maaşallah ata ya .çok güzel kilo almış.
kız onların suyu gaz yapar çocuğa.zaten sakin değil diyorsun başına iş açmayasın...
canım bizim yeme sorunumuz yok şükür.bazen iştahsızlaştığında dediğin gibi az yiyince sabahsa 15-20 dakika sonra meyve,öğlense yoğurt veriyorum.aç kalmasına gönlüm razı olmuyor.kaşık mamalarını da severek yiyoruz.onları denedin mi...
daha çok var ama belli de olmaz benim kızım 1 aydır ileri geri sallanıyo istediği yere gidiyo ama tam olarak emeklemedi bekliyorum bakalım
slm kızlaaaaar biz eskışehırdeyız 4 gunden beri burada hava soguk kar yagmış bız geLmeden once ama oglum iyi ins hasta etmem oglumu görenler oglumu buyuk zannedıyorlar 7,5 aylık oldugunu duyunca şaşırıyorlarboyu falan maaşallah uzun iri bebek diyorlar bide herkes emeklemeden yurur dıyorlar ayaklarını cok saglam basmaya basladı adım atmaya calışıyor daha emeklemedi ama yürümek istiyorrr ama dun korktum nazar degcek diye kuzuma yabancılar oldumu bende 10 aylık falan dıyorum ama tanıyanlara halıyle yalan soyleyemıyorum
slm kızlaaaaar biz eskışehırdeyız 4 gunden beri burada hava soguk kar yagmış bız geLmeden once ama oglum iyi ins hasta etmem oglumu görenler oglumu buyuk zannedıyorlar 7,5 aylık oldugunu duyunca şaşırıyorlarboyu falan maaşallah uzun iri bebek diyorlar bide herkes emeklemeden yurur dıyorlar ayaklarını cok saglam basmaya basladı adım atmaya calışıyor daha emeklemedi ama yürümek istiyorrr ama dun korktum nazar degcek diye kuzuma yabancılar oldumu bende 10 aylık falan dıyorum ama tanıyanlara halıyle yalan soyleyemıyorum
selam kızlar sizi çokkkkkk özledim ama inanın günde 1 defa zar zor girebiliorum nete malum kayınvalidemle kayınpederim var.hem ev işi hem yemek hem çocuk artık hiççç vaktim olmuyo.bir de onlar vaar diye rahat değilim önceden rahhatım istediğim işimi eretleyeiliordum.kaan ile birlikte uyuyordum ama şimdi yorgumluktan ölsem de gidip yatmak istemiyorum yanlış anlarlar diye..biz kaç gündür geceleri hiççççç uyumuyoruz üstten 2 köpek dişimiz iiyce çıktı şimdi üst önler görünüyo ikisi bir çıkacak sanırım olacakmı size 6 dişşş dişlek bi oğlum var benim.bir de 4-5 gündür bababababaa dededededeeeeee gegegeee edede ebebebeee diye sesler çıkarıyo babası baba deyince çokkkk sevindiiii biz henüz emekleyemiyoruz.geri vites gidiyoo benden haberler böyle işte.uykusuz yorgun ve hiçç boş vaktimm yokk.bebeişlerinizi benim yerime öpünnn kızlarr kendiinize ii bakınn
bu arada size bişey sormak istiyorum, malum ek gıdalarla sorunu olan bir biz kaldık herhalde... ve kızım hiçbir öğünde 3-4 kaşıktan fazla yemiyor.. sonra ne yapmalıyım? süt versem de içmiyor, sadece su ya da çay içiyor.... birkaç saat sonra tekrar mı deneyeyim yoksa daha sonraki öğüne kadar bekliyeyim mi?? siz bebekler bir öğünde 3-4 kaşıktan fazla yemeyince ne yapıyorsunuz??
hadi bakalım gez benim yerimede ay nasıl özledim orayı bilemezsin..nerdeyse tüm akrabalarım orda oturuyo...sen nerdesin canım merkezdemi?
