2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya benmkinn dişleri bile yok felaket ısırıyo yara oldu göğsm acaba diş çıksa noluru koparıp atar

kızlar oğlum dünden beri çok ateşleniyo,gece sabahladık.en son fitil koyduk ondan sonra düştü ateşi.38.3 oldu ama çok feciydi kafası yanıyodu resmen.öksürüğü var ama hafifti acaba dişmi çıkaracak :18:inanamayacaksınız ama oğlumun İT DİŞİNİN olduğu yer kabarmış :))) sanıırm ilk o çıkacak.ortada kabarma falan yok. dişten dolayı ateşlenme oluyormuydu sizde de.sabahtan beride normal ateşi.sadece kucak istiyo babasına pek atılmıyo öyle beni istiyor.sadece emiyor çorba yaptım içemedi.artık gögüs uçlarım ağrıdı geceden beri emzirmekten

canım benim geçmiş olsun benim kızım diş çıkarırken ateşlenmedi hi. hastalıkta olabilir bilmiyorum bizde 1 hafta önce ateş grip öksürük filan yaşadık hastalığından 2 gün ateşlendi iştahıda kesildi 2 gün hiç emmedi emdiysede kustu hastalığı yavaş yavaş geçiyo ama hala iştahı yok herşeye saldıran çocuk hiç bişey yemiyo şimdi

Bebeği hasta olanlanlara geçmiş olsun diliyorum.

Bu arada facebookta 2010 haziran annelri grubuna katılayım dedim yanlışlıkla eşimin facesi açıkmış onunla katıl dedim.Demeyin sakın bu adamın ne işi var diye

kızlar akşam haberlerini izlediniz mi
amerikadan türkiyeye çocuk dr u gelmiş show tv ye konuştu
anne sütünün önemini anlattı ama
ayrıca ek besin olarak verdiğimiz keçi sütününde inek sütüyle aynı özellikleri taşıdığı için 1 yaşından önce kesinlikle vermeyin diyor demir içermediği için bebeklerde demir azlımına yol açarmış şimdi ben keçi sütünü direk vermiyorum ama yoğurt yapıyorum acaba zararı olurmu siz ne dersiniz....

canım eminim diştendir.benim kzıımın altlar çıkarken hiç ateşi falan olmadı,üstün 1si çıkarken yine iyi sayılırdı,çok ateşi falan olmadı kafası ateş gibiydi ama,şimdi 2.nin ucu görünüyor,ama çok fecii kafası,elleri ateş gibi.çocuk çok huysuzlanıyor,acı çekiyor.ALLAH yardımcımız olsun.
yok canım yaaa,her doktor farklı konuşuyor,yoğurttamı vermicen yanii.6. aydan sonra yoğurt verebilirsin,öncelerde bizlere daha erkenden verilmiş,hiçbişeyizde olmamış,üstelik keçi sütü değil,inek sütü.bende ada'ya keçi sütünden yoğurt yapıyorum,doktorumuz günde 1 kase yedir diyor.

ben de ekledim.. hiç kusur kalmam

ben yoğurdunu inek sütünden mayalıyorum. mamayla mayalamak aklıma yatmıyor canım.

oğluşumun mama sadalyesiyle yürütecini aldık çok sevdi oğluşum..
yürütecin oyuncaklarıyla oynuyoruz şimdilik tabi ..

saol cnm akşam arkadaşlarla görüştük oda diş ateş yapmaz diyo enfeksiyon vardır diyo,öksürüğü arttı gibi akşamdan beri .iki kerede kustu neyseki naz yapamadı kuzum.

canım yukarda yazdığım gibi diş değildir dedi arkadaşım ama banada diş gibi geliyor,öksürük burun tıkanıklığı salı gününden beri vardı.ateşi olmadı gündüz inşallah geceyi iyi geçirriz.ayağımda uyudu şimdi.

sütü yoğurtu tüketse ne kadar tüketecek sanki.annem abimin kızına bakıyo keçi sütüyle mama yapıyo kızıyom anne yapma ,sizi ben hep inek sütüyle besledim diyo hanginizde sorun oldu diyo :))

Son düzenleme:

yeni cicilerinizi güle güle kullanın annesi.sen de benim gibi kilo vermeye çalışıyorsun galiba.allah yardımcımız olsun.hangi takımdasın arkadaşım..

geçmiş olsun canım.kıyamam ben ona yaa.

yoğurt bebek gelişiminin ayrılmaz bir parçası bence.ben 4 aylıktan beri taze mayalayıp yediriyorum.sorun olacacağı da hiç aklıma gelmedi.olmadı da.

Selam kızlar, Hepinize merhaba

Çok uzun zamandır giremiyordum. Çok şükür internetime kavuştum. Bebişlerinize mantar çorbası veren varmı. Ben bu ay dr sormayı unuttum. Acaba mantar alerjik olabilirmi?

kızlar face gruba eşimin adresiyle istek gönderdim.yanlış anlaşılmasınn benim adresim yok oyüzden böyle bişey yaptım.ilgilenen arkadaşlara

kızlar sebze fılelerın ıcıne neler koyup cocugunuza verıyorsunuz şimdi eşimi gonderdım alıp gelecek oglum cok ıştahlı degıl hasta oldugu için en azından elıne bışeyler vereyım ıstıyorum sebze olarak ne koyuyorsunuz mesela ıcıne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…