aferin ona ne güzel benimki anlamlı hiçbirşey söylemiyor((
bizimkıde mama dede ge ge falan diyor 5 gunden berıde acıktıgı zaman mama dıyor verınce susuyor:))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin ona ne güzel benimki anlamlı hiçbirşey söylemiyor((
kanaryacım oyun için sağol tatlım.bende gidiyorum vermeye![]()
haydi bakalım çakılıma. tüm oylarım onun olsun. tabi eşimin ve kardeşimin oylarıda mecburen çakıla.bende kızımı soktum yarışmaya ama sanırım bi sonrakine giricek
bu arada kontroldeydik bugün
ipek 8490 gr 69 cm olmuş
bi ağladıki sormayın doktor soyarken hiç sevmiyo başkasının dokunmasını
ben kucağıma alana kadar ağladı içli içli
bronşit olayını da sordm bi sorun yokmuş. yediği iğneler işe yaradı
inşAllah tekrarlamaz![]()
cnm bende verdim oyyy:)
sağol kuşum.valla şişman olmasa daha erken yaparmış anne öyle diyor.ben 10 aylıkken yürümüşüm,bana benzrmi bilmiyorum.
beğendim canım zümramı:)önümüzdeki yarışmada bizdevarız,ozamanda siz beğenirsiniz bizi.topikdeki arkadaşlarımızla yarışmak istemem,sizleri rakip görmemmm,kardeşiz bissss:)
yakın olsam gelirdim boncukcum:))kolay gelsin..
ben de oy verdım ikinize de.... hayırlı olsunnn...![]()
benim de en büyük sorunum.... ben kendimize de balık yapmıyorum ...:))) sevmiyorum pek yersek de dışarıdanbebişlere nasıl yapıp vercez...
bizimkıde mama dede ge ge falan diyor 5 gunden berıde acıktıgı zaman mama dıyor verınce susuyor:))))))))
öde öde bitmez sizdemi tokidesiniz tokinin taktığı saatlerde böyle faturalar geliyo
komşuma 32 milyar gelmişti
kızlar bebeklerinize balık verdiniz mi ve nasıl veriniz. şuanda mutfakta bir balık bana bakıyo bende ona. aldık ama nasıl yapacağımı biilmiyorum.:)))))))))))))))))yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirirm.
ay merak ettim bende öyküyü mü soksam yarışmaya.
zümramıza maşallah yürüyomu ayakta durmuş
crocusdan seninki kaçıncı resimde
bende oy vereyim yaramazlarınıza
Kizlar merhaba fazla takip edemedim de yazamadim da.
Benim sol meme ucumda yara olustu, ilk defa oldu kizim 8 aylik oldu inanilmaz aciyor emzirirken deli oluyorum bunu hic yasayan var mi caresini nasil buldunuz, en cabuk nasil gecer?
Birde kizimin kukusunda sivilceler cikmisti ben iltihap olusmustur diye dusunmustum ama bugun baktim ki sirtinda da lekeler cikmis, sanirim birseye alerji oldu ne dersiniz?
artık ayberkide alır bir balık lokantasında rakı balık yaparsınız:))))))))))))))) şaka bir yana. hafta 1 gün dişini sıkacan artık. anne olduğumuzdan beri yapamayız dediğimiz neler neler yaptık. bu sana vız gelir.haydi ecubukcu başara bilirisn:)))))))))))))olmadı ayberki balık günlerinde bana getir. çifte menü hazırlayayım. yemek parasız ama ulaşım sizden ona göre:)))))))))))))9
sağol ecubukcu. ayberki'de bekliyoruz ona göre
ay merak ettim bende öyküyü mü soksam yarışmaya.
zümramıza maşallah yürüyomu ayakta durmuş
crocusdan seninki kaçıncı resimde
bende oy vereyim yaramazlarınıza
kızlar oğlumu face de en sevimli bebek yarışmasına kattım. Oylarınız çok makbule geçer. facebook'a hoş geldin burdan olmazsa face de "en sevimli bebek yarışması " adresine gidin 54. Resim benim oğluşumun ki. Kadınlar kulübünden boncuk 1985'in kızıda yarışmada.oda 96. Resim. Haydi oy vermeye:)))))))))))))))
merhaba bende haziran annesiyim kızım 7 aylık oldu.aranıza geç katıldım çünki siteyi yeni tanıdım( sizin bebeğiniz kaç aylık?
bende kızımı soktum yarışmaya ama sanırım bi sonrakine giricek
bu arada kontroldeydik bugün
ipek 8490 gr 69 cm olmuş
Bi ağladıki sormayın doktor soyarken hiç sevmiyo başkasının dokunmasını
ben kucağıma alana kadar ağladı içli içli
bronşit olayını da sordm bi sorun yokmuş. Yediği iğneler işe yaradı :d
inşallah tekrarlamaz![]()
kızlar defne joy foster ölmüş...çok üzüldüm ya....