2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım gözün aydın ki bi aksilik yok hadi yırttın sılam ıslak keki yaptım daha önceden de yapıyodum bu tarifden yapabilirsin güzel oluyo:icecream::icecream::icecream:

sedefim çok sağol,çok şükür:)
maviş nasıl oldu?
bu arada gece vakti ıslak kek sokmayın len aklıma,üşenmez yaparım:)))))

Kiz kilosunu niye yazmiyon kizinin nazar deger diyemi korkuyon askolsun teyzelerinin nazari degmez ona merak etme
Bende bida yazmicam be kilo falann görürsün senn :umursamaz:
Ben cok net gördüm ya oglusumu hala gözlerimin onunde yuzu zaten resmini de verdi doktorumm yer onu annesii opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
blac allah da seni güldürsün yaa:.))))))))
insan olumsuz birşeyi bu kadar mı komik anlatır.. hayır üzülüyorum ama gülerken gözümden yaş geldi:)))))))))

esracım gözün aydın ki bi aksilik yok hadi yırttın sılam ıslak keki yaptım daha önceden de yapıyodum bu tarifden yapabilirsin güzel oluyo:icecream::icecream::icecream:

Tamam canim ilk firsatta denerim insallahh cokacimcoook

Ay ben böyle oldumu çok mutsuz oluyorum ya. Küstüğümde dünyam yıkılıyo.Gelip gönlümü alsın diye içim içim yiyooboshayallersmile

sedefim çok sağol,çok şükür:)
maviş nasıl oldu?
bu arada gece vakti ıslak kek sokmayın len aklıma,üşenmez yaparım:)))))

ayyyyyyyyy sorma yaaaaa bugün düştükde düşdük nasıl oldu anlamadım sandalyeden tutarken yine düştü bu sefer alnı ve yüzü minicik kanadı dışarı çıktım dolaştırdım kızım çok hareketli koşuyomu emekliyomu belli değilbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

E ne yapayım be canım ya..

siz gülün o yeter banaaa :)))))))))

aa işime bile geldi sabah cıkıcam aksam giricem eve bugun yemek bile yapmadım
yarında kızımın odası gelcek ablalarııı
hiçç keyfimi bozmucam

aşkk olsun sizin nazarınız değmez benim kızıma olumunekankayizsmile
topik herkese açık ya,zaten kritik durumdayız bi de bi başkasının gözü değer,başıma iş açmayayım durduk yerde..
dün sedef iki dk fotoğraf koydu,sabahına düştü maviş..
ondan iyice gözüm korktu vallaeyvahedigeldismile

senin gördüğün o görüntü var ya,onun onda birini bile göremedik biz,çünkü hep azdı suyum senağlama

Ay ben böyle oldumu çok mutsuz oluyorum ya. Küstüğümde dünyam yıkılıyo.Gelip gönlümü alsın diye içim içim yiyooboshayallersmile

Bende öyleydim canım ama benım adam gelmeyınce haklıda olsa haksızda olsa gelmez ben tıpıs tıpıs giderdimm. Unuturdum ama işte bu sefer o yüzden liste yaptım unutmayayımda gitmeyeyım ayagına tıpıs tıpıs die ))

merhab kızlar iyi akşamalr nasılsınız
her gün muhabete geliyorum umarım rahatsız etmiyorumdur

kız oku üfle şu çocuğu
allahım esirge yarabbimm:Saruboceq:

aynen,keyfine bak,kalsın aç susuz:))))
oyy kızının odası da gelecekmiiş:))
ben bi haftadır sabah gözümü açar açmaz gidiyorum,gün boyu girip çıkıyorum,içim kıpır kıpır oluyorr..sen de başlarsın yarın:)))
allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin canımmm

aman canım çok sevindim bebişin iyi olmasına

ben ne kaçırdım yine?

aaaaaaaa düştü mü hep kuzuuum güzel gelinim benim kıyamam hiç

kuzum senin için koymuştum beya

amin canım cok tesekkur ederim
ayy gelsınde bi sileyim havalandırayım 15 gun sonra da cicilerini yerleştireyim ayyyyyyyyyy kendide saglıkla gelsin artık..

hahayy adama da ihtiyacım yok artık sepetlerim nasıl olsa cocugu yaptık :):lepi:

Rabbim zeynep lalimi nazarlardan korusun insallah canim

Mavisime de nazarmi degmis kiyamaz ona sila teyzesii hemen oku annesi onu bol bol.Benim oglum 3 bucuk yasinda bi kere bile nazar boncugu takmadim aklima geldikce okudum oglusumu hep.1 fatiha,1 felak,1 nas, 3 ihlas korur meleklerimizi insallah.

Canim ya zeynebim iyi olsunda sende dogunca doya doya bakarsin insallah meleginee zemuszemus

aman canım çok sevindim bebişin iyi olmasına

ben ne kaçırdım yine?

aaaaaaaa düştü mü hep kuzuuum güzel gelinim benim kıyamam hiç
oooooooooooooo hemde kaçkere gören varya dövdü zannedecekler bugün hep öptüm bebişimi çok ağladı yavrum sabah düştü bende ağladım yaaaaaa
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…