slm kızlar bugün oğluma köfte yedirmeye çalıştım elimle koparıp verdim ama yemedi öğürdü kustu oysa küçücüktü sonra rondodan geçirdim yine yemedi bende yine çorbalarına katıcam kıymayı mecburen...sizler nasıl yediriyosunuz köfteyi kızlar?
canım hemen a alışamıyolar. sen çorbasına azare azar kat ver.
sonradan alışırsa tadına tutamazsın
ben çorbayı pişirirken atıyorum sonra blendırdan geçiriyorum topluca. ipekte pek taneli yemeği sevmiyo.
canım köfteyi eline vermeyi denedin mi? ben artık her şeyi eline veriyorum o kendisi yemeyi seviyo. artık yutma refleksleri gelişti bence eline vermende bi sakınca yok. köfte, fırınlanmış patates, yumurta sarısı, çubuk şeklinde peynirler, bisküvi, kısacası tutabileceği her şeyi veriyorum eline kendisini bişey sanıyo çok seviniyo yiyo
ben bizim dr bi sorarım 3-4 gün sonra gidicem yazarım ...nettede bi araştırayım.
ok canim buraya yazarsin tahin hakkinda.almanyada yasiyorum canim.sen antalyadaydin degilmikanarya nerde yaşıyosun?
senaycim eskisehirlimisin sende.eskisehir kisin cok soguk olur kuru ayaz,ben o halini bile özledimslm kızlaaaaar biz eskışehırdeyız 4 gunden beri burada hava soguk kar yagmış bız geLmeden once ama oglum iyi ins hasta etmem oglumu görenler oglumu buyuk zannedıyorlar 7,5 aylık oldugunu duyunca şaşırıyorlarboyu falan maaşallah uzun iri bebek diyorlar bide herkes emeklemeden yurur dıyorlar ayaklarını cok saglam basmaya basladı adım atmaya calışıyor daha emeklemedi ama yürümek istiyorrr ama dun korktum nazar degcek diye kuzuma yabancılar oldumu bende 10 aylık falan dıyorum ama tanıyanlara halıyle yalan soyleyemıyorum
ooo kolay gelsin canim, maasallah konusmaya basliyacak desene.benim kizda konusuyor ama ingilizce.aslinda almanca konusmasi lazim ama o türkceyle almancayi geride birakip ingilizceyi cözdü.go ,go ye ye ye,birde disise dis,sanirim this is a pencil demek istiyor.selam kızlar sizi çokkkkkk özledim ama inanın günde 1 defa zar zor girebiliorum nete malum kayınvalidemle kayınpederim var.hem ev işi hem yemek hem çocuk artık hiççç vaktim olmuyo.bir de onlar vaar diye rahat değilim önceden rahhatım istediğim işimi eretleyeiliordum.kaan ile birlikte uyuyordum ama şimdi yorgumluktan ölsem de gidip yatmak istemiyorum yanlış anlarlar diye..biz kaç gündür geceleri hiççççç uyumuyoruz üstten 2 köpek dişimiz iiyce çıktı şimdi üst önler görünüyo ikisi bir çıkacak sanırım olacakmı size 6 dişşş dişlek bi oğlum var benim.bir de 4-5 gündür bababababaa dededededeeeeee gegegeee edede ebebebeee diye sesler çıkarıyo babası baba deyince çokkkk sevindiiii biz henüz emekleyemiyoruz.geri vites gidiyoo benden haberler böyle işte.uykusuz yorgun ve hiçç boş vaktimm yokk.bebeişlerinizi benim yerime öpünnn kızlarr kendiinize ii bakınn
eline vermedim cnm yutar boğulur diye korktum ama bidakine deniyim bakalım
evet canim iyi arastirmak lazim.sagolsun hemsom arastircakkızlar bence tahin için erken.yine de iyice bir arştırın vermeden...
ooo kolay gelsin canim, maasallah konusmaya basliyacak desene.benim kizda konusuyor ama ingilizce.aslinda almanca konusmasi lazim ama o türkceyle almancayi geride birakip ingilizceyi cözdü.go ,go ye ye ye,birde disise dis,sanirim this is a pencil demek istiyor.
selam kızlar naslsınız, ya bişi sorcam size benim oğlan tam anne bağımlısı oldu doğumdan sonra kyamadım çalşmadım şimdiye kadar zaten gelişimi çok yavaş kilo almıyo fazla doğduğundan beri ama 8 aylık oldu artık çalışayım diyorum eşim de askerde mayıs sonunda geliyo inşallah offf ya çok skntı yapıyorum dururmu bensiz diye
mama hazırlamaya bile gidemiyorum kapıya yöneldiğimi görür görmez başlıyo yaramazcık, görümcem bakcak ama benden bir saniye ayrılmak istemiyo kimsenin yanında durmuyo ben gelene kadar çıldırıyo... ssizinkilerde varmı bağımlılık ben mi çok üstüne düştüm acaba , çalışan anneler sizde durumlar nasıl???cevaplarınızı bekliyorum... ne güzel bebekler emeklemeye beşlemış bizimki emeklemiyor, anca yuvarlanıyor yere braktığımda...
hadi yaaa,bende öyle karar verdim,vazgeçtik.canım ev konusu olmuş sanırım kesinlikle uzak dur derim melekte olsaaa adı kaynanaen iyisi benimki zannederdim bir hafta kaldım ne olduğunu anladım hiç ama hiç tavsiye etmem.
köfte sert olurda bisküvi falan verebilirsin eline.zamanla alışır.slm kızlar bugün oğluma köfte yedirmeye çalıştım elimle koparıp verdim ama yemedi öğürdü kustu oysa küçücüktü sonra rondodan geçirdim yine yemedi bende yine çorbalarına katıcam kıymayı mecburen...sizler nasıl yediriyosunuz köfteyi kızlar?
