2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben sabah namazından sonra yatmadım 2 velette uyutmadı uykulu uykulu gezdim :uhm:

slmmmmm güzel annişlerrr. bugün giremedim:((( doğuran var mı?????
selam hosgeldin canim.opuyorumnanaktan

Sen oklavayi yedin kendine geldin ama simdide ben gidiyorum.:umursamaz:
Erken uyandim bugun sabah uykum geldi simdide.Biraz uzanim tv ye bakarken uyuyup kalirim zatii mirmirmirmir
Iyi geceler kizlar öpüyorum hepinizi yarin görusuruz insallahhhh opuyorumnanaktan

sana da iyi geceler canim opuyorumnanaktan

korkaım doğuracan bizim yüzümüzden :roflol:

ayyyyyyyyyy bugün bu konu konu konuşuldu yoksa ben.....................delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

lülülülülülüsılamlülülülülülülülülülülülü:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

hoşbulduk leylacım opuyorumnanaktan bizim tavukçuklar nerde :roflol:

yesoş geç kaldın tatlum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyy bugün bu konu konu konuşuldu yoksa ben.....................delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol: :roflol: hıh olacağı buydu

koca bebeği zorla uyuttum yaffff:icecream:

pış pışlasaydın ninni söyleseydin acemilik çekmezdin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pış pışlasaydın ninni söyleseydin acemilik çekmezdin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok gelip seni pışpışlıycam şimdiiiikkaydirigubbakcemile3

yesicaaaaa kız bize haber vermeden gittin alışverişlere,merak ettik seniii :oklava::oklava::oklava:
bize karşı sorumlulukların var,yok öyle habersiz bi yere gitmek :roflol:

kimse bu topiğe haber vermeden gidemez yoksakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

yok gelip seni pışpışlıycam şimdiiiikkaydirigubbakcemile3

ayağına minder koyamda beni salla eeeeeeeeee eeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeee nenni yavrumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yesicaaaaa kız bize haber vermeden gittin alışverişlere,merak ettik seniii :oklava::oklava::oklava:
bize karşı sorumlulukların var,yok öyle habersiz bi yere gitmek :roflol:

herife hesap vermiyorum size verdiğim kadar :roflol: eee sorumluluk bi ay sonra artmaya başlıycak. bi de çocuklar olacak. alllaaahh :roflol:
kimse bu topiğe haber vermeden gidemez yoksakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

bunun cezası var de mi.. :oklava: :oklava: :oklava: yeter zaten yoruldum. ahhh

Back
X