nebiliyim yaaaa,karar veremedim,kocişdebeni kandırmaya çalışıyor farkındayım:)benim arabamısatmıştık doğumdan sonra,kendisinin arabasınıdeğiştirdi daha lüks bir modelaldı,şimdi d iyorki,sana araba alırız ev kirası yerine.düşünücem dedim ama çok kararşızımmm.kayınvalidem çok zararsızdır,zaten tek oğlu var.geldiği zaman her işimi yapar.yardım eder.ama altlı üstlü olursak bilmiyorum nasıl olur??kayınpederim akşam diyorki oğluna,'oğluk biz ölünce alt katıda birleştirir trblex yaprsınız':)..bakalım 1-2 hafta içinde kararımızı vermemiz gerek,herşey bana bağlı..kanaryacım yok a yolll,ne aynı evii,olurmu öyle şeyy,ben anlaşamazdım heralde..
evet ya,ayni seyi bende sorcaktim hemsom acaba alerji yaparmi buradaki dra da soramiyorum drumuz alman malum tahini bilmez onlar.
canım ev konusu olmuş sanırım kesinlikle uzak dur derim melekte olsaaa adı kaynanaen iyisi benimki zannederdim bir hafta kaldım ne olduğunu anladım hiç ama hiç tavsiye etmem.
allah hem sağlık hem kolaylık versin sana canım.işin çok zor gerçekten.ama tek doğumla işi bitirdin bu da güzel.kızlar iki gündür çok yoruldum giremedim maşallah yazmışsınız oku oku bitmedi melis bu ara nedense çok fena oldu alminayı yatağına yatırıyorum akşam sonra melisi kucağıma alıyorum pişpişliyorum öyle istiyo hanım efendi bi de istediği ninniyi bulana kadar söyleniyo çatlatıyo beni neyse 8 den uğraştım uyutmaya akşam 10 gibi uyuttum tabi gece uyanmaları başladı sanırım kabız ondan da olabilir diye düşünüyorum yada yine dişi çıkıcak
almina da ne kadar yaramaz bi çocuk olucak anlatamam nerde yaramazlık var onu yapıyo ben yürüteç kullanmadım geçenlerde bi komşunun vardı kabınvalidem demişti getir deniyelim dedim şimdi yürüteçde baktım ki anaucağından tutmuş yürüteçten aşağı çekiyo kendini hemen televizyonda gidiyo yada odada çaydanlık varsa ona cıs demekten falan anlamıyo hayır dediikçe gözüme bkıp gülüyo bu çocuk bana kök söktürecek sanırım Allah sağlık versin de yeterki herşeye razıyım
armut ishal mi yapıyodu melis kabız ona yediriyim eğer öyleyse
selam kızlar sizi çokkkkkk özledim ama inanın günde 1 defa zar zor girebiliorum nete malum kayınvalidemle kayınpederim var.hem ev işi hem yemek hem çocuk artık hiççç vaktim olmuyo.bir de onlar vaar diye rahat değilim önceden rahhatım istediğim işimi eretleyeiliordum.kaan ile birlikte uyuyordum ama şimdi yorgumluktan ölsem de gidip yatmak istemiyorum yanlış anlarlar diye..biz kaç gündür geceleri hiççççç uyumuyoruz üstten 2 köpek dişimiz iiyce çıktı şimdi üst önler görünüyo ikisi bir çıkacak sanırım olacakmı size 6 dişşş dişlek bi oğlum var benim.bir de 4-5 gündür bababababaa dededededeeeeee gegegeee edede ebebebeee diye sesler çıkarıyo babası baba deyince çokkkk sevindiiii biz henüz emekleyemiyoruz.geri vites gidiyoo benden haberler böyle işte.uykusuz yorgun ve hiçç boş vaktimm yokk.bebeişlerinizi benim yerime öpünnn kızlarr kendiinize ii bakınn
kızlar bence tahin için erken.yine de iyice bir arştırın vermeden...
slm kızlar bugün oğluma köfte yedirmeye çalıştım elimle koparıp verdim ama yemedi öğürdü kustu oysa küçücüktü sonra rondodan geçirdim yine yemedi bende yine çorbalarına katıcam kıymayı mecburen...sizler nasıl yediriyosunuz köfteyi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?