esracım gözün aydın ki bi aksilik yok hadi yırttın sılam ıslak keki yaptım daha önceden de yapıyodum bu tarifden yapabilirsin güzel oluyo:icecream::icecream::icecream:
allaha çok şükür sılacım,bu halimize şükredeceğim aklıma gelmezdi valla:))
38i görsek benden mutlusu olmaz :)
kilosunu falan yazarsam dalga geçersiniz kızımla,yogi olmuş benimki:)))))))))
nstye de girdik biraz hızlıydı kalp atışları bu sefer,su az olunca strese girebiliyorlarmış..ya benim gibi rahat anası var neyine stres oluyorsaklava:
4 boyutluya giriyoruz ama susuzluktan görüntü rezalet,yavrumun yüzünü bile göremiyoruz..
sen nasılsın? gördün erenini ohh keyifler yerinde dimi:)
hahay bugunde aslında moralım sıfır daha beter kavga ettik :))))))))
hayatta konusmucam bugun ona kızgınlıgımı unutmayayım diye 3 sayfa not aldım neden kızdım nıye barısmayayım die :roflol::roflol::roflol::roflol:
bana bunu dedi sunu dedi diye bir liste yaptım ki onu vicdanım rahat süründüreyim :)) yumusamayayımmmmm
esracım gözün aydın ki bi aksilik yok hadi yırttın sılam ıslak keki yaptım daha önceden de yapıyodum bu tarifden yapabilirsin güzel oluyo:icecream::icecream::icecream:
hahay bugunde aslında moralım sıfır daha beter kavga ettik :))))))))
hayatta konusmucam bugun ona kızgınlıgımı unutmayayım diye 3 sayfa not aldım neden kızdım nıye barısmayayım die :roflol::roflol::roflol::roflol:
bana bunu dedi sunu dedi diye bir liste yaptım ki onu vicdanım rahat süründüreyim :)) yumusamayayımmmmm
sedefim çok sağol,çok şükür:)
maviş nasıl oldu?
bu arada gece vakti ıslak kek sokmayın len aklıma,üşenmez yaparım:)))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
blac allah da seni güldürsün yaa:.))))))))
insan olumsuz birşeyi bu kadar mı komik anlatır.. hayır üzülüyorum ama gülerken gözümden yaş geldi:)))))))))
Kiz kilosunu niye yazmiyon kizinin nazar deger diyemi korkuyon askolsun teyzelerinin nazari degmez ona merak etme
Bende bida yazmicam be kilo falann görürsün senn :umursamaz:
Ben cok net gördüm ya oglusumu hala gözlerimin onunde yuzu zaten resmini de verdi doktorumm yer onu annesii opuyorumnanaktan
Ay ben böyle oldumu çok mutsuz oluyorum ya. Küstüğümde dünyam yıkılıyo.Gelip gönlümü alsın diye içim içim yiyooboshayallersmile
ayyyyyyyyy sorma yaaaaa bugün düştükde düşdük nasıl oldu anlamadım sandalyeden tutarken yine düştü bu sefer alnı ve yüzü minicik kanadı dışarı çıktım dolaştırdım kızım çok hareketli koşuyomu emekliyomu belli değilbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
E ne yapayım be canım ya..
siz gülün o yeter banaaa :)))))))))
aa işime bile geldi sabah cıkıcam aksam giricem eve bugun yemek bile yapmadım
yarında kızımın odası gelcek ablalarııı
hiçç keyfimi bozmucam
merhab kızlar iyi akşamalr nasılsınız
her gün muhabete geliyorum umarım rahatsız etmiyorumdur
kızlarrr,anca geldik hemen yazmalıyım kızlara diye koştum:))
zeyno yine kordonuyla sıkı ilişkiler içindeydi,hala boynunda kordon..suyumuz da hala aynı yani hala az!!
yine sınırdayız,istirahata ve su içmeye devam..
allahıma çok şükür,durumun aynı olması bile çok iyi..en ufak bir gerileme olsaydı su miktarında 35.haftada alacaktı doktorumuz..haftaya çrş yine gidicez..tek duam bu şekilde gitmesi,kalabildiği kadar kalsın kuzum içimde..
eşek kadar olmuş,tam tombul kelebek:))))
tablo hiç iç açıcı değil ama bu haline bile sevindik,kötüye gitmedi ve 35.haftada doğum lafı çıkmadı ağzından diye..
işte böyle..çıkışta k.validemlere gittik,ancak geldik ondan geciktim,sorumluluklarımı ihmal ettiğimden değil delikafaduldendelikafadulden
ben ne kaçırdım yine?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
blac allah da seni güldürsün yaa:.))))))))
insan olumsuz birşeyi bu kadar mı komik anlatır.. hayır üzülüyorum ama gülerken gözümden yaş geldi:)))))))))
aaaaaaaa düştü mü hep kuzuuum güzel gelinim benim kıyamam hiçayyyyyyyyy sorma yaaaaa bugün düştükde düşdük nasıl oldu anlamadım sandalyeden tutarken yine düştü bu sefer alnı ve yüzü minicik kanadı dışarı çıktım dolaştırdım kızım çok hareketli koşuyomu emekliyomu belli değilbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aşkk olsun sizin nazarınız değmez benim kızıma olumunekankayizsmile
topik herkese açık ya,zaten kritik durumdayız bi de bi başkasının gözü değer,başıma iş açmayayım durduk yerde..
dün sedef iki dk fotoğraf koydu,sabahına düştü maviş..
ondan iyice gözüm korktu vallaeyvahedigeldismile
senin gördüğün o görüntü var ya,onun onda birini bile göremedik biz,çünkü hep azdı suyum senağlama
kız oku üfle şu çocuğu
allahım esirge yarabbimm:Saruboceq:
aynen,keyfine bak,kalsın aç susuz:))))
oyy kızının odası da gelecekmiiş:))
ben bi haftadır sabah gözümü açar açmaz gidiyorum,gün boyu girip çıkıyorum,içim kıpır kıpır oluyorr..sen de başlarsın yarın:)))
allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin canımmm
aşkk olsun sizin nazarınız değmez benim kızıma olumunekankayizsmile
topik herkese açık ya,zaten kritik durumdayız bi de bi başkasının gözü değer,başıma iş açmayayım durduk yerde..
dün sedef iki dk fotoğraf koydu,sabahına düştü maviş..
ondan iyice gözüm korktu vallaeyvahedigeldismile
senin gördüğün o görüntü var ya,onun onda birini bile göremedik biz,çünkü hep azdı suyum senağlama
oooooooooooooo hemde kaçkere gören varya dövdü zannedecekler bugün hep öptüm bebişimi çok ağladı yavrum sabah düştü bende ağladım yaaaaaaaman canım çok sevindim bebişin iyi olmasına
ben ne kaçırdım yine?
aaaaaaaa düştü mü hep kuzuuum güzel gelinim benim kıyamam hiç
ask olsun canım ya
böyle dersen uzersin bizi hoş geldinnn
Sedeff zaten biz hiç bir şey göremedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?