2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sedefffff allahım 100bin kere maşallah,allahım nazarlardan saklasın..
o kadar maşallah dedim ama inan gözümden sakındım bakarken..
bu çocuğu kapıdan dışarı çıkarma,,
günde 40 kere nazar duası oku:)))))))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sedefffff allahım 100bin kere maşallah,allahım nazarlardan saklasın..
o kadar maşallah dedim ama inan gözümden sakındım bakarken..
bu çocuğu kapıdan dışarı çıkarma,,
günde 40 kere nazar duası oku:)))))))

çok sağol canım esram yakından görenler oyuncak bebek diyolar kız baktın zaten siliyom haaaaaaaaa darısı sana gözleri şimdi cam gibi masmaviopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esraaa kız çok uykum geldi hadi bende yatayım öpüyorum canım iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım benim ogluşum gibi maviş maviş bakıyor
nazarlıktak ona
sen hangi ay dogum yaptın

çok sağol canım esram yakından görenler oyuncak bebek diyolar kız baktın zaten siliyom haaaaaaaaa darısı sana gözleri şimdi cam gibi masmaviopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay allah bağışlasın sedefim,dua okuyarak baktım,nazar değer diye korkumdan:)
hakkaten duasız kapıdan çıkarma,oyuncak bebek gibi..
tombiş yanakları tam ısırmalık..rabbim bana da böyle güzel bir çocuk nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:

esraaa kız çok uykum geldi hadi bende yatayım öpüyorum canım iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de yatayım o zaman,saati 1 ettik gene:)) iyi geceler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben 2009 ağustos ayında doğum yaptım canım senin ki kaç aylıkzemuszemuszemuszemuszemuszemus esraaa rabbim den sana niyazım gönlüne göre istediğin şekilde sağlıklı bir bebiş nasip etsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize iyigeceler canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben 2009 ağustos ayında doğum yaptım canım senin ki kaç aylıkzemuszemuszemuszemuszemuszemus esraaa rabbim den sana niyazım gönlüne göre istediğin şekilde sağlıklı bir bebiş nasip etsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aminnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi gecelerrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar kızıma hakkatten nazar değdi yavrum sabah sabah koltuktan düştü kafasının bir tarafı kan topladı diğer tarafı morardı şimdi iyi ama çooooooooooooooook korktum ağladım yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben şimdi kahvaltı yapıcam sonra gelirim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X