2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maaşallah ata ya .çok güzel kilo almış.

kız onların suyu gaz yapar çocuğa.zaten sakin değil diyorsun başına iş açmayasın...

evet canım son hafta agzına bısey surmedı ama maasallah ıyı kılo almıs

aman canım dr hanı bı tek onları verme o gun aksam yemegınded eonlar varsa suyunu pılavın ustune dok ver dedı işte
zaten ayda yılda bı kere pıser bızde onlar
zaten gazmanım asabi dedıgın gıbı :)

anladım canım.. benim kızım bir ay önceki kontrolde 7300 gr dı şimdi bu ayki kontrole yarın gideceğiz ama sanırım neredeyse hiç kilo almadı.... iştahsızlık hat safhada bizde....teşekkürler paylaşım için...

daha çok var ama belli de olmaz benim kızım 1 aydır ileri geri sallanıyo istediği yere gidiyo ama tam olarak emeklemedi bekliyorum bakalım

benim kızım boyuna göre çok zayıf ve iştahıda olmadığından çok güçlü de değil... anca 9. ayda emekler o zaman...

slm kızlaaaaar biz eskışehırdeyız 4 gunden beri burada hava soguk kar yagmış bız geLmeden once ama oglum iyi ins hasta etmem oglumu görenler oglumu buyuk zannedıyorlar 7,5 aylık oldugunu duyunca şaşırıyorlar boyu falan maaşallah uzun iri bebek diyorlar bide herkes emeklemeden yurur dıyorlar ayaklarını cok saglam basmaya basladı adım atmaya calışıyor daha emeklemedi ama yürümek istiyorrr ama dun korktum nazar degcek diye kuzuma yabancılar oldumu bende 10 aylık falan dıyorum ama tanıyanlara halıyle yalan soyleyemıyorum

hadi bakalım gez benim yerimede ay nasıl özledim orayı bilemezsin..nerdeyse tüm akrabalarım orda oturuyo...sen nerdesin canım merkezdemi?

maşşallahhh..bizde dışarda büyük söylüyoruz.

selam kızlar sizi çokkkkkk özledim ama inanın günde 1 defa zar zor girebiliorum nete malum kayınvalidemle kayınpederim var.hem ev işi hem yemek hem çocuk artık hiççç vaktim olmuyo.bir de onlar vaar diye rahat değilim önceden rahhatım istediğim işimi eretleyeiliordum.kaan ile birlikte uyuyordum ama şimdi yorgumluktan ölsem de gidip yatmak istemiyorum yanlış anlarlar diye.. biz kaç gündür geceleri hiççççç uyumuyoruz üstten 2 köpek dişimiz iiyce çıktı şimdi üst önler görünüyo ikisi bir çıkacak sanırım olacakmı size 6 dişşş dişlek bi oğlum var benim.bir de 4-5 gündür bababababaa dededededeeeeee gegegeee edede ebebebeee diye sesler çıkarıyo babası baba deyince çokkkk sevindiiii biz henüz emekleyemiyoruz.geri vites gidiyoobenden haberler böyle işte.uykusuz yorgun ve hiçç boş vaktimm yokk.bebeişlerinizi benim yerime öpünnn kızlarr kendiinize ii bakınn

benim oğlumda bana abda demeye başladı oğlum diyom anne de abda diyo ,baba diyo basına dede de zaten hiç eksik etmiyo,çok tatlı lafları var azının içi laf dolu konuşuyo konuşuyo karmaşık.bizimki emeklemek nerdeeee daha kolları kaldırıp dirsek üstünde duramıyoz tembel oğlum benim o konuda ne yapalım geç olsun güç olmasın.dişlerde it dişleri belli kabarmış ama hala çıkmadı,dişi ne kadar geç çıkarsa o kadar ii sanırım emiyo ya beni dişler mişler
bu arada müthiş gribim bademcikler berbat öksürük hepsi bir arada oğluma bulaştırmadan bir geçirebilsem

canım benim oğlumda bazen hiç yemiyor,bende ne yapacağımı şaşırır oldum ,ama yoğurtta buldum çareyi öğlen ve akşam bir çay bardağı yediriyorum ,neyseki yoğurtu sevdi ,birde akşamları bazen pirinçunu içine bir tatlı kaşığı irmik koyuyorum bir bardak suyla pişiriyorum piştikten sonra üzerine mandalina suyu ekliyorum öyle kandırıp yediriyorum tok tutar diye,sütüm bazen iyi bazen olmuyo ,ıspanak yedirmeyi denedinmi tadını sevdi benimki birde tarhana çorbası şimdilik yediği oda birer kepçe fazla değil.sonra beni emiyo

canım ev konusu olmuş sanırım kesinlikle uzak dur derim melekte olsaaa adı kaynana en iyisi benimki zannederdim bir hafta kaldım ne olduğunu anladım hiç ama hiç tavsiye etmem.

kızlar bu bebek yarışmasında beğen butonunu bulamadım bir türlü.boncuk linki yazmış sağolsun da o tuş yok.hatta eşime sen bir bak ben hastalıktan göremiyor muyum dedim.o da yok dedi.bebişlerimize oy verecektim yoksa. bir yardım edin bakem...

allah hem sağlık hem kolaylık versin sana canım.işin çok zor gerçekten.ama tek doğumla işi bitirdin bu da güzel.

oh ne güzel biz kar göremedik daha.. inşallah hastalanmaz canım nazar değdirmesinlerde.
büyük söylemek hiç aklıma gelmiyo o an. aslında öyle demek en doğrusu.

anlayabiliyorum seni allah kolaylık versin zor ya hepsi ile uğraşmak. İpek te artık eşimin fotosunu görünce baba diyo. 7 yasında yeğenim var o gelince aba dio.ayrıca babalar hep böle sevinirler tabi ilk anne dese bende sevinirdim :))
ama totosunu kaldrıp emekleme çabası yok :)))) direk yürümek tek derdi.
çok fena oldu bu aralar başa çıkamıyorum .
sende iyi bak kendine çok yorma bebişin sana ihtiyacı var..

slm kızlar bugün oğluma köfte yedirmeye çalıştım elimle koparıp verdim ama yemedi öğürdü kustu oysa küçücüktü sonra rondodan geçirdim yine yemedi bende yine çorbalarına katıcam kıymayı mecburen...sizler nasıl yediriyosunuz köfteyi kızlar?

canım hemen a alışamıyolar. sen çorbasına azare azar kat ver.
sonradan alışırsa tadına tutamazsın
ben çorbayı pişirirken atıyorum sonra blendırdan geçiriyorum topluca. ipekte pek taneli yemeği sevmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…