2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhab kızlar iyi akşamalr nasılsınız
her gün muhabete geliyorum umarım rahatsız etmiyorumdur

aaaaaaaaaaaa böcük o nasıl laf kız öyle burası babamızın tapulu malı değil ki hoşgeldin alatariell canııııııııııııııııım sende hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaaaaaaa düştü mü hep kuzuuum güzel gelinim benim kıyamam hiç

Ana ne gelini kiss bu sedef sanada mi kiz verdi yoksa klava:

Bende 2 oglan var birinden birine alcam mavisi sen cik aradann alsanaalsanasmile

Sedef sende herkese söz verip durma kiss klava:

kızını dövmeyen dizini dövermiş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

dövme kız gelinimi yolarım haaaÇok üzgünüm çoook

görmedim tabiiiiiiiiiiii siz hepiniz beni gördünüz zate hııhhhhhhhh

bana resim linki yolla yükleyecem ama alıntı yapmayın besmele ile bakın haaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ana ne gelini kiss bu sedef sanada mi kiz verdi yoksa klava:

Bende 2 oglan var birinden birine alcam mavisi sen cik aradann alsanaalsanasmile

Sedef sende herkese söz verip durma kiss klava:

kızım hanginiz zengin yakışıklı ve saf olucak ya sizi yarıştırıyom ona verecem kızıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyok mu alan kara kaşlı kara gözlü (şabanın deyimi ile)

Black sonuna kadar arkandayim canimm erkeklere acimak yokkk :lepi:
Ben sunu bilir sunu söylerim acidinmi hep acinicak hale dusen sen olursunnnbilmiyorumkismile

Yuz verme sakin sen hamilesin bu donemde bari alttan alsin seni inat etmesinnn laelaelaelaelae

nasıl yollanıo kıs resim linki?

benım nazarım hayatta degmez canım ıcın rahat olsun

kızını dövmeyen dizini dövermiş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

dövme kız gelinimi yolarım haaaÇok üzgünüm çoook

kız dövermiyim canımı yaaaa çok üzüldüm canıma zaten bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım cokkkk tesekkurler hergun hatırlat ama bunu bana :)))))))))

yok yok barısmıcam bu sefer dediğin gibi hamişim ben bilsin kıymetimi

sılam bunları yazarken kocan arkanda oluyomuş seyrediyomuş sonra alıyomuş kakılmışa dönderiyomuşdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

esracığım çok sevindim bebişimizin durumuna allahım nazarlardan korusun tez zamanda suları çoğalsın. bebişim rahat rahat sörf yapsın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…