2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin satttasim oglusum isim kardesi ...

Nasilsiniz bakalim erenefe nasil canim yaramazlik yapip uzmuyo dimi seni:emir_bebek:
Biz cok iyiyiz sukur dun agrili sancili bi gun gecirdik ama bugun sukur iyiyiz zemuszemus
bugünlerde çok hareketliyiz sanki çıkacak gibi senin yaramazda öylemi canım bide bugün noldu göğsümden süt geldi ya erkenden doğurmayız inşallah:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3

çalışmıyorum canım da.. çalışıken 6.30 da uyanırdım servise yetişeyim diye. tatil günlerinde de 7.30 da ayakta olurdum. ama oldum olası geç saatlere kadar uyuyamam. sonra da böyle tüm gün sarhoş gibi olurum.

Ben sana benim uykudan verim canim:
Mertim olmasa hic kalkmam herhalde yataktan kaydirigubbakcemile

bugünlerde çok hareketliyiz sanki çıkacak gibi senin yaramazda öylemi canım bide bugün noldu göğsümden süt geldi ya erkenden doğurmayız inşallah:Saruboceq:

Canim ben yaklasik bir haftadir grip oldugum icin erenimin hareketleride azaldi biraz.
Ama dun gece yatmadan ellerini hissettim tutmaya calisiyom hemen kaciyo yer degistiriyo.Yatakta yarim saat oynadik oglumla resmen.
Benimde gecen gen atletim sari su gibi leke olmus biraz bi baktim gögsümün ucundan geliyo bende sasirdim doktora sorucam ne oldugunu.
Bu arada oglusun ismi erenefe kaldi dimi.Bence esinin yaninda karnini erenim efem diye sevv surekli :roflol:

hayır canım o tamamen batıl. göğsünden sütün gelmesiyle erken doğum yapmanın hiçbir bağlantısı yok. rahat ol ama sıkma ve sıkıştırma. bol bol sütün olacak buna işaret inşallah :nazar:

Canim ben yaklasik bir haftadir grip oldugum icin erenimin hareketleride azaldi biraz.
Ama dun gece yatmadan ellerini hissettim tutmaya calisiyom hemen kaciyo yer degistiriyo.Yatakta yarim saat oynadik oglumla resmen.
Benimde gecen gen atletim sari su gibi leke olmus biraz bi baktim gögsümün ucundan geliyo bende sasirdim doktora sorucam ne oldugunu.
Bu arada oglusun ismi erenefe kaldi dimi.Bence esinin yaninda karnini erenim efem diye sevv surekli :roflol:
canım göğsünden gelen sütü sıkma çünkü doğumu erken yapmana neden oluyormuş bide adımız erenefe değişmiyecek isim adaşım bide sana şunu soracaktım sen elinin olduğunu nasıl hissediyosun ben boynarken bi yerlerine dokunuyorum ama kestiremiyorum elimi ayağımı:asigim:

kızlar erkeklerin pusetinin üzerinde kalp yok. bu erkeklerin doğuştan kalpsiz olduklarına bi işaret mi bilmiyorumkismile

fuşyamanya da nisanur yazıyo ama cinsiyet erkek dimi?:uhm:
Nerde yazio canim o isimler bendemi :uhm:
Benim buyuk oglumun adi mert ikincisinin adida eren olucak insallah:ecrin_bebek:

sıla senin gribin nasıl oldu hala aynı mı canım
Canim gunduzleri daha rahatim ama geceleri yatmadan burnum tukaniyo gene.
Sukur gecti geciyo gibi bisey aman dikkat edin ilacta alamiyoruz zor oluyo :kedi:

canım göğsünden gelen sütü sıkma çünkü doğumu erken yapmana neden oluyormuş bide adımız erenefe değişmiyecek isim adaşım bide sana şunu soracaktım sen elinin olduğunu nasıl hissediyosun ben boynarken bi yerlerine dokunuyorum ama kestiremiyorum elimi ayağımı:asigim:
Isim konusuda esinle anlasmaniza cok sevindim canim.
Canim benim oglumun kafasi asagidaya asagidan tekmeler gelince eli oluyo bide elle yaptigi hareketler daha nazik.AMa yukardan vurdumu okkali geciriyo tekmeyikaydirigubbakcemile3

sen bana merti ver uykudan vazgeçtim. sen güsel güsel uyu

Hehe uyanik seni mertim olmus 3 bucuk kiz bu zamana nasi getirdim verirmiyim hic hazirdan buyumus cocuk sahibi olcak :umursamaz:

Merhabalar, ben de Haziran'da doğum yapacağım kısmetse. Pendik Bölge hastanesi ya da Banu Ergül hakkında bilgisi olan var mı? Birkaç yerde yazdım ama cevap yazan olmadı. Teşekkürler.

kızlar haziran annelerinin ne zaman doğum yapacakları listeden gancellenmiş ya benim ki ne zaman güncellenir biraz önce yazdım kazene ama

Back
X