aman blac sıkmasın sakın kuzucuğu..
ben bi kere kontrole giderken eski kotumu giydim doktorum beni nerdeyse dövecekti:))
eşofman en güzeli aslında..
kış hamilesi olmak da kötüydü,şöyle efil efil elbiseler giyemedik..
valla benim eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo canım bi karın olduki sorma sadece karın çıktı öbür taraflardan almadım ama kıyafetlerimde olmuyo kızlarda küçücük karnım vardı bunda çok fena karnı büyük hamileler görünce hefeslenirdim şimdi ben öyle oldum:jeyyar:
kızlar yaa bugun su almaya gitmem lazım,ankarada ilginç bi uygulama var, burda su faturası gelmiyor,kart var,gidip yükleme yaptırıyoruz..arabayla gitsem 10dklık yol ama acaip üşeniyorum..
ne saçma uygulamalar ya,doğalgaz da aynı,su da!! yolla faturayı ödesiin otomatik ödeme ama yook gökçek bize eziyet edecek illa!!
Cok tesekkurler teyzesi ismimizi begenmene cok sevindik.Bu isme karar veresiye göbegim cikiyodu yanliz.Isim isi cok zor bi görev ya isimleriyle bir yasasin insallah bebeklerimiz.maşallah canımm
biz keyifli olunca bebişler de keyifli oluyor:)
ben de bu sabah çok enerjik uyandım,eşim zorla kalktı hatta ona sen yat, al zeynep lal'i karnına,ben gideyim işe dedim:)))))
eren ismine de bayılıyorum,ne kadar güzel geliyor kulağa,ismiyle yaşasın..
rüyalaara girmeye başladılar,büyüdüler bebeğe benziyorlar tabi artık:)))
geri sayım başladıı,havalar ısındıkça anlıyorum zaman geçiyor:)
Haklisin canim dogumdan sonra 1 ay kadar falan giyilebiliyo hamilelik pantolonlari.Esohman koleksiyonu yapicam ben yakinda tam bi esohman delisiyim zatenn sositosositocanım ya belleri lastikli ya doğumdan sonrada giyebiliriz eski kıyafetlerimiz olmaz hemende yenisini alamayız zaten bol bol da eşofman altı aldım
Canim sikmiyosa belini iyi ama sakin sikmasin belini ve karnini kotlerin dikkat et:kızlar ben daha sadece 2 tane hamile body si aldım kendime baska bir şey yok.. Hala eski kotlarımı giyebiliyorum. Eski eşortmanlarımı falan giyiyorum
aman blac sıkmasın sakın kuzucuğu..
ben bi kere kontrole giderken eski kotumu giydim doktorum beni nerdeyse dövecekti:))
eşofman en güzeli aslında..
kış hamilesi olmak da kötüydü,şöyle efil efil elbiseler giyemedik..
Slm canim hosgeldinnn a.s.günaydın kızlar. herkese iyi haftalarrrrrrrrrrr
kıslar günaydın bnde bir kac tane tayt almıstım diger aldıklarımda hamilelikten sonra giyebilecegim seyler...
son bir ay kaldı bn hala inanamıyorum birazda korkuyorum dogumdan ya
bende bu hafta sonu doğum için gecelik ppijama alayım doğum çantasını hazırlayayım e az kaldı hazır bulunsun evde , hazırlayan varmı doğum çantasını
şu hamilelik bi bitsin hamilelikten kalan pantolonları giyersem insan değilim :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canıma.s.
doğumdan hiç korkma canım,zamanı gelince bir şekilde çıkacaklar,sen de korktuğunla kalacaksın:)) hem ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçiyormuş doğum:)
bende bu hafta sonu doğum için gecelik ppijama alayım doğum çantasını hazırlayayım e az kaldı hazır bulunsun evde , hazırlayan varmı doğum çantasını
Slm canim hosgeldinnn a.s.
Slm canim hosgeldin a.s.
Dogum korkusumu oda neki dermisimmmmmmmmmmbilmiyorumkismile
Benim ikinci oldugu halde ben bile korkuyorum canimm ilk dogum yapacaklar mi korkmasinnn boshayallersmile
Benim 1 aydir hazir yatak odamda bekliyo cantam.Acil durum sinyali falan olursa diye hazirladim hemenboshayallersmile
Buyuk konusma kiss dogurur dogurmaz göbek kayboluyomu saniyonlmaz:
En az 1 ay daha o göbek senle kaliyo.Beni ziyarete gelen bi komsumuz sen dogum yaptina eminmisin sanki cocuk daha icerde duruyomus gibi demistii :jeyyar:
Cok moralim bozulmustu ve sinir olmustum laelaelaelaelae
Slm canim hosgeldin a.s.
Benim ikinci oldugu halde ben bile korkuyorum canimm ilk dogum yapacaklar mi korkmasinnn boshayallersmile
Slm canim hosgeldinnn a.s.
Slm canim hosgeldin a.s.
ben de hazırladım:)
sılamm ben korkmuyorummmm guclubacismileguclubacismileguclubacismile
göz açıp kapayıncaya kadar geçecek biliyorrum,boşa stres yapmamak lazım diye şartladım kendimi:)))
belki de cahil cesaretidir :roflol::roflol:
Benim 1 aydir hazir yatak odamda bekliyo cantam.Acil durum sinyali falan olursa diye hazirladim hemenboshayallersmile
benimde hazır bekliyo kenarda 15 gün önce kontrolumde kızımın boynunda kordon olduğunu öğrendiğimde hemen ne olur olmaz hazırlayıverdim korkumdaneyvahedigeldismile
Canim ben dogum sancisini yasadim ama malesef sezeryan dogum yaptim.Dogum sancisi acayip bisey ya vucudunda deprem oluyo sankii bilmiyorumkismileTam olarak normal dogumu sana anlatamam.peki cok acılı geciyor mu dogum sancısı nasıl birsey?uzun sürüyor mu
Milletin agzi torba deyilki canim buyugun olunca bide hicbisey denmiyo sinir oldugunla kaliyosun ancakk :umursamaz:işte o yüzden göğsünden altı bol elbiselerim var,onlardan giyip kamufle etmeyi planlıyorum yaz boyu:)))))
o komşunuz da münasebetsizlik etmiş,lohusaya denecek şey mi oklava: klava:
Canim ben evdeyim kac kere alt ust ettim o cantayi bi bilsen.Bisey koyuyom ertesi gune degistiryomm ben daha doguma kadar cok kurcalarim o cantayi kaydirigubbakcemile3ay ne güzel ben çalıştığım için hazırlayamadım ,bu hafta sonu yavaş yavaş alayım hazırda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?