günaydınnn herkesee hihoyyyt
günaydın kız kaçta yattında kaçta kalktın çalışmasan sende uyurdun demi ayyyyyyyy hala uyku sersemiyim kendime gelemedim kızım zırt pırt uyanıyo sabah eşim erken gitti veletler ayaktaydı uyuyamadımakannehirakannehirakannehirakannehirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:teytey::teytey:
günaydın kıslar nabersiniz benimde bugün doğum günüm ama dün kutladık eşim ve çocuklar çok güzel süpriz yaptılar bana
günaydın kıslar nabersiniz benimde bugün doğum günüm ama dün kutladık eşim ve çocuklar çok güzel süpriz yaptılar bana
sanada günaydın canım :1hug:günaydın herkese
günaydın herkese
günaydın
sağol canım nasılsınız buğün
iyidir çok şükür iş yerindeyim çalışıyorum.sen nasılsın?
iyiyim canım bede iş yerindeyim
biberonla ilgili verdiğim linke baktınızmI? siz nasıl düşünüyorsunuz?
güzel anneler günaydınnnnn opuyorumnanaktan
talar'cım doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle ve ailenle birlikte nice mutlu yıllara inşallah..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?