2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada alıcağımız evde aynı sokakataaa sayılırr.

canım sana nasıl yardımcı olurum bilemiyorum ama yinede fikrimi söyliym
bende kayınvalidemlerle beraber aynı evde yaşıyorum
şimdiye kadar kırgınlığımız olmadı fakat bene kalsaydı eğer ayrı evde yaşamak isterdim
nede olsa aynı evde yaşıyoruz herşeyde kısıtlanıyoruz istediğimiz gibi davranamıyoruz
fakat kayın validemde kayın pederimde üzerime düşüyorlar
olmasına rağmen ayrı evim olmasını isterdim ama imkan yok
sana gelince büyüklerden asla zarar gelmez yanında olmaları iyi
fakat altlı üstlü oturma derim nede olsa gelinsin onların gözünde
herşeyin her yaptığın gözlerine batabilir eskisi gibi yaşayamazsın
bazı şeylerden feragat edip kısıtlandırılırsın
bu benim fikrim canım
tabiki en iiisini sen bilirsin

canım sana nasıl yardımcı olurum bilemiyorum ama yinede fikrimi söyliym
bende kayınvalidemlerle beraber aynı evde yaşıyorum
şimdiye kadar kırgınlığımız olmadı fakat bene kalsaydı eğer ayrı evde yaşamak isterdim
nede olsa aynı evde yaşıyoruz herşeyde kısıtlanıyoruz istediğimiz gibi davranamıyoruz
fakat kayın validemde kayın pederimde üzerime düşüyorlar
olmasına rağmen ayrı evim olmasını isterdim ama imkan yok
sana gelince büyüklerden asla zarar gelmez yanında olmaları iyi
fakat altlı üstlü oturma derim nede olsa gelinsin onların gözünde
herşeyin her yaptığın gözlerine batabilir eskisi gibi yaşayamazsın
bazı şeylerden feragat edip kısıtlandırılırsın
bu benim fikrim canım
tabiki en iiisini sen bilirsin

anladım canımmmm.....haklısın:(korkum yok kısıtlanma konusunda,çünküonlarla öyle bir muhabbetim olamaz ama doğrruuu:((

gülcüm yaa aynı evde yaşamak dahada zordurr:(ALLAH yardımcın olsun,nekdar iyi olsalarda batıyordur mutlakaa.

selam kızlarrrrr

bugün kızımz diş buğdayı yaptık çok güzel geçti çok eylendik
kızımı görmeniz lazım pastanın içine daldı üstü başı battı
parti boyunca 3 kere kıyafet değiştirdik kızıma
kıpır kıpır herşeye dalıyo işte yaramaz

ouyyy sevindim ama güzel geçmesine
eğlenceli olmuştur. bende kızıma diş kurabiyesi yapcem kalıp filan aldım
ilk defa denicem

bu arada zasa bencede zor olur ne bilim ayda yılda bir misafrliğe
geldiklerinde bile laf batıryolar yinede sen bilirsin ama zor..

gülcüm yaa aynı evde yaşamak dahada zordurr:(ALLAH yardımcın olsun,nekdar iyi olsalarda batıyordur mutlakaa.

canım bazı şeylere zamanla alışıyorsun ve senden bir parça oluveriyor
artık bende alıştım ve biz bütün olduk onun için herşeyi görmesden ve duymazdan geliyorum bu şekilde yürütüyorum işte iyi kötü

kızlar bişey sorucam,bana fikir verin lütfen..

