2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar yine uzun zamnadır giremiyorum oğkuşumun dişleri hala çıkmadı geceleri hiç uyumuyor gündüzleri hysuz neyapçağımı bilemedim siz neler yapıyorsunuz

valla canımız çıktı yorgunluktan ama güzeldi iyi kudurdu bebiklerimiz oğlum kalem seçti yazar olcak ya da güzel projeler çizicek mühendis olcak hepimize bakıcaaaaaak Eki Görüntüle 138089

hayırlı olsun canım...hepinizide maşşallah ya hepsi birbirinden güzel bir de aralarında yakışıklı bi prens var..
bıncuk sizinde hayırlı olsun canım ne güzel zümra ilimli bi kız olucak inşallah...

Günaydın kızlar nasılsınzz bebişler nasıll?
ömür bensiz uyumuyoryaa yatagına koyyrmyıne uyanıyor cok pisss kullanıyor beni artık off offf

günaydın kızlar bebek yarısmasına nerden nasıl katılıyo kızlar bende mi koysam oğlumun resmini

Günaydın kızlar nasılsınzz bebişler nasıll?
ömür bensiz uyumuyoryaa yatagına koyyrmyıne uyanıyor cok pisss kullanıyor beni artık off offf

aynen canım aynen ..
bende sanıyordum tek ben böyleyim yatağına koyuyorum veeeeeeee
yanıma alıyorum mışıl mışıl uyuyoooo yaaa
resmen kocişle beni ayırdı yaaa..
beşiğimiz süs diye duruyo odamızda....
millet odalarını ayırıyo bizimkiler bizden 1 metre bile ayrılamıyorlar

cnm bende doldrdum formu ama facedee bıkac tane var hangısı cozemedım yafss nereye gonderdıgımı bılmıyorm gıbı bişi oldu bana yardmcı olrmusn :)

canım formu doldurup yoladıysan sorun yok yarışma 16 şubatta başlıycak resmin o zaman yayınlanır
no problemm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…