2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilk 2 ay düşük tehdidi sürekli kanama ardından 20. haftada kasılma ve rahim ağzında yetmezlik açılmaya başladı ogünden bugüne hergün erken doğum riskim var sürekli iğne ilaç bu haftaya geldim mucize gibi tabi ilaçalr karaciğerimi yornmuş iki haftadır çok kötü alerjiyim üstüne normal yemek bile yediğimde gördüğüm 250 olan şekerim

en çok canımı sıkan erken doğum tehdidim 20. haftadan itibaren her an gelebilir dedi dr lar ama kullandığım ialçalr sayesinde bugüne kadar geldim dr alr 2 hafta içerde tutarsak yaşama şansı artar diyor bebeğin

artık sinirlerim çok bozuk gene allaha şükürkü bu kadar hafta yol aldım

Canim yazdiklarini okudukca benim gozum korktu rabbim kolaylik versin ve insallah bebegin icin en hayirli zamanda dogumun gerceklesir.
Anne olmak ne zor iste insallah bebegini sag saglim kucagina aldiginda hepsini unutur gidersin.
Rabbim evladini korur canim sen hic endiselenmee :Saruboceq:

Canim yazdiklarini okudukca benim gozum korktu rabbim kolaylik versin ve insallah bebegin icin en hayirli zamanda dogumun gerceklesir.
Anne olmak ne zor iste insallah bebegini sag saglim kucagina aldiginda hepsini unutur gidersin.

amin canım tüm bebekler allaha emanet herkes sağ salim doğurur

bende bugün kendimi artık cadı gibi hissediyorum iki gündür herşeye ağlıyorum allaha gene şükür bundan sonrası sıkıntısız geçer

ilk 2 ay düşük tehdidi sürekli kanama ardından 20. haftada kasılma ve rahim ağzında yetmezlik açılmaya başladı ogünden bugüne hergün erken doğum riskim var sürekli iğne ilaç bu haftaya geldim mucize gibi tabi ilaçalr karaciğerimi yornmuş iki haftadır çok kötü alerjiyim üstüne normal yemek bile yediğimde gördüğüm 250 olan şekerim

en çok canımı sıkan erken doğum tehdidim 20. haftadan itibaren her an gelebilir dedi dr lar ama kullandığım ialçalr sayesinde bugüne kadar geldim dr alr 2 hafta içerde tutarsak yaşama şansı artar diyor bebeğin

artık sinirlerim çok bozuk gene allaha şükürkü bu kadar hafta yol aldım

bu kadar olumsuzluğa rağmen 31. haftaya gelmişsiniz bebişinle. öyle bir tutunmuş ki hayata ve sana, mucize bu dedirtiyor işte :nazar: bunları düşün ve moralini yüksek tut. az kaldı zaten bebeğinin sağlıklı bir şekilde kollarında olmasına :asigim:

bende bugün kendimi artık cadı gibi hissediyorum iki gündür herşeye ağlıyorum allaha gene şükür bundan sonrası sıkıntısız geçer

Canim hamilelikte hormonlar alt ust oluyo duygusallik bendede hat safhada.Bazen olup olmadik seylere aglarken bazense birden sinir kupu olabiliyorum ben bile sasiriyorum kendime.

Artik bebegin buyudu annesi onun icin uzulme sen insallah hersey yolunda gidecektir.
Sikildikca gel lutfen buraya hep birlikte konusarak zaman öyle guzel geciyoki kafan dagilir rahatlarsin canim sende kaydirigubbakcemile5

ben korkuyom yaff erken gelecek diye. hele doğumdan daha çok korkuyorum eyvahedigeldismile
doğumu hiç aklına getirme bugünlerin tadını çıkartmaya bak bide bebişine kavuşacağın anı hayal et o zaman korkmaszsın hemi korkacak bişey yok tecrübe konuşuyor burda:kahve:

ben korkuyom yaff erken gelecek diye. hele doğumdan daha çok korkuyorum eyvahedigeldismile

Off ya bende korkuyorum ilki sezeryan oldu bunu ne yapcam hala karar veremedimeyvahedigeldismile
Doktorla oturup konusmak lazim bakalim ne dicek bilmiyorumkismile

doğumu hiç aklına getirme bugünlerin tadını çıkartmaya bak bide bebişine kavuşacağın anı hayal et o zaman korkmaszsın hemi korkacak bişey yok tecrübe konuşuyor burda:kahve:

Off ya bende korkuyorum ilki sezeryan oldu bunu ne yapcam hala karar veremedimeyvahedigeldismile
Doktorla oturup konusmak lazim bakalim ne dicek bilmiyorumkismile

kızlar korkuyum mu korkmayım mı mafoldumben

Kizlar oturdum kaldim kac saattir bilgisayar basinda.
Oglum cizgifilm bakmak istiyo pc den sira ona geldi.Ona cizgifilm acimda bende isyerimi yapim yavas yavas.
Öpüyorum hepinizi iyi bakin kendinize opuyorumnanaktan

canlarim nasilsiniz sizi burda gördügüme sevindim,kizlar boslamayin sonucta 7 aydir beraberdik sizlerle nasilsiniz bebekler nasil

Kizlar oturdum kaldim kac saattir bilgisayar basinda.
Oglum cizgifilm bakmak istiyo pc den sira ona geldi.Ona cizgifilm acimda bende isyerimi yapim yavas yavas.
Öpüyorum hepinizi iyi bakin kendinize opuyorumnanaktan

öperim oğluşları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlar buraya taşınmışsınız , nasılsınız bakalım ,yeni gelen arkadaşımızada geçmiş olsun diyorum inş sağsalim kucağına almak nasip olur sıkmasın canını allah büyüktür.

canimmmmmmmmm sen nereden nereye geldin bunuda asacaksin,ve sagliki bir melegin olacak.Rabbim senin yaninda meleginde cok inatci oda annesinin yaninda,dualarim seninle bitanem

ben de çıkmalıyım bir sürü iş var yapabildiklerimi yapayım barii. arada uğrarımm

canlarim nasilsiniz sizi burda gördügüme sevindim,kizlar boslamayin sonucta 7 aydir beraberdik sizlerle nasilsiniz bebekler nasil

Canim ben her zaman burdayim asil sen nerlerdesin :umursamaz:
Tam cikiyodum senin mesajini gördümm sende gel her zaman kanaryam lutfen.
Burda cok guzel bi ortam olustu yeniden hatta bence eskisinden daha guzel oldu burasi.
Ilk sayfaya bak Kazen e bilgilerini özelden mesaj yolla listeye eklesin seniden:emir_bebek:

bende gideyim bulaşıklarım var onları yıkayım aksilik bulaşık makinesi bozuldu bozulacak zamanı buldu yani

Back
X