şimdikkk bizz kirada oturuyoruz,kayınpederimin durumu iyi olmasına rağmenve evleri olmasına rağmen ben kirada oturuyorum vee mutluyum.ilk evlendiğim zamanda kayınpederimin evinde yaşıyorduk,sonra sorunlarımız oldu ve ve biz kirada oturmayı tercih ettik.şimdi eşim ev almak istiyor,oturduğumuz muhit istanbulun nezih muhitlerinden ve eşim burdan başka hiçbiyerde oturmak istemiyor,1000lira kira veriyoruz,evimizde o kadar lüx değil.evimiz en üst kat,terasb katı yanii,çok ısınmıyor,110mt sadece tersı var ama gerksiz.bu ay 400lira doğalgaz faturası gelmiş.şimdi kayınpederiminbir üst sokağımızda evi var,eskiama geniş.yeride çook iyi.eşim diyorki orayı satalım,başka biyerden ev alalım.araştırmış,bi mütahit arkadaşındanev almak istiyor,arkadaşı eski evi alıp üstüne 150milyar daha verip daire vericekmiş.yeni yapılıyormuş,ağustosa teslim olurmuş.dublexinibize bir altınıda kayınvalidemlere alıcakmış,bana sordu,kabuledermisin diye,bende bişey demedim.kayınvalkidmler burada yaşamıyorlar,yazlıkdalar.sadece kışın 2-3 ay geliyorlar,zaten bişeyimede karışan insanlar değiller.aramızda sorun yok,oldukçamesafeliyiz,ama insan düşünüyor,altlı üstlü oturmak nasıl olurr diyee?napsam acaba??bana fikir verirmisinizz:3:çok kararsızımmmmmm:50:
canim insandan insana fark var,kayinvalide kayinpeder var birde kayinvalidecik ve kayinpedercik var.nedemek istedigimi anlamissindir.sana karsi bir tavirlari yoksa birseyinede karismiyorlarsa bu firsati kacirma derim.yani ev konusunda mütait güzel bir teklif yapmis.sonucta yaninda degil altli üstlü olacakmissiniz yaninda olsaydi düsün bir derdim.devamlida kalmiyacaklarmis.bence bu firsat kacmaz:34:.

ouyyy sevindim ama güzel geçmesine
eğlenceli olmuştur. bende kızıma diş kurabiyesi yapcem kalıp filan aldım
ilk defa denicem

bu arada zasa bencede zor olur ne bilim ayda yılda bir misafrliğe
geldiklerinde bile laf batıryolar yinede sen bilirsin ama zor..

canım bazı şeylere zamanla alışıyorsun ve senden bir parça oluveriyor
artık bende alıştım ve biz bütün olduk onun için herşeyi görmesden ve duymazdan geliyorum bu şekilde yürütüyorum işte iyi kötü

canim insandan insana fark var,kayinvalide kayinpeder var birde kayinvalidecik ve kayinpedercik var.nedemek istedigimi anlamissindir.sana karsi bir tavirlari yoksa birseyinede karismiyorlarsa bu firsati kacirma derim.yani ev konusunda mütait güzel bir teklif yapmis.sonucta yaninda degil altli üstlü olacakmissiniz yaninda olsaydi düsün bir derdim.devamlida kalmiyacaklarmis.bence bu firsat kacmaz:34:.

nebiliyim yaaaa,karar veremedim,kocişdebeni kandırmaya çalışıyor farkındayım:)benim arabamısatmıştık doğumdan sonra,kendisinin arabasınıdeğiştirdi daha lüks bir modelaldı,şimdi d iyorki,sana araba alırız ev kirası yerine.düşünücem dedim ama çok kararşızımmm.kayınvalidem çok zararsızdır,zaten tek oğlu var.geldiği zaman her işimi yapar.yardım eder.ama altlı üstlü olursak bilmiyorum nasıl olur??kayınpederim akşam diyorki oğluna,'oğluk biz ölünce alt katıda birleştirir trblex yaprsınız':)..bakalım 1-2 hafta içinde kararımızı vermemiz gerek,herşey bana bağlı..kanaryacım yok a yolll,ne aynı evii,olurmu öyle şeyy,ben anlaşamazdım heralde..

boncukum hediğiniz hayırlı olsun pastaları götürdünüz ha afiyet olsun yarasın

defneye bende çok üzüldüm helede 18 aylık oğlu olmasına yandım adeta gözlerimden yaşlar aktı gitti. allahım kızımı uzun yıllar boyunca bakmayı nasip etsin diye dua ettim ( cümlemize inşallah nasip eder yıllar boyu bakmak yanında olmak)
geçenlerde oturuyoruz eşim döndü bana dediki bizi sakın bırakma bizim sana çok ihtiyacımız var helede öykünün sana çok ihtiyacı var daha dedi ben bittim adeta ağlamaya başladım gerçi bu aralar iyice sulugöz oldum ben hala hormaonların etkisi mi var neeeee

zasa canım yaeşinin ailesini en iyi sen bilirsin sen tanırsın eğer huzumuzu bozamazlar karışamazlar diyosan bundanda eminsen bence kaçırma neden boşuna kira ödeyesiniz. zaten 3- ay falanmış ne kadarda hiçbişi olmaz desende ufaj tefekte olsa bazı pürüzler çıkacaktır böyle durumlarda sende alttan almayı becerebiliyosan yada haklarından gelebiliyosan kabul et. ama iyi düşün huzurunuz bozulacaksa kira ödeyin daha iyi canım.

