canim hosgeldin,gitmissin bile,neyse denk gelirsek görüsürüz yineSlm kislar biz geldik oglusumlaa hihoyyyt
Ne guzel bugun herkes erkenden toplanmiss kaydirigubbakcemile5
tatlim ya,kacmadim ben,bilgisayar acik,asagiya kadar inmistim.biraz alisveris yaptim geldim.biliyorsun,bir müddet acik kaldimi,burada gitmis gibi gözüküyor.offline yani.Slm canim hosgeldinn a.s.
Bende onu yazdim demin pamuga bu aylarda normal mide eksimesi ve yanmasi boshayallersmile
Esraaaaa,Kanarya habersiz nereye kactiniz kiss cikiyom demedennklava:
benimde bazen sabahlari karnim cok aciyooo,yatis pozisyonu degistirirken birde Allah.bebisler birde kilo aliyorlar ya artik,sanirim ondanda oluyor.koca totolular.ayyyy kiz gelsinlerde Allahin izniyle issircam koca totosundancanlar benimde şu 2 gündür sırt ağrılarım var.karnımın yan tarafı acıyo(
benimde bazen sabahlari karnim cok aciyooo,yatis pozisyonu degistirirken birde Allah.bebisler birde kilo aliyorlar ya artik,sanirim ondanda oluyor.koca totolular.ayyyy kiz gelsinlerde Allahin izniyle issircam koca totosundan
of kızlar çok canım sıkkın bu gün....aklımda sürekli bi işler var... bebeğin odasını almadık henüz..nerden alsak diye düşünüyorum. bi yandan yatak odasındaki balkonu kapattıralım diyoruz depo gibi olsun ebeveyn banyosunu kullanabilelim... bi yandan doğum için hastane belirlemedik onu araştırıyorum.ve hala kararsızım... midem bulandı artık
neyse ben gidiyorum kızlar. akşama görüşürüz
mrb kızlar ben çok fena bir haldeyim evde tadilat var ben başka yerlerde evimden uzaktayım annemde kalıyorum eşimle kayınvalidem evde ilgileniyolar ama aklım evde stres yapıyorum son bir haftadırda kasıklarım feci bir şekilde batıyo ve sabahları ağrılarla uyanıyorum baskılar arttı karnımda sizdede böyle şikayetler varmı
aferin boncuk,stres yaparsan evdeki işler kolaylaşır tabiklava: klava:
bak işte ilgilenen birileri de var daha ne istiyorsun?
tadilat için yanlış bir zaman seçmişsiniz,hadi olmuş bi kere de,sen niye sıkıntı yapıyorsun be güzelimmlmaz:
artık ağırlaştığımız için ağrılarımız da artıyor ama az kaldı,epey yol aldık,bebişler gelince unutup gidicez bugunleri..
merhaba kızlar eczaneden veet tüy dokucu kırem aldım ama o gebelıkte kullanılmıyomuş. siz napıyosunuz kullandıgınız kırem varsa deyı verınde bende onu alım
benimde dün kontrolüm vardı kızlar. herşey şimdilik iyide hala kordon boynunda çıkarmamış. kızım pozisyonunuda almış artık başı aşağıda muhtemelende kordonu çıkartamaz artık boynundan gitgide büyüyo yeride daralıyo çünkü.gelişimi kilosu iyi dedi 38. haftada alırız dedi bir aksilik olmadığı sürece hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?