benimde hiç süt müt gelcek gibi durmuyor kızlar normalde bu haftalarda kiminin sıvı geliyormus bende tık yok
erken gelmesin boşver,şimdiden göğüs pediyle gezmek istemezsin:))benimde hiç süt müt gelcek gibi durmuyor kızlar normalde bu haftalarda kiminin sıvı geliyormus bende tık yok
1700 mü canım mümkün değil ohaoldumsmile ohaoldumsmile cumartesi iyi haberlerini verirsin canım inşallah
ben emzikle biberonlarını nuk aldım.chicco ile nuk un emzik fiyatı aldığım yerde aynıydı.ama chicconun görüntüsü hoşuma gitmedi basit geldi bana.desen falan yoktu.bende nuk aldım.
kız haber ver bari giderken :roflol: 10 dk sonra ç.dışı olursan işe yarıyo demektir sempatiksalakcinni
Canim icini ferah tut bunda hemen gelir insallah sutun.
Peki sen ikincisini genel mi yapican gene yoksa epidurel sezeryan mi :uhm:
kızlar ben kalkıyom hadi iyigeceler var mı bi sorununuz:uhm:
ben emzikle biberonlarını nuk aldım.chicco ile nuk un emzik fiyatı aldığım yerde aynıydı.ama chicconun görüntüsü hoşuma gitmedi basit geldi bana.desen falan yoktu.bende nuk aldım.
ben spinal sezeryan olacağım kızlar..epidural bizim hastanede büyük ameliyatlarda yapılıyor genelde.protezlerde falan
işte onu bende bilmiyorum.düşünmekteyim.epidural için çok zor oluyor deniliyor yaaabilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
yesica sen perşembe günümü gitcen???haberlerini veririm size...ama seninkinide çok merak ediyorum.bence 1700 falan bak görürsünnn
spinal nası oluyoki bilmiyorumkismile
kızlar ben çıkıyorum.hastanede nöbetçiyim.bıçaklanma vakası geldi...ameliyata alıncak...malum yoğun bakımda ameliyattan sonra ben bakcam...hoşçakalınnn[/QUiyigeceler bişey sormuştum demekki öyle bayyyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben kalkıyom hadi iyigeceler var mı bi sorununuz:uhm:
Yok canim öyle dusunme.Ilk hamileligimde benimde hic bisey gelmedi gögsümden.
AMa bi sutum olduki hem oglum doyuyodu hemde ustum basim sutten islaniyodu,Insallah bu seferde ilki gibi sutum cok olurr :ecrin_bebek:
ben spinal sezeryan olacağım kızlar..epidural bizim hastanede büyük ameliyatlarda yapılıyor genelde.protezlerde falan
kızlar ben çıkıyorum.hastanede nöbetçiyim.bıçaklanma vakası geldi...ameliyata alıncak...malum yoğun bakımda ameliyattan sonra ben bakcam...hoşçakalınnn
Peki spinalle epidurel arasinda ne fark varmis canim biliyomusun bilmiyorumkismileben spinal sezeryan olacağım kızlar..epidural bizim hastanede büyük ameliyatlarda yapılıyor genelde.protezlerde falan
işte onu bende bilmiyorum.düşünmekteyim.epidural için çok zor oluyor deniliyor yaaabilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
yesicacım ben cuma günü gittim.boyunu bilmiyorum ama kilosu 1,300 e ulaşmış dedi.bundan önce 25 haftalıkta gitmiştim.770 gr dı.
kızlar ben çıkıyorum.hastanede nöbetçiyim.bıçaklanma vakası geldi...ameliyata alıncak...malum yoğun bakımda ameliyattan sonra ben bakcam...hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?