2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hiç süt müt gelcek gibi durmuyor kızlar normalde bu haftalarda kiminin sıvı geliyormus bende tık yok

Yok canim öyle dusunme.Ilk hamileligimde benimde hic bisey gelmedi gögsümden.
AMa bi sutum olduki hem oglum doyuyodu hemde ustum basim sutten islaniyodu,Insallah bu seferde ilki gibi sutum cok olurr :ecrin_bebek:

sonsuzcuğum bebeklerin dişleri çıkana kadar silikon uçlu biberon ve emzikler öneriliyor. dişleri çıkınca parçalanma riskleri olduğundan kauçuğa geçilmeli deniyor. ben dr browns ve nuk aldım ama nuk un emzik ve biberonları daha çok sindi içime. sen yine de bi araştır netten

ben spinal sezeryan olacağım kızlar..epidural bizim hastanede büyük ameliyatlarda yapılıyor genelde.protezlerde falan

benimde hiç süt müt gelcek gibi durmuyor kızlar normalde bu haftalarda kiminin sıvı geliyormus bende tık yok
erken gelmesin boşver,şimdiden göğüs pediyle gezmek istemezsin:))
zamanında gelsin yeter:)
şimdiden kremlemek lazım ama,hazırlık olsun:)
1700 mü canım mümkün değil ohaoldumsmile ohaoldumsmile cumartesi iyi haberlerini verirsin canım inşallah

günde 25-30gr falan alıyorlar,son kilosuna eklersen tahmini bişi çıkar canımm

ben emzikle biberonlarını nuk aldım.chicco ile nuk un emzik fiyatı aldığım yerde aynıydı.ama chicconun görüntüsü hoşuma gitmedi basit geldi bana.desen falan yoktu.bende nuk aldım.

ben de avent ve nuk emzik aldım,kıza sordum bular iyi dedi aldım valla:)))

kız haber ver bari giderken :roflol: 10 dk sonra ç.dışı olursan işe yarıyo demektir sempatiksalakcinni

hafiften yamulmaya başladımsempatiksalakcinni

ben emzikle biberonlarını nuk aldım.chicco ile nuk un emzik fiyatı aldığım yerde aynıydı.ama chicconun görüntüsü hoşuma gitmedi basit geldi bana.desen falan yoktu.bende nuk aldım.

kız hakkatten hemşiremisin tadlumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

işte onu bende bilmiyorum.düşünmekteyim.epidural için çok zor oluyor deniliyor yaaabilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

epidural ol kız ne çıkar bakma sen benim çektiklerimeyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kızlar ben çıkıyorum.hastanede nöbetçiyim.bıçaklanma vakası geldi...ameliyata alıncak...malum yoğun bakımda ameliyattan sonra ben bakcam...hoşçakalınnn

kızlar ben kalkıyom hadi iyigeceler var mı bi sorununuz:uhm:

iyi geceler canummm

Yok canim öyle dusunme.Ilk hamileligimde benimde hic bisey gelmedi gögsümden.
AMa bi sutum olduki hem oglum doyuyodu hemde ustum basim sutten islaniyodu,Insallah bu seferde ilki gibi sutum cok olurr :ecrin_bebek:

inş. benimde öyle olur aminnnn :) hepimizin de öyle olsunnnn

ben spinal sezeryan olacağım kızlar..epidural bizim hastanede büyük ameliyatlarda yapılıyor genelde.protezlerde falan

neden böyle bir yol sectın diyecektım gittin

:)

kızlar ben çıkıyorum.hastanede nöbetçiyim.bıçaklanma vakası geldi...ameliyata alıncak...malum yoğun bakımda ameliyattan sonra ben bakcam...hoşçakalınnn

ayyyyyy bende hastanede calıstıgım gunlerı özledımmmmmmmmmm

Peki spinalle epidurel arasinda ne fark varmis canim biliyomusun bilmiyorumkismile
işte onu bende bilmiyorum.düşünmekteyim.epidural için çok zor oluyor deniliyor yaaabilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

Canim bende tam tersine nerde okuduysam ve duyduysam herkes epidureli tavsiye ediyo :uhm:
Benim ilki genel oldu hic bisey anlamadim.Agrilari falan göze aldim ondan kacis yok zaten her ikisindede.Hic degilse bebegimin ilk cigligini duyayim dogar dogmaz kucagima alayim yaa :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…