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr

bugün kızımz diş buğdayı yaptık çok güzel geçti çok eylendik
kızımı görmeniz lazım pastanın içine daldı üstü başı battı
parti boyunca 3 kere kıyafet değiştirdik kızıma
kıpır kıpır herşeye dalıyo işte yaramaz

hayırlı olsun inci gibi çıksın dişlerinşz sağlam olsun :36: :36: :36: :36:

kızlar bişey sorucam,bana fikir verin lütfen..

şimdikkk bizz kirada oturuyoruz,kayınpederimin durumu iyi olmasına rağmenve evleri olmasına rağmen ben kirada oturuyorum vee mutluyum.ilk evlendiğim zamanda kayınpederimin evinde yaşıyorduk,sonra sorunlarımız oldu ve ve biz kirada oturmayı tercih ettik.şimdi eşim ev almak istiyor,oturduğumuz muhit istanbulun nezih muhitlerinden ve eşim burdan başka hiçbiyerde oturmak istemiyor,1000lira kira veriyoruz,evimizde o kadar lüx değil.evimiz en üst kat,terasb katı yanii,çok ısınmıyor,110mt sadece tersı var ama gerksiz.bu ay 400lira doğalgaz faturası gelmiş.şimdi kayınpederiminbir üst sokağımızda evi var,eskiama geniş.yeride çook iyi.eşim diyorki orayı satalım,başka biyerden ev alalım.araştırmış,bi mütahit arkadaşındanev almak istiyor,arkadaşı eski evi alıp üstüne 150milyar daha verip daire vericekmiş.yeni yapılıyormuş,ağustosa teslim olurmuş.dublexinibize bir altınıda kayınvalidemlere alıcakmış,bana sordu,kabuledermisin diye,bende bişey demedim.kayınvalkidmler burada yaşamıyorlar,yazlıkdalar.sadece kışın 2-3 ay geliyorlar,zaten bişeyimede karışan insanlar değiller.aramızda sorun yok,oldukçamesafeliyiz,ama insan düşünüyor,altlı üstlü oturmak nasıl olurr diyee?napsam acaba??bana fikir verirmisinizz:3:çok kararsızımmmmmm:50:

canım bana kalırsa biraz mesafe olursa arada iyi olur sizin en ufak tartışmanız bile duyulucak onlara...yakınında olursa senden yardımda bekler..eğer düşkünse adaya bahanesiyle çok içli dışlı olabilirsiniz faydasıda olabilir ama ona bişey diyemem..

kızlar kızım bu akşam birden bire emekledi pıtır pıtır emekledi gittii:46:
:emir_bebek: inşallah kızımda emkler bir anda baya çırpınıyo ama :40: :40: :40:

defneye bende çok üzüldüm helede 18 aylık oğlu olmasına yandım adeta gözlerimden yaşlar aktı gitti. allahım kızımı uzun yıllar boyunca bakmayı nasip etsin diye dua ettim ( cümlemize inşallah nasip eder yıllar boyu bakmak yanında olmak)
geçenlerde oturuyoruz eşim döndü bana dediki bizi sakın bırakma bizim sana çok ihtiyacımız var helede öykünün sana çok ihtiyacı var daha dedi ben bittim adeta ağlamaya başladım gerçi bu aralar iyice sulugöz oldum ben hala hormaonların etkisi mi var neeeee

zasa canım yaeşinin ailesini en iyi sen bilirsin sen tanırsın eğer huzumuzu bozamazlar karışamazlar diyosan bundanda eminsen bence kaçırma neden boşuna kira ödeyesiniz. zaten 3- ay falanmış ne kadarda hiçbişi olmaz desende ufaj tefekte olsa bazı pürüzler çıkacaktır böyle durumlarda sende alttan almayı becerebiliyosan yada haklarından gelebiliyosan kabul et. ama iyi düşün huzurunuz bozulacaksa kira ödeyin daha iyi canım.
bende cok üzüldüm ve agladim.söz konusu cocuk olunca hic dayanamiyorum artik.cok gencti bebegine hic dayanamadim.Rabbim geride kalanlarina sabir versin nur icinde yatsin.bende öyle oldum canim ya,bilhassa bebekler konusunda cok hassaslastim.bebeklerle ilgili bir haber duyayim hüngür hüngür agliyorum.hastalanmamaya gayret ediyorum.kendimi önemsiyorum tek kizim icin.Rabbim yavrularimizin basindan eksik etmesin bizi,tabi eslerimizide.maasallah kizina.benim kizda cabaliyor bugün emekleme pozisyonu aldi.:emir_bebek:

