2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba fazla takip edemedim de yazamadim da.
Benim sol meme ucumda yara olustu, ilk defa oldu kizim 8 aylik oldu inanilmaz aciyor emzirirken deli oluyorum bunu hic yasayan var mi caresini nasil buldunuz, en cabuk nasil gecer?

Birde kizimin kukusunda sivilceler cikmisti ben iltihap olusmustur diye dusunmustum ama bugun baktim ki sirtinda da lekeler cikmis, sanirim birseye alerji oldu ne dersiniz?

bende gidiyorum vermeye:34:
kanaryacım oyun için sağol tatlım.:71::71::71:

bende kızımı soktum yarışmaya ama sanırım bi sonrakine giricek
bu arada kontroldeydik bugün
ipek 8490 gr 69 cm olmuş:nazar:
bi ağladıki sormayın doktor soyarken hiç sevmiyo başkasının dokunmasını
ben kucağıma alana kadar ağladı içli içli
bronşit olayını da sordm bi sorun yokmuş. yediği iğneler işe yaradı :D
inşAllah tekrarlamaz :(
haydi bakalım çakılıma. tüm oylarım onun olsun. tabi eşimin ve kardeşimin oylarıda mecburen çakıla. :71::71::71:
maşallah boy ve kilossu çok iyi. :nazar::nazar::nazar:
cnm bende verdim oyyy:)

sağol kuşum.valla şişman olmasa daha erken yaparmış anne öyle diyor.ben 10 aylıkken yürümüşüm,bana benzrmi bilmiyorum.

beğendim canım zümramı:)önümüzdeki yarışmada bizdevarız,ozamanda siz beğenirsiniz bizi.topikdeki arkadaşlarımızla yarışmak istemem,sizleri rakip görmemmm,kardeşiz bissss:)

yakın olsam gelirdim boncukcum:)):40:kolay gelsin..

sağol oyun için zasa:71::71:

Son düzenleme:
benim de en büyük sorunum.... ben kendimize de balık yapmıyorum ...:))) sevmiyorum pek yersek de dışarıdan :P bebişlere nasıl yapıp vercez...

artık ayberkide alır bir balık lokantasında rakı balık yaparsınız:))))))))))))))) şaka bir yana. hafta 1 gün dişini sıkacan artık. anne olduğumuzdan beri yapamayız dediğimiz neler neler yaptık. bu sana vız gelir.haydi ecubukcu başara bilirisn:)))))))))))))olmadı ayberki balık günlerinde bana getir. çifte menü hazırlayayım. yemek parasız ama ulaşım sizden ona göre:)))))))))))))9

:60::60::60: öde öde bitmez sizdemi tokidesiniz tokinin taktığı saatlerde böyle faturalar geliyo :60: komşuma 32 milyar gelmişti

yok canım toki de diiliz antalyada oturuyorum..

kızlar bebeklerinize balık verdiniz mi ve nasıl veriniz. şuanda mutfakta bir balık bana bakıyo bende ona. aldık ama nasıl yapacağımı biilmiyorum.:)))))))))))))))))yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirirm.

ben yediriyoruz kızarttığım balığın beyaz etinden verdim bayıla bayılada yedi :nazar:

ay merak ettim bende öyküyü mü soksam yarışmaya.

zümramıza maşallah yürüyomu ayakta durmuş
crocusdan seninki kaçıncı resimde

bende oy vereyim yaramazlarınıza

kızlar bende oy veririm hepinize ama bu tür yarışmalarda arkadaşı çok olan kazanıyo haberiniz olsun vence link verin destek olun diye anca öyle.. bütün bebekler sevimli ama çok tatlı bebekler oluyo, bakıyorum o kadarda sevimli olmayan bir bebek kazanıyo yanlış anlamayın..kazanmak istiyorsanız kk de bunun için açılmış bi bölüm var orayada link verin destek olsunlar..şimdiden bol şanslar kuzucuklara..

