diş çıkması bi gelişme belirtisi değil nasılsa. geç çıkabilir de. kimi bebeğin yaşı dolana kadar çıkmıyo kimi dişli doğuyo. genetik tamamen. bence dişi çıkmamış olanlar üzülmesiniki tane minik diş bile meme parçalamaya yetiyo haberiniz olsun
şenaycım faceden ekledim seni canım bilgin olsun...
kızlar nesılsınız bakalım bebişler nasıl..
biz bu geceyi çok kötü geçirdik kızım ateşelndi birden ..
neden bilmiyorum ama sanırım üst dişler geliyo eli sürekli ağzında sanki kopartıcak gibi parmaklarını
hemen üzerini çıkardım bir fitil verdim 15 dakika içersinde düştü rahatlayıp uyudu ama ben sabaha kadar uyumadım başında bekledim
bakalım önümüzdeki gece bizi neler bekliyo
neden bilmiyorum ama sanırım üst dişler geliyo eli sürekli ağzında sanki kopartıcak gibi parmaklarını
hemen üzerini çıkardım bir fitil verdim 15 dakika içersinde düştü rahatlayıp uyudu ama ben sabaha kadar uyumadım başında bekledim
arkadaşlar merhaba,bende haziran annesiyim.sizlerin arasına yeni katılıyorum.farklı bir topikte yazıyordum bazen.Bebişlerin derleri hep aynı,bizede geceler zor geçiyor,her saat uyanan bebeğim son 2 gecedir yatağa yatmak istemiyor çok ağlıyor.
sizler doğumdan sonra tetenoz aşısı oldunuzmu
bir kadının 5 doz tetenoz olması şartmış
benim şükür 1 dozum kaldı o da seneye
hoşgeldin cnm,kızmı erkekmi bebeğin dişler rahatsız ediyor sanırım bebekleri ,br düşünün yirmilik dişimiz çıktığında ne ağrılar çektik onlara daha da zor hepsi birden .arkadaşlar merhaba,bende haziran annesiyim.sizlerin arasına yeni katılıyorum.farklı bir topikte yazıyordum bazen.Bebişlerin derleri hep aynı,bizede geceler zor geçiyor,her saat uyanan bebeğim son 2 gecedir yatağa yatmak istemiyor çok ağlıyor.
benim oğlumda tam tersi sokakta markette nerde olursa olsun yeterki insan görsün hepsine gülücük kucaklara atılmalar ,beni unutuyo kucaktayken çok seviyo başkalarını ,şimdi evde sıkılıyoz ablamlar vardı bir kaçgündür sıkıldı benle huysuzluk yapıyo şimdi.benim kızım da yabancı biliyor bu aralar.kimseye elletmiyor kendini.yabancı bir eve gitsek 2 dakika ağlıyor.bana sarılıyor ,saklanıyor.neden böyle anlamıyorum.ablası kucaktan kucağa gezerek büyüdü. bu kimseye gitmiyor.anneme bile 4.-5. gün gitmeye başlıyor.yabani mi olacak anlamadım gitti.
arkadaşlar merhaba,bende haziran annesiyim.sizlerin arasına yeni katılıyorum.farklı bir topikte yazıyordum bazen.Bebişlerin derleri hep aynı,bizede geceler zor geçiyor,her saat uyanan bebeğim son 2 gecedir yatağa yatmak istemiyor çok ağlıyor.
sizler doğumdan sonra tetenoz aşısı oldunuzmu
bir kadının 5 doz tetenoz olması şartmış
benim şükür 1 dozum kaldı o da seneye
şöyle oturmuş düşünürken birden aklıma kızımın düşen göbeşi geldi.dur bir danışayım bizim kızlar ne yaptı acaba deedim kendi kendime:))) bizim göbiş halen beşiğin içinde saklı duruyor bir köşede....
şöyle oturmuş düşünürken birden aklıma kızımın düşen göbeşi geldi.dur bir danışayım bizim kızlar ne yaptı acaba deedim kendi kendime:))) bizim göbiş halen beşiğin içinde saklı duruyor bir köşede....
valla ben göbiş sanırım hastane çöplüğünde bize vermediler
zaten biz 15 gün küvezdeydik aklımızada gelmedi göbiş istemek bakalım benim kız heralde hastaneye çöpçü olucak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?