2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim leylacımmm..nasılsın

topikte degişmiş hayırlı olur işallah

bnm bu aralar sag kaburga kemiklerimde agrı oluyor bebek baskı yapıyor sanırım daha dönmemiş..sizlerde durumlar nasıl

hımmmmmmmmm linki okumadınız dimi:uhm: iyi akşamlar:kedi:

noldu ki kısseyvahedigeldismile

az önce bi link koydum ıslak mendil hakkında bebişlerimizin sağlığı için bugün ikbal gürpınarın programında duydum bi zararlı madde varmış adı yabancı bu madde temizliğini güzel yapıp beyin tümörü oluşturuyomuş allah korusunboshayallersmile

ben geldim leylacımmm..nasılsın

topikte degişmiş hayırlı olur işallah

bnm bu aralar sag kaburga kemiklerimde agrı oluyor bebek baskı yapıyor sanırım daha dönmemiş..sizlerde durumlar nasıl
hosgeldin canim,nasilsin?
benimki de sag kaburgama baski yapiyor.ayrica haraketleri de kuvvetlendi yerimden sicratiyor beni :)))

selamm hoş geldin canım nasılsınnn
saol canim,hosbulduk,sen nasilsin?
iyi akşamlar kızlar
iyi aksamlar hosgeldin talar.
hımmmmmmmmm linki okumadınız dimi:uhm: iyi akşamlar:kedi:

ben okudum canim ve zaten de islak mendiller ve jeller hakkinda dusuncelerim positiv degil.ama su,sabun olmadigi yerlerde mecbur kullaniyoruz

zaten ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum canım pamukla sileceğim

Slm kizlar ben geldimmm bayanssulusmile

kesin bilgisayar açık ama siz televizyon başında dizi izliyosunuz demi yada bilgisayarın başında uyuyamı kaldınız :bbo::mymeka:

slm kızlar nasılsınız? 2 saat deliksiz uyumuşum. ama bütün işler kaldı off ya. bi kaç parça şey ütüleyim bari. ayıp olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…