2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen vatozcum durum bizdede aynı 3 gecedir babasıyla uyuyyor bende ayak uçlarında idare ediyorum:))) ne yapalım fena alıştırdık bende göbişi evde çürüsün kaybolsun gitsin istemiyorum nereye gömsek diye düşünüyorum :26:

sagol canim.seninkiside dis olabilir.gec kalmazsin cikar annesi daha.eninde sonunda mutlaka cikacak.

yok canım üzülmüyorumda o çok huysuzlanıyo çıkartsa bile bütün dişler bitene kadar bu dönem devam ediyo ama annelik işte baya doldu hergün bakıyorum işte

benimkinin dişi yok ama resmen koparıyo tuttumu yaaaaaa1:

iyiyiz ama ben sana küstüm

slm kıslaarr yarın evıme donuyoruuum ayyy bırden evımı ozledım vallla bu arada babası oglumun gobegını camının bahcesıne gomdu dınıne duşkun olsun diyerekten inşşşş hepımızın cocukları guzel meslek sahıbı ıyı ınsanlar oluuurr bıde kıslar koyde boş durmadım tereyagı yaptım ogluma süzme yogurt yaptım ineklerımızin sutunden yarın gıderken bıde sut goturcem ogluma evde gunluk yogurt yapcam bide tavuk bulursam alcam koyde ama yoook gıbı kımse tavukla ugraşmıyooo yanı şu 1 haftayı ıyı degerlendırdım sanırım

aynen canım bende babasının yanına koyuyorum kandimde zümranın ayak ucunda yatıyorum yarım yamalak uykuyla sabah ediyoruz işte biz napıcaz bunları yaa fena alıştılar yatağımıza başikler nolucak pekii:26:

geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz bizim doktor da dişten çok ateş olmaz diyo doktorların dediği birbirini tutmuyo ben de anlamadım
hoşgeldin canım sizin dişlerin çıktı mı ondan mı ki
sizler doğumdan sonra tetenoz aşısı oldunuzmu
bir kadının 5 doz tetenoz olması şartmış
benim şükür 1 dozum kaldı o da seneye
ben bi kere oldum bir daha ki ağustosta
bizimkisi evde kızlarım evdeki kalıcak iki kız ömür boyu başımda :))))
maşallah bayağı hamaratlığın üstündeymiş canım ben de merak ediyordum siz açık peynir süt veriyomusun diye normalde vermeyin diyolar ya ondan sordum aslında katkısız olması çok güzel diye düşünüyorum ama diğer yandan hastalık kapabiliyorlar babam kalp hastanesinde yatıyordu yanında da başka bir amca urfadan mı antepden mi ne gelmişti peynirden hastalık kapmış o yüzden kalp hastanesindeydi öyle bir mikrop varmış şaşırdım duyunca

cnm geçmiş olsun geçen hafta ben aynı şeyleri yaşadım ve diş patladı
tsk edr canim.sanada gecmis olsun.herhalde bizimkide patliyacak.yer yapmis kabarmis.
sizede geçmiş olsun canım, yok burda gerçektende bu gribe keçi gribi diyolar çok uzun sürüyo
aaa ilk defa duyuyorum.gecen babam ve annem olmustu gecmek bilmedi uzun sürdü.acaba keci gribimiydi ki.
hadi gözünüz aydın annesi darısı bize
sagol canim.bizim zaten 4 disimiz vardi.simdi üstler cikacak ve yanindakiler,yeri belli oluyor.amin darisi size insaallahhh.
benim kizimda insan seciyor ya,esmerleri görünce agliyor.zencileri falan,sarisinlara gülüyor.
aramiza hosgeldin sinem.büyük ihtimal disleri.aynisini benim kiz yapti.yatagini cok sever yatmak icin can atarken bir kac gün önce yatmamak icin direndi.yatirdigim an katila katila agladi.
evt ya bizim kizin göbiside cekmecede simdiye kadar aklima gelmemisti hatirlattin sagol canim

canım peynırı bılmicemde hıc yapmadım marketten alıyorum peynırı tereyagı hıc vermedım kendı ellerımle yaptım gayet sterıl bı şekılde arabamızla goturecegım sutude kaynatınca bışeyı kalmaz tabı baska yerden acıktan almayın demışlerdır sanırım ben bazen ogluma cokelekde yapıyorum ama canım zaten ben dışarıdan yogurt almamaya karar verdım gecen kaynımla konuşuyorduk o bu işlerden cok ıyı anlar bana dıyo marketten en ıyı markanın yogurdunu alacagına bılındık bı yerden acık sut al yogurdunu yap emın ol o daha saglıklı ve besleyıcı olur dedı marketlerdekı yogurtların yuzde 30 süt dedı artık gerısını sız duşunun hatta bıtane mandracı aadam kaynıma bılsemkı sudan yogurt yapılır sudan yaparım demiş şaşırdıııımmmm tabı benım bu fıkrıme katılmak zorunda degılsınız herkesın kendı duşuncesıne saygı duyarım

