slm kızlar nasılsınzzz bzde hersy aynı oglum sabah kdr yanımda uyudu yıne yatagını hıc ıstemedı neyseee bır sure ıdare etcm onuu aldım basıma belayııı
göbek dedınzdeeee benm oglumn gobegıdeee cekmeclrdn bırndeydııı acabaaa nerde kaybolmsta olablr bakym bugn bı:):)
sagol canim.seninkiside dis olabilir.gec kalmazsin cikar annesi daha.eninde sonunda mutlaka cikacak.
diş çıkması bi gelişme belirtisi değil nasılsa. geç çıkabilir de. kimi bebeğin yaşı dolana kadar çıkmıyo kimi dişli doğuyo. genetik tamamen. bence dişi çıkmamış olanlar üzülmesiniki tane minik diş bile meme parçalamaya yetiyo haberiniz olsun
slm kızlar nasılsınzzz bzde hersy aynı oglum sabah kdr yanımda uyudu yıne yatagını hıc ıstemedı neyseee bır sure ıdare etcm onuu aldım basıma belayııı
göbek dedınzdeeee benm oglumn gobegıdeee cekmeclrdn bırndeydııı acabaaa nerde kaybolmsta olablr bakym bugn bı:):)
aynen vatozcum durum bizdede aynı 3 gecedir babasıyla uyuyyor bende ayak uçlarında idare ediyorum:))) ne yapalım fena alıştırdıkbende göbişi evde çürüsün kaybolsun gitsin istemiyorum nereye gömsek diye düşünüyorum :26:
geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz bizim doktor da dişten çok ateş olmaz diyo doktorların dediği birbirini tutmuyo ben de anlamadımkızlar nesılsınız bakalım bebişler nasıl..
biz bu geceyi çok kötü geçirdik kızım ateşelndi birden ..
neden bilmiyorum ama sanırım üst dişler geliyo eli sürekli ağzında sanki kopartıcak gibi parmaklarını
hemen üzerini çıkardım bir fitil verdim 15 dakika içersinde düştü rahatlayıp uyudu ama ben sabaha kadar uyumadım başında bekledim
bakalım önümüzdeki gece bizi neler bekliyo
hoşgeldin canım sizin dişlerin çıktı mı ondan mı kiarkadaşlar merhaba,bende haziran annesiyim.sizlerin arasına yeni katılıyorum.farklı bir topikte yazıyordum bazen.Bebişlerin derleri hep aynı,bizede geceler zor geçiyor,her saat uyanan bebeğim son 2 gecedir yatağa yatmak istemiyor çok ağlıyor.
ben bi kere oldum bir daha ki ağustostasizler doğumdan sonra tetenoz aşısı oldunuzmu
bir kadının 5 doz tetenoz olması şartmış
benim şükür 1 dozum kaldı o da seneye
bizimkisi evde kızlarım evdeki kalıcak iki kız ömür boyu başımda :))))şöyle oturmuş düşünürken birden aklıma kızımın düşen göbeşi geldi.dur bir danışayım bizim kızlar ne yaptı acaba deedim kendi kendime:))) bizim göbiş halen beşiğin içinde saklı duruyor bir köşede....
maşallah bayağı hamaratlığın üstündeymiş canım ben de merak ediyordum siz açık peynir süt veriyomusun diye normalde vermeyin diyolar ya ondan sordum aslında katkısız olması çok güzel diye düşünüyorum ama diğer yandan hastalık kapabiliyorlar babam kalp hastanesinde yatıyordu yanında da başka bir amca urfadan mı antepden mi ne gelmişti peynirden hastalık kapmış o yüzden kalp hastanesindeydi öyle bir mikrop varmış şaşırdım duyuncaslm kıslaarr yarın evıme donuyoruuum ayyy bırden evımı ozledım vallla bu arada babası oglumun gobegını camının bahcesıne gomdu dınıne duşkun olsun diyerekten inşşşş hepımızın cocukları guzel meslek sahıbı ıyı ınsanlar oluuurr bıde kıslar koyde boş durmadım tereyagı yaptım ogluma süzme yogurt yaptım ineklerımızin sutunden yarın gıderken bıde sut goturcem ogluma evde gunluk yogurt yapcam bide tavuk bulursam alcam koyde ama yoook gıbı kımse tavukla ugraşmıyooo yanı şu 1 haftayı ıyı degerlendırdım sanırım
tsk edr canim.sanada gecmis olsun.herhalde bizimkide patliyacak.yer yapmis kabarmis.cnm geçmiş olsun geçen hafta ben aynı şeyleri yaşadım ve diş patladı
aaa ilk defa duyuyorum.gecen babam ve annem olmustu gecmek bilmedi uzun sürdü.acaba keci gribimiydi ki.sizede geçmiş olsun canım, yok burda gerçektende bu gribe keçi gribi diyolar çok uzun sürüyo
sagol canim.bizim zaten 4 disimiz vardi.simdi üstler cikacak ve yanindakiler,yeri belli oluyor.amin darisi size insaallahhh.hadi gözünüz aydın annesi darısı bize
benim kizimda insan seciyor ya,esmerleri görünce agliyor.zencileri falan,sarisinlara gülüyor.benim kızım da yabancı biliyor bu aralar.kimseye elletmiyor kendini.yabancı bir eve gitsek 2 dakika ağlıyor.bana sarılıyor ,saklanıyor.neden böyle anlamıyorum.ablası kucaktan kucağa gezerek büyüdü. bu kimseye gitmiyor.anneme bile 4.-5. gün gitmeye başlıyor.yabani mi olacak anlamadım gitti.