kızlar kızım bu akşam birden bire emekledi pıtır pıtır emekledi gittii:46:

hayırlı olsun inci gibi çıksın dişlerinşz sağlam olsun :36: :36: :36: :36:

canım bana kalırsa biraz mesafe olursa arada iyi olur sizin en ufak tartışmanız bile duyulucak onlara...yakınında olursa senden yardımda bekler..eğer düşkünse adaya bahanesiyle çok içli dışlı olabilirsiniz faydasıda olabilir ama ona bişey diyemem..

:emir_bebek: inşallah kızımda emkler bir anda baya çırpınıyo ama :40: :40: :40:

evet kızlar haklısınızz,iyi düşünmeeliyim,galiba kabul etmicem.

demek emekliyor,maşşallah:))zaten biranda oluyor emeklemesi.bende heveslendim emeklemesine aama zor oluyorr.her dakka peşindeyim,asla biyere bırakamıyorum,çok yoruluyorum,bacaklarımağrıyoo,kollarım ağrıyoo,taşıyamıyorum:((

bu arada herkese güneydınn:))

evet kızlar haklısınızz,iyi düşünmeeliyim,galiba kabul etmicem.

demek emekliyor,maşşallah:))zaten biranda oluyor emeklemesi.bende heveslendim emeklemesine aama zor oluyorr.her dakka peşindeyim,asla biyere bırakamıyorum,çok yoruluyorum,bacaklarımağrıyoo,kollarım ağrıyoo,taşıyamıyorum:((

bu arada herkese güneydınn:))

sana da günaydın canım.ev konusunda karar senin.çünkü ömürlük bir karar bu.yürümedi deyip uzaklaşma ansın yok kimseyi kırmadan.başarabilenleri tebrik ediyorum gerçi.ben kendi ailemle bile yakın olmayı istemem.mesafe ilişkileri daha düzeyli tutuyor.

kızlar benim kızımda poposunun üzerinde sürünüyor oturduğu yerde çok komikler bunlar yaa önüne uzak bir şekilde oyuncak koyuyorum ona erişene kadar popo üzerinde gidiyor şirinlik bitmiyooo:49:

gunaydın kızlar

zasacım oncelıkle sana sunu soleym daha oncede bırlıkte oturmussunuz ve sen rahatsız oldugun ıcın ayrılmıssınız bence ıkıncı kez deneme bunu onlar dunya ıyısı bıle olsalar evde bır sesın yukselce cıt dıye duyulacak onlara ee bırde cokcuk var sımdı sureklı bır bahanelerı var kapını tıklatmak ıcın bence uzak olmak en ıysı kendı aılenden bıle

bızde dun dr a gıttık oglum bu ay cok ıstahlıydı ama son hafta hıc bırsey yemedı nerdeyse
720 gr almıs bu ay ve 1.5 cm de boyu uzamıs
dr cok ıyı ıstahsızlıgına ragmen dedı
gecen ay sadece 200 gr alarak uzmustu benı
8870 gr 72.5 cm olmuş

artık sızın her yemegınızden yıyecek dedı
aksamları bızımle brılıkte sofraya oturacak ve bızım yemeklerımızden yıyecek
tabıkı cok az salcalı ve tuzsuz yemek yapıcaz kendımıze de kendımızın tabagına atıcaz tuzu..

dun ata dr uda delı ettı bır dk durmayarak
resmen adamı patakladı cok sınrı oldu dokunma bana dıye feryat fıgan agladı..
bazen kendıne dokunulmasını ıstemıyor asla

bır dahakı ayda kan tahlılı yapılcak
onun sonucuna gore kan ılacına baslanılcak yada baslanmıycak
ata cıgerı cok sevıyor dedım
bu ıstahsızlıgına ragmen cıgerlı corbayoı ıcıyor
5 gunde bır ver o zamn dedı
haftada bır yerıne
bızde haberler boyle ıste

Back
X