Kizlar merhaba fazla takip edemedim de yazamadim da.
Benim sol meme ucumda yara olustu, ilk defa oldu kizim 8 aylik oldu inanilmaz aciyor emzirirken deli oluyorum bunu hic yasayan var mi caresini nasil buldunuz, en cabuk nasil gecer?

Birde kizimin kukusunda sivilceler cikmisti ben iltihap olusmustur diye dusunmustum ama bugun baktim ki sirtinda da lekeler cikmis, sanirim birseye alerji oldu ne dersiniz?

canım çok fenadır o krem filan fayda etmediyse soğan sür ucu beyaz gibiyse iltitap olmuştur iyi geliyo geçmiş olsun..

gecenın korunden merhabalarr...

faceden banada lınk atın bende bebıslerımıze oy vereyımm....

bu arada bızde bugun dr kontrolumuz vardı ama gıdemedık.
yarın gıdıcez ınsallah
oglusum 8 aylık abi oldu artık ve bız 1.5 aydır ayaga kalkıyoruz 1 aydırda tutunarak yuruyoruz. aman kızlar cok heves etmeyın annemınde dedıgı gıbı buyudukce dertlerıde buyuyor. artık hıc yalnız bırakamıyorum ve resmen kendını kanıtlama derdınde bır seyı ıstıyorsa eger verene kadar kıyametı koparıyor dun gece 12 de yatıp gece 1 de kalktı ve sabah 7 ye kadar oyun oynadık esımle nobetlese durduk basında sımdı derdın ne yat uyu dersenızde bu gecede esımle fılm keyfı yapalım dedık atayı ınat ettım aksam ustu sekerlemesıne yatırmadım 10 da uyuttum hala uyuyor cok sukur
oglumun oksurugude azaldı ama hala cok ıstahsız ust dısler cok şiş ama bır turlu cıkamıyor

yarın dr umuz ne dıyecek bakalım
ben sadece bır kac kere balık tattırdım ve ata bayıldı ama daha ogun olarak vermedım yemedıgı tek sey balık onuda vereye cekınıyorum dr a sormadan yarın onuda sorucam benım dr um tarıfte verıyor sızlerle paylasırım.

hee bırde ben tv konusunda cok hassasım ata sadece haberler ve bazı rekalmalrı ızlıyor ama esımde bende cok sınrılenıyoruz o tv ye bakınca artık uyduyu kaldırdık sadece kanal d cekıyor ondada oyle bır gecer zamnkıyı ızlıyoruz onun dıısnda tv ızlemıyoruz ata uyuyunca dvd fılm ızlıyoruz sadece ve molfıx reklamı cıkınca ata cılgına donuyor reklam bıttıgı ıcın aglıyor zor sakınlestırıryorum. benım oglum bıraz sımarık bır cocuk bunun en buyuk sebebı 2 aylıkken gecırdıgı menejıt sonucu psıkolojısı cok bozuldu cok korkuyordu ve guven problemı yasıyordu o yuzden sureklı kucakladık sevdık tabıkı herkes bebegını cok sveıyor kucaklıyor ama bızımkı cok dah afarklıydı guven sorunu ve korkma cok baska bırsey o yuzden sabahalra kadar kucagımızda gezerek uyuttugumuzu bılıyrum o yuzden bıraz sımarık oldu ve cok mınık olmasına ragmen cok agresıf ve basına buyruk bır bebe bazen hersyeı bılınclı yaptıgına ınanıyorum cunkı bızı gıcık etmek ıcın sırıtıyor resmen delı cocukumm.. cok uzun oldu ama gecenın korunde zıhnım acıldı sanırım herseyı yazayım dedım.. yarın umarım vaktım olur ugrarım sımdılık hoscakalın... butun bebıslere mısıl mısıl ıyı uykular olsun ınsallahh annelerde derın ve uzun bır uyku cekebılsın..

