2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:oklava:

kocamın hödüklüğü tuttu o başlattı.. ay adam bi defa alttan alayım bu kız hamiş demiyo ona tilt oluyorum

ay nasılda güzel bir gün geciirmiştim içine etti..

güzel günü kötü bitirme o zman,bal kızın üzülmesin annesi..
zaten kötü örnek olmuşsun yolmuşsun babasını..
ay blac allahım da seni güldürsün,güldürdün beni:)))
izmirli mi eli maşalı :)))))

Merti bugun tam 4 saat disarda parkta oynattim canim eee yatmasin mi artik.
Ama yinede saat 10 du yattiginda sempatiksalakcinni

Burdami ögrendin kiss komsu oldugunuzu ne guzel bak onunda bebegi yeni dogmus beraber buyutursunuz bebekleri:emir_bebek:

maşallah merte4 saat oynayıp 10da yatıyorsa :))))))
seni uyutur kendi uyumaz bu çocuk:)))

evet burda öğrendik komşuymuşuz bocukle..yazın dikilide,kışın da burda komşuculuk oynarız artık :)))))))

ayyy walla yoldum adamı sacını bir cektim diz çöktü ohhhhhhhhhh birde koluna bir tokat attım benım bile elim acıdı morarsın inş. kolu ohhhhhhhhhhhhh iyi yaptım.. keşke birde tokat atsaydım da cesaret edemedim :)))

:oklava:

kocamın hödüklüğü tuttu o başlattı.. ay adam bi defa alttan alayım bu kız hamiş demiyo ona tilt oluyorum

ay nasılda güzel bir gün geciirmiştim içine etti..

5 senelik evliyim esim beni 1 kere bile hakli görmedi.Herkavgada tek suclu ben kendisi sutten cikmis ak kasikk :dilcikar:
Kavgaya geldimi hamilelik falan gelmez zaten akillarina ama sevmeye geldimi ondan daha cok kimse sevemez evlatlarini :jeyyar:
Kisacasi al birini vur ötekine canim hepsi aynii alsanaalsanasmile

5 senelik evliyim esim beni 1 kere bile hakli görmedi.Herkavgada tek suclu ben kendisi sutten cikmis ak kasikk :dilcikar:
Kavgaya geldimi hamilelik falan gelmez zaten akillarina ama sevmeye geldimi ondan daha cok kimse sevemez evlatlarini :jeyyar:
Kisacasi al birini vur ötekine canim hepsi aynii alsanaalsanasmile

evet canım ya hele benımkı kuru ınat gider yarın ben özür dilerim allah bilir..

ama yok bak neler yapıcam ben onaalsanaalsanasmile

bu arada bocukcum sanada sorcam soramadım esın nerde? gitme imkanın yok mu yanına gercı en güzeli :))) kafanı dinlersin bol bol
(sen benim kusuruma bakma bugun asırı feministim haliyle:)

maşallah merte4 saat oynayıp 10da yatıyorsa :))))))
seni uyutur kendi uyumaz bu çocuk:)))

evet burda öğrendik komşuymuşuz bocukle..yazın dikilide,kışın da burda komşuculuk oynarız artık :)))))))

Benim oglumdaki enerji kimde var zaten masallahi var ya ben parkta oturdugum yerde yoruldum o hic oturmadan 4 saat oynadi bana misin demiyo kaydirigubbakcemile
Ne guzel keske bende yakinlarimdan birileriyle tanissam burdaa olumunekankayizsmile

kızlar eşim gürcistanda şuan
eşim inşaat tknikeri firma nereye gönderiyorsa oraya gidiyor
geldiginde bi aksilik olmazsa gidicem kızlar

Canlarim yarin sabah 10 da kontrolum var erken uyanip kahvalti falan yapmam lazimboshayallersmile
En iyisi tv karsina uzanip uyuyayim.Yoksa sabaha zor kalkarimmirmirmirmir
Yarina insalah kontroloden sonra guzel haberlerle gelirim yaniniza:Saruboceq:
Öpüyorum hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan

esra seninle muhakak görüşelim canım optimumda buluşuruz ben ankaraya gelince istersen

Canlarim yarin sabah 10 da kontrolum var erken uyanip kahvalti falan yapmam lazimboshayallersmile

canım iyi geceler güzel haberlerini bekliyoruz unutma biziii

kızlar eşim gürcistanda şuan
eşim inşaat tknikeri firma nereye gönderiyorsa oraya gidiyor
geldiginde bi aksilik olmazsa gidicem kızlar

Insallah gidebilirsin canim.Esinden ayri yasamaktansa gurbette yasamak daha iyi.
Bende 5 yildir gurbetteyim insan alisiyo heryere.Sende alisirsin insallah :Saruboceq:

ayyy walla yoldum adamı sacını bir cektim diz çöktü ohhhhhhhhhh birde koluna bir tokat attım benım bile elim acıdı morarsın inş. kolu ohhhhhhhhhhhhh iyi yaptım.. keşke birde tokat atsaydım da cesaret edemedim :)))
:roflol: ya öyle güzel anlatıyorsun ki her mesajında anlatışına gülüyorum:))))
adam baştan aşağıya şiddetine maruz kalmış:)
bi de hala sinirliyim diyorsun:))))) daha nasıl çıkarcan sinirini:)))))

Benim oglumdaki enerji kimde var zaten masallahi var ya ben parkta oturdugum yerde yoruldum o hic oturmadan 4 saat oynadi bana misin demiyo kaydirigubbakcemile
Ne guzel keske bende yakinlarimdan birileriyle tanissam burdaa olumunekankayizsmile

maşallah sılacım,bayılırım hareketli çocuğa,bön bön oturmasın ne güzell:)

sana da bi komşu çıkar inşallah..allah biliyor ya sen uzaktasın herşeyden diye içim gidiyor valla..yiyecek bişi yazarken falan acaba okur da canı ister bulamaz diye bi düşünüyorum::sinifsinif:

kızlar ben yatıyom iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

iyi haberlerle gel inşallah canım..gelir gelmez haber ver mutlaka..
iyi geceleropuyorumnanaktan

esra seninle muhakak görüşelim canım optimumda buluşuruz ben ankaraya gelince istersen

görüşelim canım..
gerçi sen ne zaman gelirsin bilmiyorum ama benim doğuma 1 ay kaldı,kızım biraz büyüsün heryerde buluşuruz o zaman:))
bir de eşin inşaatçıymış,bak bu da denk geldi:))) benim ki de inşaatçı:)))

topiğin gülü sedef olumunekankayizsmile

bugun niye sayımız az kızlar bizi başka topiklerle mi aldatıyor acep?

Back
X