2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alatariell den sonra ben söylemeyim. bizim oğlan evde kalır. malum birsürü kız var doğacak. istemezler falan:roflol:

söyle kız ben senden hafta olarak öndeyim zaten
ona bakılırsa benimkinin kilosu da 1739 çıktı son gittiğimizde. sen ne bakıyosun bana...ben aygır gibi oldum.......

42.7 cm benm oğlan o zaman :) benim doktorumda bu aylarda boyu ölçülmez demişti

allah allahh niye ölçülmez diyorlar ki?
bizimki her zaman söylüyor ilk günden beri..
zaten söylemese de çarpar bulurum:))))
söylediğinin hep sağlamasını yapıyorum,doğruluğuna güvenebilirsiniz..

yavruuuuum param yok benim de sana 5 bin feda olsun kıyamam hiiiiiçççç:1hug:

:kedi:
hani ben dedim ya sizi aradım muayenehaneyi şeker için. hatırlayamadı beni bi türlü. gerçi doğal benim doktorumun unutkan olması:roflol: neyse işte hatırlamayınca da kızdı kendine genelevi gibi zaten dedi.arayan arayanaymış. arayanlarda zavallı hastalar. sayesinde ekmek yediği ve sağlıklarını ona emanet etmiş hastalar. hayır ben benzettiği yerde ne iş yapıyo onu anlayamadım:roflol:

klava:klava:klava: pardon bebiş.
söyle kız ben senden hafta olarak öndeyim zaten
ona bakılırsa benimkinin kilosu da 1739 çıktı son gittiğimizde. sen ne bakıyosun bana...ben aygır gibi oldum.......
maşallah de uleeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah allahh niye ölçülmez diyorlar ki?
bizimki her zaman söylüyor ilk günden beri..
zaten söylemese de çarpar bulurum:))))
söylediğinin hep sağlamasını yapıyorum,doğruluğuna güvenebilirsiniz..

tamam ama duymasın kendisi alınır:roflol::roflol: 39.2 cm. 0.2 cm sini de yazalım eksik olmasınsempatiksalakcinni

alatariell den sonra ben söylemeyim. bizim oğlan evde kalır. malum birsürü kız var doğacak. istemezler falan:roflol:

bizim bi tanıdığımız kadın var ,5 kızkardeşler ve hepsi 50cm civarı doğmuş,bu kadın 55 cm doğmuş,herkes sırık olacak bu demiş ama kadın 1.40:))))
benim kız kardeşşim de 4,5kg falan doğmuş,şuan 25 yaşında ve 34 beden giyiyor..
dalga geçip durma, kuzucuğum basketbolcu falan olursa görürsün yani :)))

aaa terbiyesizdelikafaduldendelikafadulden

klava:klava:klava: pardon bebiş.

maşallah de uleeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam ama duymasın kendisi alınır:roflol::roflol: 39.2 cm. 0.2 cm sini de yazalım eksik olmasınsempatiksalakcinni

maşallah opluşlarımızın ikisine de

ben doktor değilim ama bence senin oğlanın değerleri gayet normal. kafana takarsan da yüksek çıkar şekerin haberin olsun

hem esra doğru söylüyo. şekerin olsa bebeğin de iri olur

evet ben de onu düşünüyorum ya. ama bu adam herşeye normal diyodu. ölsem normal diyodu ya:roflol: yarın yaptıracam. p.tesi de başka doktordan randevu aldık. muayenehanesi yokmuş ama iyi olduğunu duymuştuk önceden de. adamı tanımak için gidiyoz bi nevi. eğer iyiyse. çalıştığı hastanede doğum yaparım heralde. esranın dediği gibi bi kıyas yapıcaz biz de

valla takmıyom ben ona takılıyorum sinirlendiriyorum yani. ama benim dayılarım teyzelerim kapıdan geçmiyor onlara çekse belki basketbolcu olur. babası da fena değil. ama ben 1.66 yım. bana çekerse olsa olsa jokey olur. onda da iyi para var mı:roflol:

kız yesica eğer kimse senin oğlun istemezse senin için hemen bi tane kız doğururum üzülme sempatiksalakcinni

ah canım içime su serptin. madem öyle iyi taraflarını da söyleyim :roflol: hiç renli de göremedik ama siyah beyaz da bile yüzünü anlayabildim. bi kere yüzü bana benziyo. burnu falan hokka yüzü başı yuvarlak. dudaklar tatlı. (bu arada burnu çenesi falan eşimin tarafına çekecek diye korkuyodum allahım günah yazmasın) eşim arada sana benziyo bana benzemiyo diyo hayıflanıyo ama memnun aslında. özellikle burnundan::))) bi de ben ona bol bol spor yaptırırım malum gelinimden kısa kalmamalı

oy o suratı o burnu yerim kız ben. yerim onu beeeennnnnnn zaten göbüşün de çok tatlı belli içindekinin de tatlı olduğu

ooo olayı çözmüşsünüz canım..hadi hayırlısı bakalım..pazar günü hatırlatırız merak etme sempatiksalakcinni
bence olay şu;
bizim ilk hamileliğimiz ve herşeyle ilk kez karşılaşıyoruz haliyle herşeyi bilmek istiyoruz,riske yer bırakmıyoruz ama onlar için bu yaşadıklarımız o kadar sıradan ki,anlamsız abarttığımızı düşünüyorlar..
o nedenle de herşeye normal diyorlar..
kaldı ki cidden önemli bişi olsa hemen önlem alıyorlar ama gel de bunu bize anlat :roflol:

sen de kısa değilsin be hayatım,herkes uzun anlaşılan..
kesin sırık olacak bu çocuk bak demişti dersin:)
ayrıca daha doğmadan çocukla uğraşıyorsun,doğunca senden alcam derken haksız mıyım? klava:

oy o suratı o burnu yerim kız ben. yerim onu beeeennnnnnn zaten göbüşün de çok tatlı belli içindekinin de tatlı olduğu

ayyy sağolun kujularr. oğluş beni beğenmezse amaninn ne cüce annem varmış derse size verecem.

annemler mersinden gelecek saat 8.30 gibi evde olurlar. yemek falan yok. yumurta kıracaz artık.
alatariell ben annemden çok küçük kız kardeşimin geleceğine seviniyorum. en son anne deneyimi yaşayan biri olduğun için söyledim. 2. günden sonra bayıyolar.:))) şimdi dırdır yapacak ocuğu bilgisayarın başında sarhoş ettin diyecek. offffffffffffffffffffffffffffff

bilmem mi:roflol::roflol:

babanem burdaydı benim 1 hafta kalmıştı.salı günü gitti pazargecesi geliyo yine 1 ay kalıcakmış bende :) zaten yanımızdaki binaya taşınıyo

bence annem ne kadar güzel gelse de yanıma azıcık meme emsem der senin oğlan

eşim de aynısını diyo. benimle gurur duyacakmış hava atacakmış oğlan. ben de dedim ki senden de utanacakmış. neden dedi. kendi yaptığın hataların bile sorumlusu olarak beni görüyosun diye. daha bugün yolda karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışık yandı. bir anda otobüs hareket etti. ben de korktum. koşa koşa karşıya geçtik. hiç bişey demedim. yahu neden geçirdin diye. ama o ne dedi beğenirsin, sen otobüse bakıyordun elimi sıkınca otobüsçü bize yol verdi sandım. vay be dedim. ne çamurcusun ya. keşke her mimiği değerlendirip bana ona göre davransan. inanamıyorum ya:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…