artık ayberkide alır bir balık lokantasında rakı balık yaparsınız:))))))))))))))) şaka bir yana. hafta 1 gün dişini sıkacan artık. anne olduğumuzdan beri yapamayız dediğimiz neler neler yaptık. bu sana vız gelir.haydi ecubukcu başara bilirisn:)))))))))))))olmadı ayberki balık günlerinde bana getir. çifte menü hazırlayayım. yemek parasız ama ulaşım sizden ona göre:)))))))))))))9

evet yaa artık katlanacagız :S gerçi kokusu yuzunden evlendıgımden berı bır kaç kez yapmışımdır o da fırında :P artık ayberk ıçın katlanacagım napalım.. ama senın fıkır de guzelmış gelırım valla balık gunlerınız ne zaman... :27::27::27:

bende 5 yıl bebek özlemi çektim 1 yık korunmadık olmadı 2 yıl yumurtlama tedavisi gördüm olmadı.2 defa aşılama yapıldı olmadı.ameliyat oldum tüplerim kapalıymış rahim filmi çekildi ama orda görünmüyomuş nasıl bişeyse şeffaf bi sıvıyla tıkanmış..2 ay sonra hamile kaldım ihtimal bile vermedim 8 gün adetim gecikti (ki çok düzenli gelir adetim) test yaptım çift çizgi..sadece 2 gün yaşayabildim kanamam geldi düştü..üzülmedim çünkü artık bebeğim olucak bi gelişme var diye düşündüm ve hamdolsun 1 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim..[/QUOTE]

SİZDE NE KADAR ZAHMET DOLU BEBİŞ SAHİBİ OLMUŞSUNUZ.RABBBİM KIZINIZI SİZE BAĞIŞLASIN,SAĞLIK DOLU UZUN ÖMÜR VEERSİN İNŞ...

kızlar oğlumu face de en sevimli bebek yarışmasına kattım. Oylarınız çok makbule geçer. facebook'a hoş geldin burdan olmazsa face de "en sevimli bebek yarışması " adresine gidin 54. Resim benim oğluşumun ki. Kadınlar kulübünden boncuk 1985'in kızıda yarışmada.oda 96. Resim. Haydi oy vermeye:)))))))))))))))

oylarım hemen ikinize birden geliyor:))) hadi bol şans kızlar...

merhaba bende haziran annesiyim kızım 7 aylık oldu.aranıza geç katıldım çünki siteyi yeni tanıdım:(( sizin bebeğiniz kaç aylık?

hoşgeldin cnm bende yaklaşık 1 ay oldu katılalı.çok güzel ortam var.güzel paylaşımlar yapıyoruz.hep birlikte büyütüyoruz miniklerimizi...benim kızımda 7,5 aylık oldu

bende kızımı soktum yarışmaya ama sanırım bi sonrakine giricek
bu arada kontroldeydik bugün
ipek 8490 gr 69 cm olmuş:nazar:
Bi ağladıki sormayın doktor soyarken hiç sevmiyo başkasının dokunmasını
ben kucağıma alana kadar ağladı içli içli
bronşit olayını da sordm bi sorun yokmuş. Yediği iğneler işe yaradı :d
inşallah tekrarlamaz :(

maşşalh pıtırcığıma.canım tekrarlamaz inş.

kızlar defne joy foster ölmüş... :( çok üzüldüm ya....

evet ya allah rahemet eylesinn. gecen hafta yarısmada da elenmişti. ve son lafı zirvede bırakmak lazımdı.ama insanlar ne kadar tuhaf arkasından bir dünya laf yok şöyle ölmüş yok böyle ölmüş.yazık ya ölmüş gitmiş kadıncagız arkasından bir dünya laf.birde miniği varmıs allah o cocuga da sabır versin

selam kızlar ve mıncıklerr... dun gecenın korunde gırıp topıce sayfa dolusu yazı yazmısım nasıl becermısım analmadım suankı durumumdan dah auyanıkmsım sanırımo sıra

defne joy da cok erken gıdenler arasında. öle bır nese hayat dolu olmak her ınsanın karı degıl umarımkı bu dunyada yapmayı ısteyıpte yapamdıgı daha bır cok sey vardır
daha cok kucuk bır melegı varmıs
Allah rahmet eylesın
cok uzucu gercektne

ee mınısler nasıllar bugun ?

Back
X