktora öyle söyledim doktor da herşeyin bi ilki vardır dio.nekadar relax bi adam yaa:85::85:neyse kızlar ben bi süre gelemeyebilirim dualarınıza muhtacım bu sefer benim için değil oğlum için.:26:hepiniiz öpüldünüz bu kış hastalık hepiniziden uzak olsun inanın çok zor.
biraz dikkat etmek gerekiyo canım ya gerisi geliyo sonra
Meraba kızlaarr nasılsınız.Ben doğru düzgün giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum.Bebişler büyüdükçe dertlerde çeşitlenmeye başladı.Oğlumun hala dişi çıkmadı hep ben çıktı zannediyorum ama yok geleceği anlaşılan.Ben oğluma bol bol kıymalı çorba yapıyorum doktorumuz öyle önerdi.Ve bize demir damlası vermedi önermedi sürekli dr kontrolünde diye.
Benimde sütüm yetersiz ve hergün 500ml devam sütü yani mama vermeye çalışıyorum.Benim oğlan beni bırakmadı o bırakmadıkçada sütüm olacak sanırım zaten kesilecek diye çok korkuyorum.Gecleri rahat ediyorum.
Kızlaar ben doğumun 6. ayında adet oldum.Bittikten 15 gün sonra tekrar oldum .Sizin nasıl oldu.Bu arda doğum sonrası hiç üzerimde fazla kilo kalmadı.Hamşile kalmadan önceki kiloma çoktan döndüm ancak sezeryan dikişin üzerinde deride hafif sarma var yani göbek üzerinde şiş bi şekilde.Zaten doğum sonrası dikiş yeri acımadıda karnımda o gerilen yer çok acıdı öncesindede deri kanamıştı gerilmekte.Sanırjım ancak memkik çekme ile gider.
Yumurcaklar büyüyor ve çok tatlı olmaya başladı.Komando gibi evi emekleyerek dolaşıyo ortalığı karıştırıyoAyy çook uzun oldu çoktandır yazmamıştım.Hepinizi öptüm iyi geceler
benim oğlum daha emeklemiyo neden acaba kızlar
sağol canım.nilayım nasıl annesi??seydacim tebrikler/...1 yasiniza az kaldi...buyuyorlaaar cimcimeler.
zasacim gecmis olsun.
bende daharegl olmadım malesef,diyetisyene gitmeme rağmen çokda kilo veremedim,ama bu sabah platese başladım,evde yapıcam hafta içi,hafta sonuda spor merkezinde.yaza kadar eski haliem dönmeem gerek.benim kızımın toplamda 4 dişi çıktı,2 alt-2üst,emekeleme henüz yok,komando gibi sürünüyor sadece.biraz tembel bu konuda bence,ama olsun,nezaman isterse yapsın.gelişimi iyi olsunda...Meraba kızlaarr nasılsınız.Ben doğru düzgün giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum.Bebişler büyüdükçe dertlerde çeşitlenmeye başladı.Oğlumun hala dişi çıkmadı hep ben çıktı zannediyorum ama yok geleceği anlaşılan.Ben oğluma bol bol kıymalı çorba yapıyorum doktorumuz öyle önerdi.Ve bize demir damlası vermedi önermedi sürekli dr kontrolünde diye.
Benimde sütüm yetersiz ve hergün 500ml devam sütü yani mama vermeye çalışıyorum.Benim oğlan beni bırakmadı o bırakmadıkçada sütüm olacak sanırım zaten kesilecek diye çok korkuyorum.Gecleri rahat ediyorum.
Kızlaar ben doğumun 6. ayında adet oldum.Bittikten 15 gün sonra tekrar oldum .Sizin nasıl oldu.Bu arda doğum sonrası hiç üzerimde fazla kilo kalmadı.Hamşile kalmadan önceki kiloma çoktan döndüm ancak sezeryan dikişin üzerinde deride hafif sarma var yani göbek üzerinde şiş bi şekilde.Zaten doğum sonrası dikiş yeri acımadıda karnımda o gerilen yer çok acıdı öncesindede deri kanamıştı gerilmekte.Sanırjım ancak memkik çekme ile gider.
Yumurcaklar büyüyor ve çok tatlı olmaya başladı.Komando gibi evi emekleyerek dolaşıyo ortalığı karıştırıyoAyy çook uzun oldu çoktandır yazmamıştım.Hepinizi öptüm iyi geceler
selam kızlar ! yaa şu ek gıdalar konusunda en beceriksiz benim galiba.. benim kızım kaşıkla hiçbirşey yemiyor.... siz nasıl kaşıkla yediriyorsunuz?? kesinlikle ağzını açmıyo....
elime oyuncağını alıp ağzına götürüyorum açıyo, kaşığı boş ağzına götürüyorum açıyo ama kaşık dolu oldumu hayatta açmıyo....................................
çok çaresiz bir durumdayım çünkü tek başımayım ve okumadığım kitap, internette forum kalmadı.. Türk, yabancı siteler, videolar sürekli izliyorum ama birtürlü bişeyler yedirmeyi beceremedim.. ya ben bir tuhafım ya da kızım bilmiyorum
bir de oratalama kaç mg yiyor sizin bebişler, yani bir seferde örneğin kahvaltı kaç mg ya da kaşık,bardak vs. yiyor, meyve püresi ne kadar yiyor? ne kadar süt içiyor? acil bana yardım lütfen !!!
bakalım inş bende zayıflarım
evet canım yaa Allah önce benim (en iştahsız benim kızım sanırım), sonra herkesin yardımcısı olsun....
yapmadığım h iç oyun falan kalmıyor.. geçen hafta şarkı söylüyordum azıcık gülünce hemen kaşığı ağzına sokuyordum , şimdi yaptığım bütün maymunluklara ağzını açmamak için sadece tebessüm ediyor
acaba eline versem bazı şeyleri kendi yiyebilirmi ki?? boğazına kaçar diye çok korkuyorum ama internette birsürü kişi çözümü yiyecekleri eline vermede bulmuş.. ne dersiniz?
evet canım yaa Allah önce benim (en iştahsız benim kızım sanırım), sonra herkesin yardımcısı olsun....
yapmadığım h iç oyun falan kalmıyor.. geçen hafta şarkı söylüyordum azıcık gülünce hemen kaşığı ağzına sokuyordum , şimdi yaptığım bütün maymunluklara ağzını açmamak için sadece tebessüm ediyor
acaba eline versem bazı şeyleri kendi yiyebilirmi ki?? boğazına kaçar diye çok korkuyorum ama internette birsürü kişi çözümü yiyecekleri eline vermede bulmuş.. ne dersiniz?
sebze meyve filesi var eczanelerde onlardan al ver eline içine muz,elma,mandalina,haşlanmış patates koy hem boğulma tehlikesi yok hem emerek yiyo içindekileri hem oynuyo ama üstü batıyo olsun yesinde öyle alışabilir belki.
birde benim sütüm az sabah:1 yumurta sarısı,az pekmez,7 tane bisküviyi ıhlamur ile ıslatıp yediriyorum.
arada yoğurt 1 çay bardağı gibi tabi bazen daha az olabiliyo yemesi bu ara hastada.öğle çorba ikindi meyve püresi akşam muhallaebi yada çorba vermee çalışıyorum ama akşam öğünü bazen erken uyursa veremiyorum onun yerine devam sütüveriyorum gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?