o derte bendede var canım şimdi ağrılardan uyuyamıyoruz bebiş doğuncada geceleri uyuyamıyacağız uyku bize haram artıkboshayallersmile
evt bencede olsun hayırlısıyla doğsunlarda razıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o derte bendede var canım şimdi ağrılardan uyuyamıyoruz bebiş doğuncada geceleri uyuyamıyacağız uyku bize haram artıkboshayallersmile
haziranın 4 ü canım ama doktor o tarihten önce yada sonra olabilir diyor hayırlısı bakalım günlerimiz iyice azaldı askerler teskere için gün sayarlar ya bizde doğum için gün saymaya başladık artık
haziranın 4 ü canım ama doktor o tarihten önce yada sonra olabilir diyor hayırlısı bakalım günlerimiz iyice azaldı askerler teskere için gün sayarlar ya bizde doğum için gün saymaya başladık artık
evet canım bugün sessiz nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bende perşembe günü randevum var bebişi görecem![]()
ben geldiiim
benimde içime hep erken doğuracakmışım gibi geliyo çünkü çok aşağıda ya seninkide öylemi:1no2:Slm kislarrr
Talarcim sen haziran 10 a kadar beklemek icin ayarla kendini oglan cocuklari tembel oluyo biraz gec gelmek istiyolar dunyaya.Benim ilk oglum 6 gun fazladan bekletmisti bizi:ecrin_bebek:Keske bu kadar beklememe karsin bide normal dogum yapabilseydimmsempatiksalakcinni
kıs doktorda gelince yaz tamammmı merak ederim ben yerimsenibenBenimde yarin kontrolum var bakalim kilolari yakinmi ogluslarimizinn![]()
benimde içime hep erken doğuracakmışım gibi geliyo çünkü çok aşağıda ya seninkide öylemi:1no2:
kıs doktorda gelince yaz tamammmı merak ederim ben yerimseniben
bebişi ben hep aşağıda taşıdım canım ya ondan dolayıda bacaklarımda varis oluşmaya başladı doktora soracağım şimdi gittiğimde bide göğüslerime krem isteyeceğim göğüslerim doğumdan sonra çok yara oluyo tedbir amaçlı:1rolleyes:Canim benim oglusda cok asagida hatta dun gece resmen oramda hissettim kendilerini.Gögsümün alti bombos artik nefes alip vermelerim rahatladi.
Ama asagidaki agirlik baya bi fazlaa .
Yarin kontrolden sonra ilk firsatta gelir yazarim canimm durumlarii insallahhh kaydirigubbakcemile5
Hosgeldin kuzum ya mesajini görmesem cikiyodum bendee :sinifsinif:
Nasilsin oglusun nasi bakalimmm![]()
geçmiş olsun canım ya o şekerli su berbat bende çok zor içmiştim :bbo:oğluş çok iyi de ben kötüyüm
şeker testine gittim bugün sabah 8 de. beni orda 1 buçuk saat beklettiler açbilaç. kociş babanemin çantasını bırakmaya gitti bana o şerbeti içirdiler o arada ben bi fenalaştım offf. yığıldım kaldım ne kadar içtiysem hepsini geri çıkardımüstüm başım saçlarım her yer battı
boşuna açlık çekmiş oldum testi de yapamadık
![]()
bebişi ben hep aşağıda taşıdım canım ya ondan dolayıda bacaklarımda varis oluşmaya başladı doktora soracağım şimdi gittiğimde bide göğüslerime krem isteyeceğim göğüslerim doğumdan sonra çok yara oluyo tedbir amaçlı:1rolleyes:
oğluş çok iyi de ben kötüyüm
şeker testine gittim bugün sabah 8 de. beni orda 1 buçuk saat beklettiler açbilaç. kociş babanemin çantasını bırakmaya gitti bana o şerbeti içirdiler o arada ben bi fenalaştım offf. yığıldım kaldım ne kadar içtiysem hepsini geri çıkardımüstüm başım saçlarım her yer battı
boşuna açlık çekmiş oldum testi de yapamadık
![]()
içerken kapayıp burnumu içiyom da boş mideye sıvı bi anda bi şekerli..... midem çok bulanıyogeçmiş olsun canım ya o şekerli su berbat bende çok zor içmiştim :bbo:
Oyy senin midede benimkisi gibi cok hassasmis o zaman canim.
Valla bizim burda seker testi falan yapilmiyo.Eger cok sisersen ve ödem olusursa doktorda gerek görurse yapiliyo seker testi:
Eve gelince bi guzel dus yapip doyursaydin karnini.Ayy simdi yeniden gidip ayni seyi icmenmi gerekiyooo :kedi:
evet canım bende iki haftada bir gidiyorum şu krem işide doğumdan önce sürmeye başlarsan yara olmuyomuş benimde çok kötü olmuştu bebiş emerken içim gidiyodu resmen şimdi tedbiri alayımda ben