Ben de tarhanayı yedirdim sonunda ama nasıl.. bir gün sebze çorbasına kattım.. anlamadı.. hem kıvamı da çok güzel oldu.. dün de sehriyeli çorba yaptım ona kattım 1 kasık.. çok sevdı yedı dunku çorbayı.. ama tek yaptıgımda kesınlıkle yememıştı....
biz daha köfte falan vermedik. bakalım bu ay galiba baslatacak doktor. tavuk konusuunda ben de endıselıyım ama (hormonlar konusu) sız ne yapıyorsunuz veriyor musunuz?
ne güzel ya elleriyle yemeye baslamışlar bazı bebişler keske ayberk de yese ama elıne ne versem yerı belli.. direk asagı atıyor...ama alıştırmak lazım.. bir yandan da korkuyorum tıkanır dıye ama alışmalı da ... :44:
selam kızlar naslsınız, ya bişi sorcam size benim oğlan tam anne bağımlısı oldu doğumdan sonra kyamadım çalşmadım şimdiye kadar zaten gelişimi çok yavaş kilo almıyo fazla doğduğundan beri ama 8 aylık oldu artık çalışayım diyorum eşim de askerde mayıs sonunda geliyo inşallah offf ya çok skntı yapıyorum dururmu bensiz diye
mama hazırlamaya bile gidemiyorum kapıya yöneldiğimi görür görmez başlıyo yaramazcık, görümcem bakcak ama benden bir saniye ayrılmak istemiyo kimsenin yanında durmuyo ben gelene kadar çıldırıyo... ssizinkilerde varmı bağımlılık ben mi çok üstüne düştüm acaba , çalışan anneler sizde durumlar nasıl???cevaplarınızı bekliyorum... ne güzel bebekler emeklemeye beşlemış bizimki emeklemiyor, anca yuvarlanıyor yere braktığımda...
evet bende vermedim tahin. bu arad kilo çizelgene baktm maşallah güzel gidiyo.
bu işin formülü ne banada bi yardım et
günaydın anneler ve bebeler..
kızlar bende kıymayı corbaalrına kavurarak katıyorum kofte seklınde bıkac cımdık acak yıyor
atanın elıne bende sureklı bısyeler verıyorum ama cok buyuk parcalar koparıyor
bızımkı zaten kendı yemek ıstıyor ben yemek yeıdırken bı kasıkta onun elıne alıyorum bask aturlu yemıyor cunku
artık atayı tutamıyorum kızlar ya kucakta gezmek ıstıyo yada bırka benı gezeyım dıyo bırkaıyorum ama cok hızlı emeklıo en yakın yukseklıge gıdıp ayaga kalkıyo oturuyo yıne kendı basına artık dusmeden gerı oturabılıyor ama duvar unıtesıne gıtmek ıstıyo sureklı onunu kapatıyorum aglıyo sonra butun gun atanın peısndeyım o nerde ben yanıdna oturuyorum napıcamı bımıyorum artık
bırde kendıne fazla guvenıyor tutunarak yuruyor
sonra tek elını bırakıyor
sonra ıkı elını bırakmaya calısıyor yuryerek
cok yarama benım cocukumm
bırde son gunlerde bana cok kızmaya basladı
sureklı soylenıyo babsı kılıklı :d
fıgenmus sanırım sne sormussun atada bana yapısık bı bebek
odadan cıktıgımı gormemsı lazım
yada kendı basın dururken yanlıslıkla gurultumu duyar yada gorurse kıyamet kopuyo gel yanıma dıye
yeme konusundan bahsetmişsiniz benim kızımda taneli yamekleri sevmiyo ağzına tane geldiği zaman öğürüp kusuyo bende artık herşeyi blendırdan geçiriyorum dün erişte çorbası yaptım eriştelerini yiyemeyeceyi için blendırdan geçirdim bayıla bayıla yedi artık kendimize yaptığım yemeklerden yediriyorum arada ona özel çorba yapıyorum
birde kızlar yaa benim sütüm birden bire kesildi neden olabilir çok üzülüyorum emmek istiyo ama süt gelmeyince ağlıyo heleki geceleri acıkınca mutlaka emmek istiyo dün gece kalkıp mama yaptım yedirdim
sütümü mutlaka geri getirmem lazım
görenler bu kız zayıflamış eskisi gibi değil diyolar
demekki sütüm yarıyormuş mamalar falan veriyorum ama demekki anne sütünün önüne hiç bir şey geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?