aramiza hosgeldin sinem.büyük ihtimal disleri.aynisini benim kiz yapti.yatagini cok sever yatmak icin can atarken bir kac gün önce yatmamak icin direndi.yatirdigim an katila katila agladi.arkadaşlar merhaba,bende haziran annesiyim.sizlerin arasına yeni katılıyorum.farklı bir topikte yazıyordum bazen.Bebişlerin derleri hep aynı,bizede geceler zor geçiyor,her saat uyanan bebeğim son 2 gecedir yatağa yatmak istemiyor çok ağlıyor.
evt ya bizim kizin göbiside cekmecede simdiye kadar aklima gelmemisti hatirlattin sagol canimşöyle oturmuş düşünürken birden aklıma kızımın düşen göbeşi geldi.dur bir danışayım bizim kızlar ne yaptı acaba deedim kendi kendime:))) bizim göbiş halen beşiğin içinde saklı duruyor bir köşede....
geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz bizim doktor da dişten çok ateş olmaz diyo doktorların dediği birbirini tutmuyo ben de anlamadım
hoşgeldin canım sizin dişlerin çıktı mı ondan mı ki
ben bi kere oldum bir daha ki ağustosta
bizimkisi evde kızlarım evdeki kalıcak iki kız ömür boyu başımda :))))
maşallah bayağı hamaratlığın üstündeymiş canım ben de merak ediyordum siz açık peynir süt veriyomusun diye normalde vermeyin diyolar ya ondan sordum aslında katkısız olması çok güzel diye düşünüyorum ama diğer yandan hastalık kapabiliyorlar babam kalp hastanesinde yatıyordu yanında da başka bir amca urfadan mı antepden mi ne gelmişti peynirden hastalık kapmış o yüzden kalp hastanesindeydi öyle bir mikrop varmış şaşırdım duyunca
canım peynırı bılmicemde hıc yapmadım marketten alıyorum peynırı tereyagı hıc vermedım kendı ellerımle yaptım gayet sterıl bı şekılde arabamızla goturecegım sutude kaynatınca bışeyı kalmaz tabı baska yerden acıktan almayın demışlerdır sanırım ben bazen ogluma cokelekde yapıyorum ama canım zaten ben dışarıdan yogurt almamaya karar verdım gecen kaynımla konuşuyorduk o bu işlerden cok ıyı anlar bana dıyo marketten en ıyı markanın yogurdunu alacagına bılındık bı yerden acık sut al yogurdunu yap emın ol o daha saglıklı ve besleyıcı olur dedı marketlerdekı yogurtların yuzde 30 süt dedı artık gerısını sız duşunun hatta bıtane mandracı aadam kaynıma bılsemkı sudan yogurt yapılır sudan yaparım demiş şaşırdıııımmmmtabı benım bu fıkrıme katılmak zorunda degılsınız herkesın kendı duşuncesıne saygı duyarım
kızlar selam ya geçmişi şöle bir okudumda ben hamileyken tetanoz aşısı oldum doğumdan sonra hiç olmadım kimsede söylemedi birşey.size doktorunuzmu söylemişti.:44::44::44:
kızlar nesılsınız bakalım bebişler nasıl..
biz bu geceyi çok kötü geçirdik kızım ateşelndi birden ..
neden bilmiyorum ama sanırım üst dişler geliyo eli sürekli ağzında sanki kopartıcak gibi parmaklarını
hemen üzerini çıkardım bir fitil verdim 15 dakika içersinde düştü rahatlayıp uyudu ama ben sabaha kadar uyumadım başında bekledim
bakalım önümüzdeki gece bizi neler bekliyo
ayberk de cok huysuz bu aralar.. uyku cok az.. yemek yemıyor... ust yan dısler kopek dısı yerlerı ksbarık .. sureklı kulagını cekıyor.. ah bu dişler ne zormuş hepimizi bitirdii...hele bebişleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?