canımmm benimmmm,çok teşekkürler:)kuzum senin için koymuştum beya
amin canım cok tesekkur ederim
ayy gelsınde bi sileyim havalandırayım 15 gun sonra da cicilerini yerleştireyim ayyyyyyyyyy kendide saglıkla gelsin artık..
hahayy adama da ihtiyacım yok artık sepetlerim nasıl olsa cocugu yaptık :):lepi:
oooooooooooooo hemde kaçkere gören varya dövdü zannedecekler bugün hep öptüm bebişimi çok ağladı yavrum sabah düştü bende ağladım yaaaaaa
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
geç kaldın kızilk ben kaptım naniknaniksırnaşık şey
asıl sen nedesin. hadi adamı bıraktın. peki bizi neden bıraktın:mymeka:Yesica hoş geldiiiiinnn nerelerdesinnn
napıyon kız koca göbek
esracığım çok sevindim bebişimizin durumuna allahım nazarlardan korusun tez zamanda suları çoğalsın. bebişim rahat rahat sörf yapsın:roflol:
Anacim ortada bisi yok simdiden is accak bu gelin benim basima al senin olsunn :umursamaz:Mertimde resmini görmus cok begenmisti halbuki neyse bende oglusuma baska mavis bulurummm kaydirigubbakcemile3
Erenime de esramin kizi zeynebimi alirimmmm bize kiz mi yokkk hahayyyyyybayanssulusmile
göbek koca değil de çatlaklar koca. anlamadım bu işten bişey. alerjiler ne durumda canım
Canim al benim adami vur blacin adama alsanaalsanasmilesılam bunları yazarken kocan arkanda oluyomuş seyrediyomuş sonra alıyomuş kakılmışa dönderiyomuşdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım cokkkk tesekkurler hergun hatırlat ama bunu bana :)))))))))
yok yok barısmıcam bu sefer dediğin gibi hamişim ben bilsin kıymetimi
blacim sonucu bildir bize de. hayır işlersin. bi iki tüyo alırız senden işimize yarar. :içelim:
asıl sen nedesin. hadi adamı bıraktın. peki bizi neden bıraktın:mymeka:
sizi bırakamammmm bennnnnnnn
SEDEFFFFFFFFF ay cok çirkin buu masallahhhhhhhh yerim ben onu çirkinnnnnnnn
maviş maviş bahtı güzelll olsun Allah kıymet bileceklerle karsılastırsınnnnnn
ayyyyyyy çirkinn her yeri pek bir çirkinnn :))))
cicileri de pek bir havalıı
bebeyagı kulansana ben çok memnun kaldım
Canim al benim adami vur blacin adama alsanaalsanasmile
Benimkide hic alttan almayi bilmez hamile falan demez actimi azini tamam sempatiksalakcinni
Blacte ayni seyleri yazinca icimi bosalttim bi nevi sayesinde bende motive oluyomm kaydirigubbakcemile3
Hem sikiyosa el kaldirsin hayatta affetmem onulmaz:
Barisma canim sen onun evladini tasiyosun karninda azcik nazinida cekmiscekse biz niye onlar icin kendimizi parcalayalimmm aklinialirimsmile
asıl sen nedesin. hadi adamı bıraktın. peki bizi neden bıraktın:mymeka:
göbek koca değil de çatlaklar koca. anlamadım bu işten bişey. alerjiler ne durumda canım
kaş yapayım derken gözüm cıkmasın bır de adam temelli kapının önüne koyuyormus beniii :)))
yeleği ben yaptım kokoş kokoş:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:asıl sen nedesin. hadi adamı bıraktın. peki bizi neden bıraktın:mymeka:
sizi bırakamammmm bennnnnnnn
SEDEFFFFFFFFF ay cok çirkin buu masallahhhhhhhh yerim ben onu çirkinnnnnnnn
maviş maviş bahtı güzelll olsun Allah kıymet bileceklerle karsılastırsınnnnnn
ayyyyyyy çirkinn her yeri pek bir çirkinnn :))))
cicileri de pek bir havalıı
ah canım ya kullandım ama yok. aynaya bakmak istemiyorum artık. hayatta sivilce ıkmazdı yüzümde çenemde 3 tane var şimdi. hadi o neyse de bebiş çok derin kocaaa atlaklar bırakacak bende. yeni oluşan çatlaklar için bi çare var mıdır acaba?:çok üzgünüm:[/QUOTE
bence tek care görmemezlikten gelmek ben totomdakilere öyle yapıyorum oraya yag sürmedim meger orasıda istermiş:kedi:
Evet canım ya kıymetımı bilsin affetmıcem zaten saka bir yana nazımı ceksin walla
bu sefer cok kızdım :)
bizde de sorun o Allah var 7 sene dir beraberiz hiç el kaldırmadı da ben kızdım mı şap şup yapıştırırımm ayyy çok ayıp ama ne yapayım tutamıyorum kendimi
azaldı baya kocişe ilaçımı sürdürüyom her gece:) baya düzeldi. hala yaygın bi alanda var ama söndü kaşıntısı geçti. iyi olur yakındailerlemeler hızlı
kızzz ben senin göbüşünü çatlaklı olsa da severiiiim öperiiiim. senin göbüşün en güzel göbüş. sevilmez mi hiç!!! sen kendin krem sürememişsin anlaşılan. ben geleyim süreyim çatlak kremini
blac canım siz ikiye bir öndesiniz. kim kimi kapıya koyacakmış. sen onu göbüşünle döversin korkma önünde aselim var. bak arkanda bile değil:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?