2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn herkesee hihoyyyt

günaydın kız kaçta yattında kaçta kalktın çalışmasan sende uyurdun demi ayyyyyyyy hala uyku sersemiyim kendime gelemedim kızım zırt pırt uyanıyo sabah eşim erken gitti veletler ayaktaydı uyuyamadımakannehirakannehirakannehirakannehirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:teytey::teytey:

sempatiksalakcinni gece 1 gibi yattım.çalışmasam ne yalan söylim uyurdum tabii.ama bu saatte kalkmış olurdum galiba yerimseniben yerimseniben

günaydın kıslar nabersiniz benimde bugün doğum günüm ama dün kutladık eşim ve çocuklar çok güzel süpriz yaptılar bana

günaydın kıslar nabersiniz benimde bugün doğum günüm ama dün kutladık eşim ve çocuklar çok güzel süpriz yaptılar bana

günaydın kııııııııııııııııızzzzz süprizllere bayılırım ne yaptılar gıııııııııııyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

biberonla ilgili verdiğim linke baktınızmI? siz nasıl düşünüyorsunuz?

inşaallah emmezsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ya ağzına almazsa kız boşu boşuna alma :lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

güzel anneler günaydınnnnn opuyorumnanaktan

talar'cım doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle ve ailenle birlikte nice mutlu yıllara inşallah..:1hug:

güzel anneler günaydınnnnn opuyorumnanaktan

talar'cım doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle ve ailenle birlikte nice mutlu yıllara inşallah..:1hug:

hoşgeldin canım günaydın naberopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…