Canim icini ferah tut belkide kizin kordonu duzelmistir bile.Zaten ciddi bi durum olursa doktorun mudahale eder sezeryanla alirlar hemen kizini.Hazirda bulundur tabiki cantani cok iyi yapmissin hazirlamaklayerimsenibenbenimde hazır bekliyo kenarda 15 gün önce kontrolumde kızımın boynunda kordon olduğunu öğrendiğimde hemen ne olur olmaz hazırlayıverdim korkumdaneyvahedigeldismile
hazırlamayan bi ben kaldım galiba bir an önce hazırlamam lazım , peki neler koydunuz içine sizin için ve bebiş için
sılam sen bilirsin o zaman sezeryan olduğuna göre. ilk haftalarda kaç kilo gider hemen hemen
Hehe gözlerimi kaparim vazifemi yaparim diyosun yani :roflol:
Hayatim boyunca polyannacilik oynamayi hic becerememisimdir belkide bu yuzden erken yaslanicamm :kedi:
benimde hazır bekliyo kenarda 15 gün önce kontrolumde kızımın boynunda kordon olduğunu öğrendiğimde hemen ne olur olmaz hazırlayıverdim korkumdaneyvahedigeldismile
benimde tek eksiğim eve geldiğimde giyecek pijama - eşofman takımı
bu arada bende sezeryan olucam
kızlar yaa bugun su almaya gitmem lazım,ankarada ilginç bi uygulama var, burda su faturası gelmiyor,kart var,gidip yükleme yaptırıyoruz..arabayla gitsem 10dklık yol ama acaip üşeniyorum..
ne saçma uygulamalar ya,doğalgaz da aynı,su da!! yolla faturayı ödesiin otomatik ödeme ama yook gökçek bize eziyet edecek illa!!
Canim icini ferah tut belkide kizin kordonu duzelmistir bile.Zaten ciddi bi durum olursa doktorun mudahale eder sezeryanla alirlar hemen kizini.Hazirda bulundur tabiki cantani cok iyi yapmissin hazirlamaklayerimseniben
Ben sezeryan dogum yapmayi dusundugum icin 7 gun boyunca hastane kalicam.
O yuzden ben kendime 6 takim gecelik koydum.Ic camasiri,emzirme sutyeni,ped,corap sabahlik,hastanede giymek icin terlik koydum.
Oglumada hastane cikisi,1 takim kiyafet,corap,badi falan koydum.
Zaten burda bebegin tum ihtiyaclarini hastanede yattigin surece ordan veriyolar.Ben yinede nolur nolmaz diye koydum bisiyler
Ne guzel canimm sen yaslanmassin o zamannben de hep polyannayım,sana da pozitif enerji yollarım,bulaşır,paylaşırız pozitif enerjimizi olumunekankayizsmile
su kartla kullanılır mı yaaa isteyen yapsın öylee allah allahlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
7gün mü akannehirakannehir
bizde 2gün tutup yolluyorlar:)
hatta geçen ay sezeryanla doğum yaapan bi arkadaşımı 1gün sonra taburcu ettiler..
bu arada çok kaynatmayın,ben dışarı çıkıp geliyorum..suyumu yükleteyim,cart diye biterse kalırız ortada:)))
Hosgeldin giiiiii kapyii bile calmadan pat diye oturdun bas köseye hemenn :roflol:
Burda normal dogum 3 gun sezeryanda 7 gun kaliyosun canim.
Tam olarak iyi olmadan taburcu etmiyor hastane.Aslinda cok guzel bi yontem eve gelip napicaksinki iyi olmadan.Orda ilgileniyor herseyinle sonuctaolumunekankayizsmile
Hadi git doldur gel suyunu ne komik ya sanki kontor almaya gidiyo telefonuna kaydirigubbakcemile3
normal doğumu yaşamış hemde iki kere herkesin sancı eşiği farklıdır canlarım mesela benimkisi çok yüksek ben çok fazla sancı çekmedim sancı anında ne suyum geldi ne kanamam oldu azıcık sancı arkasına doğum oldu inşallah bundada temiz bi doğum olur az bi sancı arkasına doğum bide aklınıza doğumu getirip korkmayın panikte sancıyı beraberinde getiriyo ben hiç aklıma getirmiyorumaklinialirimsmile
Talarcim sen normal dogumu bekliceksen benim senden önce dogum yapicam kesin ben sezeryan olmayi dusunuyorum cunki artik boshayallersmile
Ilk cocuklar normalse kesinlikle normal dogumu bekle zatenn
Desturr kim almiyo kiss senin selamini sen buranin kaptanisine nediiiyiiiim gı yabancı değilik eh bazen boşuna selam veriyom bazen alınmıyo bende direk dalıyom
bencede yaaaaaaaaa tamaen iyi oluyon ne güzel bende çabuk ayaklanıyom ama 7 günde olsa biri sana hizmet ediyo:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
seni hınzır seni benden önce doğuracaksın demek aslında senin ilkin sezeryandı ikincinin de sezeryan olması mantıklı bi karar canım o zaman günün belirleyeceksiniz ne zamana alırlar seni o zaman vereliniortak
Desturr kim almiyo kiss senin selamini sen buranin kaptanisin
Dal tabi canim benimm bende diyodum sedefim simdi gelir diye zatii opuyorumnanaktan
Gercekten cok iyi oluyo 7 gun boyunca hem bebegin kontrol altinda hemde sen.Simdi evde oglumda var kaynana mertime bakar bende erenimle hastanede iyi olur evimize gelirim insallahh :Saruboceq:
inşaallah ağrısız sızısız bir doğum olurda erenini kucağına alıp eh bi resim çekip koyarsın tabi istersen
aaaaaaaaaaaaa sen bilmiyon tabiiiiiii ben bazen tek konuşuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?