2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar kızıma hakkatten nazar değdi yavrum sabah sabah koltuktan düştü kafasının bir tarafı kan topladı diğer tarafı morardı şimdi iyi ama çooooooooooooooook korktum ağladım yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben şimdi kahvaltı yapıcam sonra gelirim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın sedefim,çok geçmiş olsun,çok üzüldüm :çok üzgünüm:
valla ben nazar duası okudum kaç kere kızın için,ben yapmadımmmm :1no2:

allah beterinden saklasın mavişi:Saruboceq:

ben de kahvaltımı yapıp geleyim..

günaydın kızlar kızıma hakkatten nazar değdi yavrum sabah sabah koltuktan düştü kafasının bir tarafı kan topladı diğer tarafı morardı şimdi iyi ama çooooooooooooooook korktum ağladım yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben şimdi kahvaltı yapıcam sonra gelirim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın sedef .............ayy canım çok geçmiş olsun Allahım korusun mavişi.:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sağolun kızlar esram kııııııız sen ne yaptın ki canım yaa oluyo işte böyle şeyler düşe kalka büyüyoda düşmesinden çok allahım esirgesin beyin kanaması falan olur diye çok korkuyom sen koru bebişleriimizi rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolun kızlar esram kııııııız sen ne yaptın ki canım yaa oluyo işte böyle şeyler düşe kalka büyüyoda düşmesinden çok allahım esirgesin beyin kanaması falan olur diye çok korkuyom sen koru bebişleriimizi rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİN canımm.evet canım düşe kalka büyicek tabii.

sonsuz,yesica hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
sedefcim nasıl maviş,morluk arttı mı?

sağol canım sende hoşgeldinn

çok hoş gelmiştim ama mavişe üzüldüm:(
bugun kontrol günümüz,akşam üstü randevumuz var,acaip heyecanlıyım..
bakalım ne dolap çeviriyor bizim zilli:))
inşallah çözmüştür kordonu :Saruboceq:
sende ne var ne yok?

sonsuz,yesica hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
sedefcim nasıl maviş,morluk arttı mı?

uyutmamaya çalışıyom şimdilik morarma çok yok ama hafif eziklik var diğer tarafı azcık kan toplamış ama şimdi iyi oynuyo acısı umrunda bile değil mor kafa oldu kızım yaaaaaaaaaguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar düşmesi sabahın 8.30 oldu durmuyo yaa gözlerini kaşıyo uyutsam mı bişey olmaz herhalde:uhm::uhm:

uyutmamaya çalışıyom şimdilik morarma çok yok ama hafif eziklik var diğer tarafı azcık kan toplamış ama şimdi iyi oynuyo acısı umrunda bile değil mor kafa oldu kızım yaaaaaaaaaguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aman buna şükür canımm..
benim görümcemin 2 yaşında oğlu var öyle yaramaz ki,24 saat nöbet tutuyorlar başında resmen ve buna rağmen 2 kere kaşını yardı,dikiş falan atıldı,morlukları saymıyorum zaten:))
bikaç gün önce yardı en son..
kızlar o kadar yaramaz olmaz diye içim rahatlıyor ama belli de olmazmış eyvahedigeldismile

çok hoş gelmiştim ama mavişe üzüldüm:(
bugun kontrol günümüz,akşam üstü randevumuz var,acaip heyecanlıyım..
bakalım ne dolap çeviriyor bizim zilli:))
inşallah çözmüştür kordonu :Saruboceq:
sende ne var ne yok?

inşallah çözmüştür canımm.bende nolsun işte kıpır kıpır yaramaz kızım.hiç durduğu duracağı yok.bu ayın sonunda 37.haftaya kadar çalışabilir raporu yazacak doktorum.aslında pek çalışacak gibi değilim ama doğumdan sonra zamana ihtiyacım olacak o yüzden sabretmem lazım sositososito

aman buna şükür canımm..
benim görümcemin 2 yaşında oğlu var öyle yaramaz ki,24 saat nöbet tutuyorlar başında resmen ve buna rağmen 2 kere kaşını yardı,dikiş falan atıldı,morlukları saymıyorum zaten:))
bikaç gün önce yardı en son..
kızlar o kadar yaramaz olmaz diye içim rahatlıyor ama belli de olmazmış eyvahedigeldismile

benim ilk kızım anne karnında çok hareketli bi kız değildi.doğduktan sonrada gerçekten çok sakin bi bebekti.evet canım ama kızlar belli olmuyor ama erkek çocuklarından daha uysal oldukları kesin

neyse ben kalkıyom az daha oyalayımda gelirim sonraboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

esra bu yaramaz kordonu ağaç dalı sanıyooo amazonlarda aaaaaaaaaaaaaaa diye ordan oraya sallanıyo. kızın bi tanecik keyfi var. sen de inşallah çözmüştür diyosun.

Back
X