Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesica hoşgeldin ben doğurdum gııı nerdeydin:icecream:
selam hosgeldin canim.opuyorumnanaktanslmmmmm güzel annişlerrr. bugün giremedim(( doğuran var mı?????
Sen oklavayi yedin kendine geldin ama simdide ben gidiyorum.:umursamaz:
Erken uyandim bugun sabah uykum geldi simdide.Biraz uzanim tv ye bakarken uyuyup kalirim zatii mirmirmirmir
Iyi geceler kizlar öpüyorum hepinizi yarin görusuruz insallahhhh opuyorumnanaktan
korkaım doğuracan bizim yüzümüzden :roflol:
neyse kizlar gorusuruz,bebislerinize ve kendinize iyi bakin...opuyorumnanaktan
neyse kizlar gorusuruz,bebislerinize ve kendinize iyi bakin...opuyorumnanaktan
hoşbulduk leylacım opuyorumnanaktan bizim tavukçuklar nerde :roflol:
ayyyyyyyyyy bugün bu konu konu konuşuldu yoksa ben.....................delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yesoş geç kaldın tatlum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
koca bebeği zorla uyuttum yaffff:icecream:
pış pışlasaydın ninni söyleseydin acemilik çekmezdin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok gelip seni pışpışlıycam şimdiiiikkaydirigubbakcemile3
yesicaaaaa kız bize haber vermeden gittin alışverişlere,merak ettik seniiiklava:
klava:
klava:
bize karşı sorumlulukların var,yok öyle habersiz bi yere gitmek :roflol:
kimse bu topiğe haber vermeden gidemez yoksakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava: