• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    18
Hormonların etkisiyle bazı vitaminler yapıyormuş, toplam 5 doktora danıştım onlarda ilk 12 hafta folik asit en önemlisi diğerlerine acele etmeyin boşuna alıp yormayın dediler aynı şekilde. Kendi doktorunuzu takip etmek faydalı çünkü sizi ve bebeğinizi en iyi bilen kişi o
Zaten ben dikkat ettim öğlenden sonra vitamini yuttuktan sonra başlıyor bulantım yarın onu içmemeyi deneyeceğim bakalım ne olacak

Manolya_31 Manolya_31 G gulaysedeniz kızlar dün arkadaşın yorumunda doktora mı yorum yapmasın açıklasın şeklinde konuştunuz yoksa hanım efendiye daha açıklayıcı konuşması yönünden mi yazdınız ?

Usg atmıştı doktor bişey söylemedi yarın çağırdı şeklinde bi yazısı olmuştu

Manolya_31 Manolya_31 G gulaysedeniz kızlar dün arkadaşın yorumunda doktora mı yorum yapmasın açıklasın şeklinde konuştunuz yoksa hanım efendiye daha açıklayıcı konuşması yönünden mi yazdınız ?

Usg atmıştı doktor bişey söylemedi yarın çağırdı şeklinde bi yazısı olmuştu
Ben hanfendiye yazdım en az 3 kere yorum yaptı açıklayıcı birtek mesajı yok illk yorumuna yazmadım burda herkes biseyler paylaşıyor iyisiyle kötüsüyle ama arkadaş soruyor gene eksik bilgi anlamıyorsun ne demek istediğini tekrar soruyor gene eksik bilgi biz mueccin değiliz arkadaşın daha açıklayıcı ya mesaj yazacak kendi biliyor olayını herkesinde bildigini sanıp eksik bilgi veriyor 1 değil 2 değil tam 4 kez sonundada bende yazdım hakaret etmedim ya açıklayıcı yazın yada hiç yazmayın diye
Sizden rica ediyorum hanfendinin ilk yorumunu ve son yorumunu okuyun anlıyorsanız bir zahmet bizede aciklayin

Back
X