kesinlikle canım bende herşeyin doğalından yanayım,imkan varsa yapacan kendin yoğurtta olsun peynirde...eylülün dediği hastalık malta hummasıdır.Malta hummasının başlıca bulaşma kaynağı büyükbaş ve küçükbaş hayvan...lardır. Hastalık insanlara genellikle has...talıklı hayvanın sütünden geçer. Bu hayvanların sütünde çok sayıda bakteri vardır. Taze peynir, tereyağ ve dondur...ma gibi süt ürünleri de bulaşmaya yol açar. o yüzden sütü çok kaynatmak gerekir .ablam yakalanmıştı tam bir ay hastanede yattı.halada en ufak bir rahatsızlıkta çok halsizleşir...

kızlar selam ya geçmişi şöle bir okudumda ben hamileyken tetanoz aşısı oldum doğumdan sonra hiç olmadım kimsede söylemedi birşey.size doktorunuzmu söylemişti.:44::44::44:

bugün kızımın ateşi 2 defa çıktı ölçtüm biri 38.4 diğeri 38.2 ama düşüyo bi bakıyosun tekrar çıkmış en çok uyuyup uyandıktan sonra oluyo
offf offffffffff
gece napıcazzzz bakalım inş. bidaha çıkmaz eğer çıkarsa yarın hastaneye götürücem tabi gece gitmezsek

kızlar selam ya geçmişi şöle bir okudumda ben hamileyken tetanoz aşısı oldum doğumdan sonra hiç olmadım kimsede söylemedi birşey.size doktorunuzmu söylemişti.:44::44::44:

melodi zaten aşı olduysan mutlaka sana aşı kartı vermişlerdir orda ne zaman olucan belli zaten bir insanın hayatta 5 doz tetenoz aşısı olması lazım
ilkini olmuşsun 2. si 1 ay sonra olması lazımdı 3. sü 6 ay sonra 4. 1 yıl sonra 5. yine 1 yıl sonra
ama anlaşılan sen 2. yide 3. yüde geçirmişsin ama olsun sen yinede bi sağlık ocağına gidip sor yaparlar mutlaka

selam annişler
delirmek üzereyim. ipek çok huysuz. hep ağlıyo bişey yemiyo
4. gün bugün bakalım yarın nasıl olucak. üst damağı çok şiş dokunmama bile izin vermiyo. kaşıkla yemeği reddetti diye biberon denedim onuda almadı. zorla gece muhallebisi yedirdik uyudu.
o huysuzluğundan bende gerildim çok bağırdım sonrada oturup üzülüyorum. uff.. :/

Selam kızlar. Bayadır giremiyorum buraya. Geçmişi hızlıca okudum. Havalar güzel olduğu için bol bol gezdik tozduk oğlumla. Tabi teyzesi ben ve oğlum. Tek başıma zor valla. Bugün kahvaltısnı yaptırır yaptırmaz deniz kenarına oturmaya gittik. Ilk başlarda denizi sağa solu seyretti sonrada mışıl mışıl uyudu arabasında. Bizde kardeşimle beraber kahvaltı çay keyfi yaptık. Tabi bol bol fotoğraf çekildik. Sonrada babamızın iiş yerine gidip ordan yürüye yürüye eve geldik.
bir kaç gün önce de 8. Ay kontrolü için doktora gittik. Herşey normal. Bütün haziran bebeklerindeki huysuzluk modasına benim afacanda uyuyor. Geri kalırmı hiç:))) evde bir babasının kucağında bir benim bir teyzesiniz. En sevdiği oyuncak çamaşır sepeti oldu çıktı. Içine oturtup orda oynatıyoruz artık

Eklentiler

• $S5006283.webp
    117,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $S5006269.webp
    43 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

çok gecmiş olsun canım .. dişlerdendir inşallah baska bısey olmasın da ama bence gotur dr.. doktorlar 38.5 uzerıne cıkarsa getırın dıyorlar diş bile olsa bir de bak tekrarlamış atesı ertesı gun..... eylüll arkaasımızın dr u da dıs ates yapmaz diyormuş.. kimi doktorlar yapar diyor kımısı yapmaz.. diş çıkarma dönemınde bagısıklık sistemi zayıfladıgı için daha kolay hasta olurlarmış .. bizimki de böyle acıkladı...

ayberk de cok huysuz bu aralar.. uyku cok az.. yemek yemıyor... ust yan dısler kopek dısı yerlerı ksbarık .. sureklı kulagını cekıyor.. ah bu dişler ne zormuş hepimizi bitirdii...hele bebişleri...

ayberk de cok huysuz bu aralar.. uyku cok az.. yemek yemıyor... ust yan dısler kopek dısı yerlerı ksbarık .. sureklı kulagını cekıyor.. ah bu dişler ne zormuş hepimizi bitirdii...hele bebişleri...

allah hepimizin yardımcısı olsun özelliklede bebişlerimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…