2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum senin için koymuştum beya
canımmm benimmmm,çok teşekkürler:)
ama ben nazar duası okudum kaç kere,benim nazarım değildirrrr :çok üzgünüm:
kendimi suçladım valla..

kokusu çıkmadı bizim de,hergün havalandırıyorum,havalanmayınca yerleştiremiyorm da..
sen adamı sepetlersin hiç şüphem yok artık:))))))))))

kıyamam yaaaa :çok üzgünüm:

geç kaldın kız ilk ben kaptım naniknaniksırnaşık şey

Anacim ortada bisi yok simdiden is accak bu gelin benim basima al senin olsunn :umursamaz:Mertimde resmini görmus cok begenmisti halbuki neyse bende oglusuma baska mavis bulurummm kaydirigubbakcemile3

Erenime de esramin kizi zeynebimi alirimmmm bize kiz mi yokkk hahayyyyyybayanssulusmile

kızlar biz facebook a 2010 ocak annelerine sayfa actık sizde yapın
bebişlerden zaman bulan önemli notları oraya yazıyor bebişlerin resimlerine ordan bakıyoruz

esracığım çok sevindim bebişimizin durumuna allahım nazarlardan korusun tez zamanda suları çoğalsın. bebişim rahat rahat sörf yapsın :roflol:

aminnnnn canımmm:Saruboceq:
bir bardak suda bunları yapan suyu görse sörf yapar hakkaten:))))))))

evet evet seve seve veririm kızımı erenime:)))

sılam bunları yazarken kocan arkanda oluyomuş seyrediyomuş sonra alıyomuş kakılmışa dönderiyomuşdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Canim al benim adami vur blacin adama alsanaalsanasmile
Benimkide hic alttan almayi bilmez hamile falan demez actimi azini tamam sempatiksalakcinni
Blacte ayni seyleri yazinca icimi bosalttim bi nevi sayesinde bende motive oluyomm kaydirigubbakcemile3
Hem sikiyosa el kaldirsin hayatta affetmem onu lmaz:

canım cokkkk tesekkurler hergun hatırlat ama bunu bana :)))))))))
yok yok barısmıcam bu sefer dediğin gibi hamişim ben bilsin kıymetimi

Barisma canim sen onun evladini tasiyosun karninda azcik nazinida cekmiscekse biz niye onlar icin kendimizi parcalayalimmm aklinialirimsmile

blacim sonucu bildir bize de. hayır işlersin. bi iki tüyo alırız senden işimize yarar. :içelim:

kaş yapayım derken gözüm cıkmasın bır de adam temelli kapının önüne koyuyormus beniii :)))

bebeyagı kulansana ben çok memnun kaldım

ah canım ya kullandım ama yok. aynaya bakmak istemiyorum artık. hayatta sivilce ıkmazdı yüzümde çenemde 3 tane var şimdi. hadi o neyse de bebiş çok derin kocaaa atlaklar bırakacak bende. yeni oluşan çatlaklar için bi çare var mıdır acaba?:çok üzgünüm:

Evet canım ya kıymetımı bilsin affetmıcem zaten saka bir yana nazımı ceksin walla
bu sefer cok kızdım :)

bizde de sorun o Allah var 7 sene dir beraberiz hiç el kaldırmadı da ben kızdım mı şap şup yapıştırırımm ayyy çok ayıp ama ne yapayım tutamıyorum kendimi

asıl sen nedesin. hadi adamı bıraktın. peki bizi neden bıraktın:mymeka:

göbek koca değil de çatlaklar koca. anlamadım bu işten bişey. alerjiler ne durumda canım

azaldı baya kocişe ilaçımı sürdürüyom her gece:) baya düzeldi. hala yaygın bi alanda var ama söndü kaşıntısı geçti. iyi olur yakında ilerlemeler hızlı

kızzz ben senin göbüşünü çatlaklı olsa da severiiiim öperiiiim. senin göbüşün en güzel göbüş. sevilmez mi hiç!!! sen kendin krem sürememişsin anlaşılan. ben geleyim süreyim çatlak kremini

blac canım siz ikiye bir öndesiniz. kim kimi kapıya koyacakmış. sen onu göbüşünle döversin korkma önünde aselim var. bak arkanda bile değil:)))

ben de vuruyom kocama çok sinirlenirsem:kedi: hiç sesini çıkarmaz o da.

ne oldu kız neden kavga ettiniz ki siz?

kaşıntı getiyse tamamdır canım. kurtuldun vallazemuszemus
acaba krem sürmüş müydüm bilmiyorumkismile biliyosun buaralar çok unutkanım:roflol:

blac canım siz ikiye bir öndesiniz. kim kimi kapıya koyacakmış. sen onu göbüşünle döversin korkma önünde aselim var. bak arkanda bile değil:)))

yesicacım saol canım benim :) ayyy asel dedin bir hoş oldumm :)

sedef tam benlik kokoş kokoşşş :) bende isterimmm kızımaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…