canım hadi gözün aydın umarım ileriki haftalarda daha iyiye gider durumu kızımızın..
bugun hepimiz merak ettik seni aslında ben pek giremedim topik'e ama aklın sendeydi..
ay şükür en azından kötüye gitmemiş canım benimmm
öptumm kocaman
kızlarrr,anca geldik hemen yazmalıyım kızlara diye koştum:))
zeyno yine kordonuyla sıkı ilişkiler içindeydi,hala boynunda kordon..suyumuz da hala aynı yani hala az!!
yine sınırdayız,istirahata ve su içmeye devam..
allahıma çok şükür,durumun aynı olması bile çok iyi..en ufak bir gerileme olsaydı su miktarında 35.haftada alacaktı doktorumuz..haftaya çrş yine gidicez..tek duam bu şekilde gitmesi,kalabildiği kadar kalsın kuzum içimde..
eşek kadar olmuş,tam tombul kelebek:))))
tablo hiç iç açıcı değil ama bu haline bile sevindik,kötüye gitmedi ve 35.haftada doğum lafı çıkmadı ağzından diye..
işte böyle..çıkışta k.validemlere gittik,ancak geldik ondan geciktim,sorumluluklarımı ihmal ettiğimden değil delikafaduldendelikafadulden
Canim iyi haberlerle gelmene cok sevindimm
iyi bari yeni bi dugum atmasinda ayni kalsin durumu bunada sukur aman canim bu sekilde 38 haftayi bi doldursan yeter zaten.Insallah da 38 haftaya kadar yaramazlik yapmaz zeynep hanimm
Hani kilosu falan belli degilmi canim kac kilo olmus yazmamissinn bilmiyorumkismile
allaha çok şükür sılacım,bu halimize şükredeceğim aklıma gelmezdi valla:))
38i görsek benden mutlusu olmaz :)
kilosunu falan yazarsam dalga geçersiniz kızımla,yogi olmuş benimki:)))))))))
nstye de girdik biraz hızlıydı kalp atışları bu sefer,su az olunca strese girebiliyorlarmış..ya benim gibi rahat anası var neyine stres oluyorsaklava:
4 boyutluya giriyoruz ama susuzluktan görüntü rezalet,yavrumun yüzünü bile göremiyoruz..
sen nasılsın? gördün erenini ohh keyifler yerinde dimi:)
olumunekankayizsmile canım benimm,çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
allaha çok şükür,bu durum bile işimizi görür:)
sen nasılsın? bugun var mı vukuatın:) aklıma geldikçe hala gülüyorum blac:)))
hahay bugunde aslında moralım sıfır daha beter kavga ettik :))))))))
hayatta konusmucam bugun ona kızgınlıgımı unutmayayım diye 3 sayfa not aldım neden kızdım nıye barısmayayım die :roflol::roflol::roflol::roflol:
bana bunu dedi sunu dedi diye bir liste yaptım ki onu vicdanım rahat süründüreyim :)) yumusamayayımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?