2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm canim cok sükür ben iyiyim.gecmis olsun canim ya,benim midemde bir problem yok,hic olmadida zaten.baslarda bile hic bulantim yoktu,o yüzdende durmadan yedim.su andada öyle,ne bulanti,ne eksime.herkesin farkli oluyor tabi.

Casnım işin tuhaf tarafıda sadece kahvaltı yapıyorum doğru dürüst bişeyde yemedim bu şikayetler başladığından beri dün yediğim kızarmış ekmek ve meyve suyu idi ne bilim buğünde kızarmış ekmek ile süt içtim belki meyve suyu yapmıştır diye ama bilmiyorum neden böle oluyor mide de başka bişeye benzemiyor insanıun bütün enerjisini alıyor kızlar

Slm kislar biz geldik oglusumlaa hihoyyyt
Ne guzel bugun herkes erkenden toplanmiss kaydirigubbakcemile5

benim de suyum az ve kordon dolanması var..
ben de yatıyorum sürekli..
bol dua ve istirahatla zamanında gelecek inşallah bebişlerimiz :Saruboceq:

inşallahh canmmmmm :Saruboceq: sürekli yatmak ne kadar sıkıcı zor bişey olsada bebişlermizin için katlanıyoruz işte benimde ev değişicek btütün mobilyalar bi yerde ama hiç bişeye elimi sürmüyrum yeterki beebğime bişey olmasın diye :çok üzgünüm:

Pamukcum doktoruna sordunmu bu durumu.Ne zamandir devam ediyo mide bulantilarin.
Benimde 2-3 hafta öncesine kadar geceleri mide eksimem cok oluyodu ama o haftalarda normal oldugunu okudum eksimelerin.
Zaten 1 hafta surdu ve gecmisti.

bendede hafif mide bulantısı var ama ara ara mide yanması da var ama bu aylarda oluyo çoğu gebelikte

Slm canim hosgeldinn a.s.

Bende onu yazdim demin pamuga bu aylarda normal mide eksimesi ve yanmasi boshayallersmile

Esraaaaa,Kanarya habersiz nereye kactiniz kiss cikiyom demedenn klava:

Pamukcum doktoruna sordunmu bu durumu.Ne zamandir devam ediyo mide bulantilarin.
Benimde 2-3 hafta öncesine kadar geceleri mide eksimem cok oluyodu ama o haftalarda normal oldugunu okudum eksimelerin.
Zaten 1 hafta surdu ve gecmisti.

Soramadım canım yaaaaa eşimin iş yoğunluğu dolasıyla randevü alamadık bi türlü :sinifsinif: :sinifsinif: ama gerçekten bu aralar beni çok köt yapmaya başladı bulantı hadi neyse bide arada yanma oluyor napçağımı ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım buğün biraz iyim yine dün bütünn gün yatıım hiç kalkmadı kafam ne olucak böle halim bilmem canımya çok korkuyorum gebelik zehirlenmesi filanmı var diye olmadı kendim gidicem randevü alıp napim :sinifsinif:

canım sen yinede bi doktoruna aç sor hem için rahat eder ,hemede bi ilaç verirler miden için geçmiş olsun

canım sen yinede bi doktoruna aç sor hem için rahat eder ,hemede bi ilaç verirler miden için geçmiş olsun

saol canım ama telefonla olucak iş değil ya benim gidip bi muayne olmam lazım ama buğüne veremezlerse yarın zaten doktorum yokdaha sonrada hafta sonu giriyor zaten napsam bilmemki eyvahedigeldismile

Canim hamileligin basindan bu yana o kadar zorlu evrelerden gectinki 10 gun beklemek bunlarin yaninda hic gelir sana.
Rabbim bu zamana kadar hep yardimcin oldu insallah bundan sonrada herseyyolunda ve sorunsuz gecerde bebegin kuvuze girmesine bile gerek kalmicagi bi dönemde dogar.
Dualarim seninle ve bebegine saglikl akvusmak isteyen butun arkadaslarimla canim :Saruboceq:
Birbirimizin dualariyla saglikla kavuscaz insallah bebeklerimizee olumunekankayizsmile

zeyhatcim konusmustuk ya,bana cok moral vermistin,hatta bende onun üstüne cikolata yemistim.ama su anda iyi.70-80 ve tokluk bile 90 -100 arasi.gecen 59 düsmüstü.buda sekerse eger.

59 çok düşük canım iyi oldu o salak dr un dediği değerlere bakmadığın

kusura bakma unutmuşum limdi hatırladım

Canim doktoruna ac durumu anlat bugun mutlaka gelmem lazim dayanamiyorum de böyle zorunlu ve mecburi durumlarda kontrol etmesi lazim.Hatta ben senin yerinde olsam hic aramadan bile giderim acil diyee boshayallersmile
Ilk 4 ayim dolana kadar bende cektim bulanti ve kusma cok iyi anliyorumm seni suan.Halsizliginde tabiki bisey yemedigin icin.Sen bisey yemedigin icin bebegin senin enerjini aliyo canim ve sen dahada halsiz kaliyosun tabi.
Bebegini merak etme anneler hamilelik döneminde niye kilo aliyo saniyosun böyle hastalik durumlarinda vucutlarinda enerji icin yag depolayip bebekleri besleyebilmek icin.Sen ac kalirsin ama bebegin senin vucudundan enerjisini alir.
Ama bu seni dahada halsiz yapar tabi.
Sen beni dinle doktora git haftasonuda giriyo arayaa:kedi:

çok sağol canım alalh hiçbirmiz üzmesin sağlıla bebekleimizi zamanıdna kucağımıza alalım

canim yediginden degilde,bu haftalardada olurmus mide bulantisi,hamileliginin basindada sanirim bulantin cokdu.bulantilar tekrarlamaya basladi yani.of cok zor olur tahmin edebiliyorum.benim sadec dislerimi fircalarken oluyor,ama normaldede hep olurdu zaten.anlik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…