• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
sedeffffffffffff aynennnnnnnnnnnnnnn,dökülmeye basladi bunlar anliyacagin biraz daha burdayiz

hoşgeldin fıstık a.s.

nereye kızzzz:olmaz:

hoşbuldum canım,tamam ekleyelim birbirimizi,sen de bak teyzesi kızımın cicilerineopuyorumnanaktan

Nereye kiss ben geldim yenii :oklava:

banane geç kaldınız:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ritimden anliyosun demi hickirdigini,benimkiside öyle yapiyooo,maasallah bu hallerinide cok özliyecegiz

evet canım ben onun hıçkırık olduğunu bilmiyodum hatta bi kere sormuştum sizinki ritimli tekme atıyomu diye kaydirigubbakcemile3
ne biliyim ben hıçkırıkmış onlar kuzum kıyamam paralanıyo içerde :D

ben ağustos ayında doğum yapmıştım sıcak bi yerden dolaşamıyodum uyuyamıyordum anaaaam çok kötüydü o zamanlar yaaaaa bi sıcak da doğum yaptım bi de şubat soğundaguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

önceden 8 de yatıp 8 de kalkıyordum ah ah nasıl dinleniyordum

Slm kislarr ben geldimmmm hihoyyyt

hoşgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktannasılsın bugun,eren ve mert nasıllar annesi?

ayyyyy bilirim canimmmm,benim enistede aynisi cok zor oluyor.ay ben dayanamam,ablaminda isine geliyor acikcasi.ablamda aynisini yapiyor.yazik benim esim hic bilmez böyle seyi.ben böyleyken yardim etmeye calisiyor,bunu nasil yapacam,böylemi söylemi,hep sorar.yazik cok bunaldi.hic sevmez kadin isine,hem yapmasini,hem karismasini.Allah yardimcin olsun canim.

benimki de yıllarca yalnız yaşamış,benden iyi temizlik yapıyor vallakaydirigubbakcemile3

evet canım ben onun hıçkırık olduğunu bilmiyodum hatta bi kere sormuştum sizinki ritimli tekme atıyomu diye kaydirigubbakcemile3
ne biliyim ben hıçkırıkmış onlar kuzum kıyamam paralanıyo içerde :D

ay yerim ya onların hıçkırıklarını:asigim:
ama üzülüyorum,dakikalarca pıt pıt yapıyorlar..
kızkardeşim çok üzüldü söyleyince,korkutalım da geçsin diyo :roflol::roflol:

zeyhat sana kesinlikle katılıyorum,kasılmalar için kramplar için çok faydalı..
erken doğumu falan da önlediğini söylemişti doktorum..
ayrıca kabızlığı da önlüyor..

az kaldı kızlar,bitecek tüm sıkıntılar..bebişlerimiz gelince hiçbirini hatırlamayacağız:)

evet canım benim ilk karnım toplanıyordu 16. haftada etraftakiler bebek toplanıyor diyordu ama o kadar küçülk bebeği benim kocaman bir balon gibi hissetmem mantıksızdı birde vajinam bile kasılıp gevşiyordu meğer erken doğum riskim artmış rahim açılmış kese rahim kanalına uzamış magneyum beni çok rahatlattı dr verdiyse sakın ihmal etmeyin

ayrıca kabızlığa birebir kesin çözüm :)

Back
X